Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα δεις τα οικονομικά σου να αυξάνονται και φυσικά μπορείς να αρχίσεις να κάνεις ανοίγματα, που τόσο καιρό στερήθηκες.

Πρώτο δεκαήμερο

Κάποια μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις σε μπλοκάρουν και σε οδηγούν σε εκνευρισμό. Παρόλα αυτά, είσαι αρκετά μάχιμος ώστε να αποδείξεις στους γύρω σου πώς μπορείς να τα καταφέρεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μια περίοδος  που θα πρέπει να κάνει ακόμη λίγο υπομονή, πριν δεις κάποια πράγματα να ολοκληρώνονται. Φυσικά είσαι σε τελείωμα κάποιων καταστάσεων και προσπαθείς να περάσεις στο επόμενο βήμα.

Τρίτο δεκαήμερο

Κάποιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες θα φανούν μετά από ανατροπές καταστάσεων και από δυσκολίες.

Ταύρος

Προσοχή στη συμπεριφορά σου και στον τρόπο που χειρίζεσαι τις λέξεις σε σχέση με  κοντινά σου άτομα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μετανιώσεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου έχεις ήδη ξεκινήσει μια αλλαγή στις συνήθειες και είναι ευκαιρία να βελτιώσεις τόσο την εξωτερική σου εμφάνιση όσο και το να αρχίσεις να γίνεσαι πιο κοινωνικός.

Δεύτερο δεκαήμερο

Είσαι σε μια φάση που δοκιμάζονται οι αντοχές σου και πρέπει να αρχίσεις να πιστεύεις παραπάνω στις δυνάμεις σου, ώστε να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Σχέσεις και συνεργασίες, βγαίνουν στο προσκήνιο και είστε στην τελική ευθεία να αποφασίσετε πράγματα για μελλοντικά σχέδια.

Δίδυμοι

Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που σε ανησυχεί και θα περάσεις λίγο δύσκολα αυτή την εβδομάδα, καθώς βγαίνουν και απρόοπτα έξοδα.

Πρώτο δεκαήμερο

Πιέσεις και εντάσεις στην καθημερινότητά σου, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι έρχονται να σου θυμίσουν πώς πρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες προτού ανοίξεις καινούριες υποχρεώσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Είσαι σε μια φάση δύσκολη στη ζωή σου. Για εσένα όμως τα πράγματα θα πάνε λίγο καλύτερα καθώς εμφανίζονται φίλοι από το παρελθόν, που θα θελήσουν να σε στηρίξουν σε επιλογές σου. Ίσως και κάποια οικονομική βοήθεια, η οποία θα είναι αρκετά χρήσιμη, σου ανεβάσει το ηθικό.

 Τρίτο δεκαήμερο

Ίσως είναι μια εβδομάδα που σιγά-σιγά θα νιώσεις πώς τελειώνουν δυσκολίες και κάτι καλό αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα.

Καρκίνος

Πολλά από αυτά που κάνεις το τελευταίο διάστημα, δεν σε ευχαριστούν και ίσως αρχίσεις τις εκρήξεις θυμού. Προσοχή όμως που εκτονώνεις τα νεύρα σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Το τελευταίο διάστημα το κλίμα είναι βαρύ γύρω σου. Ίσως γενικά και η υγεία σου να θέλει παραπάνω προσοχή. Προς το τέλος της εβδομάδος όλο αυτό αλλάζει, καθώς ενδέχεται να ζήσεις ευχάριστες εκπλήξεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Το διάστημα αυτό βιώνεις αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σου και το κλίμα είναι αρκετά έντονο, με όποιον τομέα και αν ασχολείσαι. Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή και να αποφύγεις τις εντάσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Η εβδομάδα είναι λίγο περίεργη για σένα καθώς σε βρίσκει απροετοίμαστο μπροστά σε διάφορα γεγονότα. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχεις κάποια δικαίωση μέσα από ένα νέο έρωτα.

