Κριός

Εβδομάδα έντονης μετακίνησης για εσένα. Ίσως σου βγει και κάποιο έκτακτο κοντινό ταξίδι. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βελτιώσεις σχέσεις με αδέρφια ή γενικότερα συγγενικά άτομα, αφού το κλίμα θα είναι ευνοικό για σένα.

Πρώτο δεκαήμερο

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη θα σε βοηθήσει να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, είτε ερωτική, είτε και προσωπική, που θα σε βοηθήσει σε επαγγελματικά ξεκινήματα. Προσοχή όμως προς το τέλος της εβδομάδος, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσεις θέματα σπιτιού ή εργασίας.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θέματα οικονομικού περιεχομένου ή ακόμη και αυτά που αφορούν κληρονομιές ή γενικά χρήματα τρίτων, βγαίνουν στο προσκήνιο, περιμένοντας από σένα λύση άμεση και επιτακτική.

Τρίτο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και βρίσκεις νέες πηγές και νέους τρόπους επέκτασης των εσόδων σου μέσα από όχι και τόσο φανερούς τρόπους.

 

Ταύρος

Ένα διάστημα όπου τα πράγματα πηγαίνουν όπως τα θέλεις και νέες ευκαιρίες εμφανίζονται μπροστά σου στο να ζήσεις  τα όνειρά σου. Μια σχέση για τους αδέσμευτους είναι κάτι που έρχεται στη ζωή σου το επόμενο διάστημα.

Πρώτο δεκαήμερο

Μια περίοδος όπου σιγά-σιγά απελευθερώνεστε από θέματα που σε καταπίεζαν εδώ και καιρό.

Δεύτερο δεκαήμερο

Είναι η στιγμή που αποφασίζεις να αλλάξεις καριέρα και να στραφείς προς μια άλλη νέα κατεύθυνση που θα σε ανανεώσει και θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου, αποδεσμευόμενος από πράγματα του παρελθόντος.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια νέα συνεργασία αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα και αποφασίζεις να οργανώσεις πράγματα μέσα από νέα για σένα σχέδια που θέλουν άμεση υλοποίηση. Ίσως και κάποιοι από εσάς, περάσετε σε μια φάση επισημοποίησης μιας σχέσης.

 

Δίδυμοι

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και είναι μια στιγμή να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και γενικότερα με θέματα που αφορούν αποκλειστικά εσένα. Ίσως πάρεις και λίγο αέρα παραπάνω, ωστόσο θα γεμίσεις αισιοδοξία και λάμψη όπου και αν σταθείς.

Πρώτο δεκαήμερο

Ευκαιρίες που έρχονται αποκλειστικά από τα άτομα γύρω σου, σου δίνουν την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι και σε βοηθούν στο να δείξεις την αξία σου, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και προσωπικά θέματα. Ίσως όμως χρειαστεί να ξοδέψεις κάποια χρήαματα παραπάνω παρόλο που δεν το είχες σχεδιάσει.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ένα διάστημα όπου θα σχεδιάσεις πράγματα και είναι καλό να μην αναπαράγεις αυτά που θέλεις να κάνεις, αλλά να λειτουργήσεις με συνείδηση και με μια καχυποψία ως προς τους γύρω σου. Αυτό θα φανεί σωτήριο για εσένα.

 Τρίτο δεκαήμερο

Ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να αφήσεις πράγματα που σε βαραίνουν και να δεχθείς νέα άτομα στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να σταματήσεις με τα λάθη του παρελθόντος. Το να εμπιστευτείς λίγο παραπάνω κάποιους ίσως φανεί αρκετά καλό για εσένα.

