Κριός

Μια περίοδος όπου ευνοούνται θέματα οικονομικής φύσης στο να μπορέσεις να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα που πιέζεσαι αρκετά και προσπαθείς να δεις τι είναι αυτό που φταίει, ώστε να το διορθώσεις. Θα υπάρχουν όμως ευκαιρίες στο να μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου. Προς το τέλος της εβδομάδος, η είσοδος της Αφροδίτης στον Δίδυμο, βοηθά στα ερωτικά αλλά και επαγγελματικά σχέδια.

Δεύτερο δεκαήμερο

Νέες ευκαιρίες σε θέματα γνωριμιών αυτό το διάστημα σε βοηθούν να μπορέσεις να προωθήσεις επαγγελματικά σχέδια, αλλά και ερωτικά ξεκινήματα μέσα από κάτι που έχει πολύ πάθος.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα όπου οι αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή σου, ζητούν από σένα να γίνεις τολμηρός και αποφασιστικός και να πας ένα βήμα παραπέρα. Με δύναμη θέλησης πετυχαίνεις αρκετά, αρκεί να αφήσεις πίσω το παρελθόν.

 

Ταύρος

Μια εβδομάδα όπου θα κάνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου και ανοίγονται ορίζοντες για νέα ξεκινήματα.

Πρώτο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου πάνε προς το καλύτερο αυτή τη βδομάδα και θα έχεις ευκαιρία να βρεις λύση σε θέματα που σε αφορούν. Προσοχή στις εντάσεις με τρίτα άτομα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Οι γεννημένοι τις  πρώτες μέρες επικρατεί μια ησυχία που τείνεις λίγο προς την αδράνεια. Αντίθετα όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του δεύτερου δεκαημέρου, ενδέχεται να κάνουν μια δυνατή γνωριμία.

Τρίτο δεκαήμερο

Ήρθε η στιγμή να βγεις μπροστά και να διεκδικήσεις όλα αυτά που έχασες το προηγούμενο διάστημα. Έχεις έντονη δύναμη και τόλμη και τώρα είναι η στιγμή να την αποδείξεις.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και δίνει όλα τα βλέμματα να είναι κινούνται προς εσένα.  Νιώθεις ξανά μια λάμψη και μια σιγουριά πώς τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Πρώτο δεκαήμερο

Νιώθεις χαρά και μια αίσθηση αισιοδοξίας και αυτό θέλεις να το μεταδώσεις στους γύρω σου. Παρόλα αυτά κάποιοι από εσάς ίσως βάλουν ένα τέλος σε μια σχέση.

Δεύτερο δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά σου νιώθεις πώς πιέζονται, ωστόσο μπορείς να πετύχεις κάτι που περίμενες εδώ και καιρό. Βελτίωση σε θέματα υγείας.

Τρίτο δεκαήμερο

Νιώθεις πώς φεύγουν βάρη από πάνω σου και πλέον είσαι ελεύθερος για νέα ξεκινήματα. Κάποια γνωριμία ξαφνική στη ζωή σου, θα έρθει για να σου αλλάξει τα ως τώρα δεδομένα, με ευεργετικό τρόπο.

Καρκίνος

Δύσκολες καταστάσεις όπου πρέπει να χειριστείς σε σχέση με τρίτα άτομα. Η κούραση και η πίεση δεν θα λείψει. Η ενδοσκόπηση  και η αυτογνωσία θα σε βοηθήσει.

Πρώτο δεκαήμερο

Θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά αν θέλεις να πετύχεις, τα αποτελέσματα των πράξεών σου θα φανούν όμως αργότερα, οπότε μην απογοητεύεσαι.

Δεύτερο δεκαήμερο

Υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, αλλά ωστόσο το επαγγελματικό δείχνει να στρώνει αυτή τη βδομάδα. Μπορεί να νιώθεις πώς κουράζεσαι μεν, αλλά τα πράγματα βαίνουν προς μια θετική πορεία.

Τρίτο δεκαήμερο

Θα πρέπει να τρέξεις αυτό το διάστημα να προλάβεις ευκαιρίες και να μην αφήσεις τίποτα ανεκμετάλλευτο. Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, αρκεί να τολμήσεις να κάνεις το διαφορετικό.