Λέων

Αρκετή κούραση και ένταση σε θέλει να προσπαθείς καθημερινά να ανταπεξέλθεις σε πολλά πράγματα, τα οποία δυστυχώς εσύ τα έχεις επιλέξει.

Πρώτο δεκαήμερο

Αρκετή συναναστροφή με άτομα από το παρελθόν και μάλιστα για όχι και τόσο τυχαίο λόγω. Η ενασχόληση σου με τη φιλοσοφία, θα σε βοηθήσει να βρεις απαντήσεις που περιμένεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Με αρκετά έντονο και φορτωμένο πρόγραμμα αυτή η εβδομάδα, που προς το τέλος της θα σε αποζημιώσει, κυρίως οικονομικά.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια αναπάντεχη έκπληξη σε κάνει να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι που για σένα, ήταν εδώ και καιρό ένα άπιαστο όνειρο.

Παρθένος

Η πίεση είναι μεγάλη και είσαι μια φάση που προσπαθείς να οργανωθείς. Θα πρέπει να αναπτύξεις μια στωική στάση ως προς τα πράγματα για να αποφύγεις εντάσεις και εκνευρισμούς.

Πρώτο δεκαήμερο

Τρέχεις έντονα, προσπαθώντας να ικανοποιήσεις τους γύρω σου αφήνοντας τον εαυτό σου στο περιθώριο. Η σχέση σου με τον σύντροφο ή και τα παιδιά σου θα είναι αρκετά έντονη και θα θέλει διπλωματία από μέρους σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Αρχίζεις να νιώθεις δραστήριος και δημιουργικός, αλλά παράλληλα ερωτεύσιμος, αφού σε καθετί που θα κάνεις, βάζεις πάθος και ενέργεια.

Τρίτο δεκαήμερο

Θα πρέπει να συγκεντρωθείς στις δυνάμεις σου και σε αυτά που θέλεις να κάνεις, για να μπορείς να πετύχεις. Σε αυτό τον αγώνα ίσως έχεις κάποιες απώλειες από το φιλικό σου περιβάλλον, οι οποίες πλέον είναι περιττές και δυσκολεύουν το έργο σου..

Ζυγός

Θέματα με το σπίτι ή την οικογένεια θα σας απασχολήσουν, αν και προς το τέλος της εβδομάδος, το κλίμα ηρεμεί καθώς περνάτε καλά με φιλικά άτομα.

Πρώτο δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα οι ευθύνες είναι αρκετές και είσαι εσύ αυτός που καλείσαι να ανατρέψεις καταστάσεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο όμως, θα σου δώσει ψυχική ηρεμία και σιγουριά καθώς και υλική ασφάλεια για να βγάλεις εις πέρας αυτά που είναι να κάνεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Οι εντάσεις είναι αρκετές αυτό το διάστημα, αλλά και εσύ θα αντιδράς έντονα με όσα γίνονται γύρω σου. Η κοινή λογική και η υπομονή, θα φανούν σωτήριες ως προς τις κινήσεις σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Αρκετό τρέξιμο με τα οικονομικά σας και παράλληλα εμφανίζονται ευκαιρίες που μακροπρόθεσμα, θα σου δώσουν λύση σε προβλήματα.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που θα πρέπει οι κινήσεις σου να είναι προσεκτικές και να μη κάνεις βιαστικά πράγματα, λόγω παρόρμησης.

Πρώτο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, αρχίζεις να παίρνεις αποφάσεις τόσο για την αισθηματική σου και για το μέλλον σου σε σχέση με αυτή.

Δεύτερο δεκαήμερο

Οι σχέσεις σου βελτιώνονται τόσο με τους γύρω σου, αλλά κυρίως από άτομα του παρελθόντος που εμφανίζονται την κατάλληλη στιγμή που τους χρειάζεσαι. Προσοχή σε μετακινήσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Νέες προτάσεις μέσα από γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα αισιόδοξα. Ένα ταξίδι απρόοπτο, ίσως φανεί αρκετά χρήσιμο ώστε να βρεις αυτό που θέλεις.