 

Καρκίνος

Μια περίοδος που λύνεις θέματα με εσένα και προχωράς σε νέα ξεκινήματα, αφού πλέον έχεις βάλει αρκετές βάσεις που σε βοηθούν να προχωρήσεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Κάποια θέματα απομάκρυνσης από τους γύρω σου ίσως σε κάνουν να νιώσεις επιφυλακτικός. Ωστόσο θα έχεις αρκετές ευκαιρίες στο να δείξεις την αξία σου και να πάρεις επιβεβαίωση από το περιβάλλον σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Έρωτες μεγάλοι με πάθος και ένταση εμφανίζονται στη ζωή σου και την κάνουν αρκετά ενδιαφέρον. Επίσης όσοι κάνουν καλλιτεχνική δουλειά ευνοούνται, καθώς θα έχουν ιδιαίτερη έμπνευση στο να δημιουργήσουν.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια πίεση στον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς, καθώς και μια καχυποψία προς τους γύρω σου, δυσκολεύεις τη σχέση ή τις συνεργασίες σου. Χαλάρωσε και δες τα πράγματα όσο μπορείς πιο ήρεμα και θα βρεις λύσεις.

 

Λέων

Νέα άτομα έρχονται στη ζωή σου και ανατρέπουν καταστάσεις σε θέματα προσωπικών σχέσεων ή συνεργασιών. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς με σύνεση τις καταστάσεις.

 Πρώτο δεκαήμερο

Οι επαγγελματικές επιλογές και οι στόχοι σου αλλάζουν και προχωράς προς νέα ξεκινήματα. Προσοχή βέβαια στον τρόπο που επικοινωνείς, γιατί είσαι αρκετά εριστικός.

Δεύτερο δεκαήμερο

Αλλαγές στον τομέα σπιτιού και σε θέματα απόκτησής ή όχι ακινήτου. Επίσης, είναι μια περίοδος όπου αρχίζεις να νιώθεις  αρκετά νευρικός σε ότι κάνεις, οπότε προσοχή στις εκρήξεις θυμού.

Τρίτο δεκαήμερο

Ευκαιρίες μέσα από επικοινωνίες με καινούρια άτομα στη ζωή σου και πιθανόν να προκύψει και μια έκτακτη πηγή εσόδων για σένα.

 

Παρθένος

Μια εβδομάδα όπου θα νιώθεις αρκετά καλά και θα έχεις όλη τη δύναμη που θέλεις για να πετύχεις σχέδια και στόχους.

Πρώτο δεκαήμερο

Ίσως στη δουλειά σου έχεις παραπάνω δυσκολίες και εντάσεις καθώς νιώθεις πώς περιτριγυρίζεσαι από δοκιμασίες. Είσαι αρκετά ανταγωνιστικός για να πετύχεις πράγματα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ερωτικά είναι μια πολύ καλή περίοδος για εσένα, καθώς θα έχεις λάμψη και θα γοητεύεις τους γύρω σου. Ένα σχέδιο ή όνειρο σου, γίνεται πραγματικότητα.

Τρίτο δεκαήμερο

Στήριξη θα έχεις από δικά σου άτομα για να πετύχεις πράγματα και νιώθεις αρκετά δυναμικός, καθώς ότι θέλεις έρχεται στο δρόμο σου. Προσοχή με ξεφύγεις στα οικονομικά.

 

Ζυγός

Μια ευκαιρία για ταξίδια και σχέδια μακροπρόθεσμα που ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Ίσως και κάποιοι από εσάς πάρετε αποφάσεις για θέματα καριέρας.

Πρώτο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου βλέπεις να αυξάνονται και ίσως προκύψει μια έκτακτη δουλειά για εσένα. Στον ερωτικό τομέα θα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα νιώθεις μοναδικός.

 Δεύτερο δεκαήμερο

Ευκαιρίες μέσα από εύρεση εργασίας. Γενικά η τύχη σου χαμογελά όπου και αν ποντάρεις σε σχέση με το οικονομικό.

Τρίτο δεκαήμερο

Ίσως θελήσεις να έχεις ευκαιρίες για επικοινωνία με κάποια άτομα εξουσίας και πετυχαίνεις στόχους. Ίσως προκύψει και ένας έρωτας μέσα από την εργασία σου.

Σκορπιός

Αλλαγές σε θέματα οικογενειακού περιβάλλοντος, ίσως μια μετακόμιση γενικότερα αλλαγές αρκετές στην τρόπο ζωή σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Νιώθεις μια αλλαγή στη σχέση σου ότι περνά σε ένα άλλο επίπεδο και θέλεις να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο.

Δεύτερο δεκαήμερο

Αρκετά ερωτικό αυτό το διάστημα για εσένα. Ένας μεγάλος έρωτας σου χτυπά την πόρτα. Ίσως ένα όνειρο σου δεις να πραγματοποιείται.

Τρίτο δεκαήμερο

Πιθανόν να προκύψει ένα θέμα με αδέρφια ή συγγενικά άτομα και να δυσκολευτείς να το διαχειριστείς.

 

Τοξότης

Σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται, ίσως γιατί δεν έχεις βάλει γερά θεμέλια. Ωστόσο πρέπει να γίνεις πιο διαλλακτικός κάτι που για σένα είναι δύσκολο αυτήν την περίοδο.

Πρώτο δεκαήμερο

Θέματα οικονομικών δείχνουν να ξεπερνιούνται μέσα από λύσεις που θα βοηθήσουν τρίτα άτομα. Ίσως και κάποιο δικό σου άτομο που είχε θέματα υγείας, αρχίσει να βελτιώνεται.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θα πρέπει να προσέξεις την επικριτική συμπεριφορά απέναντι στους γύρω σου. Προβλήματα που είχαν να κάνουν με το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον δείχνουν να λύνονται.

Τρίτο δεκαήμερο

Θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σου δείχνουν πώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεις λύση και να διεκπεραιώσεις  σωστά υποθέσεις κλείνοντας κεφάλαια.

 

Αιγόκερος

Ένα διάστημα όπου θα επιστήσεις την προσοχή τόσο στην υγεία όσο και στην εργασία σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Θέματα με ομάδες αρχίζουν να  βελτιώνονται. Ίσως δώσεις κάτι παραπάνω για έξοδα έκτακτα, ωστόσο θα σου έρθουν χρήματα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Γνωριμίες και έρωτες θα σου  δείξουν έναν δρόμο, όπου θα γίνεις μπορέσεις να πραγματοποιήσεις πράγματα που ονειρευόσουν εδώ και καιρό.

Τρίτο δεκαήμερο

Θα γίνει αρκετά κοινωνικός τόσο με δικά σου άτομα, κυρίως συγγενείς και αδέρφια, όσο και με κοντινά που θα θέλουν την στήριξη και την παρέα σου.

 

Υδροχόος

Αυτές τις μέρες νιώθεις αρκετά δημιουργικός δίνοντας αγάπη και φροντίδα στους γύρω σου , για κάποιους από εσάς είναι μια ευκαιρία για ένα μεγάλο νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Πρώτο δεκαήμερο

Θα έχεις κάποιες εντάσεις σε  σχέση με τα δικά σου άτομα και δεν χρειάζεται να τους ρίξεις ευθύνες για πράγματα που εσύ είσαι λάθος. Μη βιάζεσαι και να είσαι ήρεμος και δημιουργικός.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μια περίοδος όπου θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου και γενικά με το ότι σε ομορφαίνει και σου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα.

Τρίτο δεκαήμερο

Βρίσκεις αρκετά εμπόδια γύρω σου και είναι ένα διάστημα, όπου θα πρέπει να σταματήσεις και να βγεις από αδιέξοδο. Τα οικονομικά σου δείχνουν να αυξάνονται.

 

Ιχθύες

Θέματα σπιτιού και οικογένεια ή αδέρφια ζητούν τη στήριξή σας στις επιλογές τους και θα πρέπει να φανείτε βοηθητικοί.

Πρώτο δεκαήμερο

Προσπαθείστε να δεχτείτε τις γνώμες των άλλων, χωρίς να είστε επικριτικοί και αρνητικοί. Δικά σας άτομα σας πιέζουν, αλλά πρέπει να μπείτε στη θέση τους και να τους κατανοήσετε.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου. Ίσως έρθει κάποιο άτομο που έχεις να δεις καιρό. Επίσης, είναι μια ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα σχέδιο σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια περίοδος όπου έρχεται μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Ίσως έχεις κάποιες εντάσεις, αλλά θα είναι για λίγο κυρίως προς το τέλος της εβδομάδος.

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com