Τοξότης

Ένα διάστημα όπου θα πρέπει να οργανωθείς σε σχέση με τα οικονομικά σου και να είσαι επιφυλακτικός γενικότερα με έξοδα.

Πρώτο δεκαήμερο

Η πίεση είναι για σένα  μεγάλη αυτό το διάστημα κυρίως η ψυχολογική. Από κάποιο άτομα θα έχεις ευχάριστα νέα και θα μπορέσεις να νιώσεις μια μορφή ηρεμίας.

Δεύτερο δεκαήμερο

Προσπαθείς να βρεις τρόπους με το να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Ίσως ασχοληθείς με τη διακόσμηση του γραφείου σου ή και τη διακόσμηση του σπιτιού σου ή αγοράσεις κάτι που θα είναι πρακτικό για εσένα.

Τρίτο δεκαήμερο

Αρκετή δημιουργικότητα θα έχεις, τόσο στην εργασία όσο και στα ερωτικά, ώστε να περάσεις καλά και να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου.

Αιγόκερος

Αυτό το διάστημα θα έχεις αρκετή ένταση και θα κάνεις πολλά πράγματα προκειμένου να διαχειριστείς την ενέργειά σου, η οποία αν την χειριστείς σωστά θα σε βοηθήσει να αρπάξεις ευκαιρίες.

Πρώτο δεκαήμερο

Ευκαιρίες ανανέωσης μέσα από τα ερωτικά σου, κυρίως γιατί η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ευνοεί και σε βοηθά να εκπέμπεις λάμψη και γοητεία.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ευκαιρίες να περάσεις καλά, κυρίως μέσα από φίλους από τα παλιά. Προσοχή όμως στον τρόπο που εκφράζεσαι.

Τρίτο δεκαήμερο

Κάποια θέματα σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον, ίσως ανατρέψουν τα σχέδια σου και σε αποπροσανατολίσουν.

Υδροχόος

Μια περίοδος με αρκετές καθυστερήσεις στα σχέδια σου και πιθανών εμπλοκή κοντινών ατόμων να σε οδηγήσει σε ματαίωση σχεδίων.

Πρώτο δεκαήμερο

Με αρκετές εντάσεις και καθυστερήσεις σε βρίσκει αυτό το διάστημα και αρχίζεις να αντιδράς και να φέρεσαι περίεργα με τους γύρω σου. Προσοχή στην υγεία σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Παρόλο που οι ευθύνες σου το τελευταίο διάστημα είναι πολλές, βρίσκεις ευκαιρίες να αλλάξεις συνθήκες στο χώρο σου, είτε με το να δημιουργήσεις ένα όμορφο κλίμα είτε με το να προβείς σε πιο δραστικές αλλαγές στο χώρο σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Η καριέρα είναι αυτή που έχει προτεραιότητα στη ζωή σου και εμφανίζονται μικρές από το πουθενά ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια σου.

 

Ιχθύες

Ένα διάστημα δύσκολο για τα οικονομικά σου τουλάχιστον για τώρα, που αρχίζει όμως προς το τέλος της εβδομάδος να σου δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης μιας νέας για σένα ευκαιρίας.

Πρώτο δεκαήμερο

Είσαι σε μια δύσκολη φάση και νιώθεις αρκετή μοναξιά από τους γύρω σου, παρόλα αυτά θα έχεις αρκετή ψυχική δύναμη στο να ανταπεξέλθεις σε καταστάσεις. Και ίσως είσαι παράδειγμα για τους γύρω σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Οι επαφές σου με τρίτους σε συνδιασμό με την κοινωνικότητα σου, σε οδηγούν πολλές φορές άθελα σου σε μπλεξίματα. Το να κρατήσεις μια φιλοσοφική στάση θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπίες.

Τρίτο δεκαήμερο

Ταξίδια και μετακινήσεις, είναι αυτό που θα σε ενδιαφέρει αυτό το διάστημα και βάζεις πλώρη να πραγματοποιήσεις θέματα, που ως τώρα για καιρό ματαίωνες.

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com