 

Λέων

Γενικά είσαι πιεσμένος από πολλές μεριές αυτό το διάστημα. Ωστόσο, είσαι υπερδραστήριος και αρχίσεις να δικαιώνεσαι.

Πρώτο δεκαήμερο

Θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός αυτό το διάστημα και έχεις δυνατότητα για υπέροχες ερωτικές εμπειρίες.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ανατροπές και ευκαιρίες σε σχέση με τα επαγγελματικά σου, που σου δίνονται ευκαιρίες ουρανοκατέβατες. Οπότε να είσαι ανοιχτός σε νέα πράγματα.

Τρίτο δεκαήμερο

Διασυνδέσεις και γνωριμίες βοηθούν να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Θα βρεθούν ευκαιρίες για βελτίωση οικονομικών.

Παρθένος

Μια περίοδος δημιουργικότητας και κοινωνικότητας για εσένα. Προσοχή λίγο στις σχέσεις σου με σύντροφο ή και παιδιά, κυρίως να μην είσαι επικριτικός απέναντί τους.

Πρώτο δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά σου πρωταγωνιστούν αυτό το διάστημα και βοηθιέσαι στο να μπορέσεις να εξελίξεις μια υπάρχουσα εργασία ή να βρεις μια καινούρια αν είσαι κυρίως άνεργος.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ένα διάστημα όπου τα ερωτικά σου βελτιώνονται. Γενικά αρχίζεις να νιώθεις την αγάπη και τη φροντίδα από τους γύρω σου και αισθάνεσαι καλύτερα.

Τρίτο δεκαήμερο

Νέα ξεκινήματα και νέες ευκαιρίες μέσα από γνωριμίες και καινούρια πράγματα. Αρχίζεις να ξανανιώθεις δυνατός μετά από πολύ καιρό και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εσένα.

 

Ζυγός

Μυστικά σχέδια και συμφωνίες, ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα πράγματα δείχνουν πώς έχεις εργαλεία στα χέρια σου που πρέπει να τα χειριστείς με διπλωματία και σκληρή εργασία, ώστε να πετύχεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Ένα διάστημα όπου σου ανοίγονται ορίζοντες για καινούρια πράγματα. Είτε από σπουδές, είτε από χόμπι. Επίσης, είναι και ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι που ήθελες.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ευκαρίες για επαγγελματικά και οικονομικά αυτό το διάστημα κατόπιν όμως πιέσεως. Μεγάλη πιθανότητα επανασύνδεσης με έναν παλιό έρωτα.

Τρίτο δεκαήμερο

Ευνοούνται νέα πράγματα στη ζωή σου, εφόσον θελήσεις να κάνεις αλλαγές, αν και καλό είναι να της κάνεις μόνος σου προτού σε προλάβει ο χρόνος.

 

Σκορπιός

Γνωριμίες και συνεργασίες δείχνουν να ανθίζουν στη ζωή σου. Ίσως και κάποιες παλιές προτάσεις να βρουν τώρα το έδαφος να ανθίσουν.

Πρώτο δεκαήμερο

Ευκαιρίες για επιτυχία, κυρίως νιώθεις πώς θα δικαιωθούν οι κόποι σου μετά από καιρό. Κυρίως στο οικονομικό κομμάτι.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ευκαιρίες μέσα από γνωριμίες με νέα άτομα, θα έχεις αρκετή αισιοδοξία σε ότι κάνεις και θα έχεις τη λάμψη μέσα από καθημερινότητα. Προσοχή σε άτομα συγγενικά, ενδέχεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Τρίτο δεκαήμερο

Θέματα που σε δυσκόλευαν στην καθημερινότητά σου, βλέπεις να μπαίνουν σε έναν καλό δρόμο και να ενισχύονται μέσα καινούριες ευκαιρίες στη ζωή σου.

Τοξότης

Ένα διάστημα πολύ καλό μέσα από φίλους και γνωστούς. Ίσως βέβαια στο οικονομικό νιώσεις μια μικρή ενόχληση.

Πρώτο δεκαήμερο

Παρόλες τις πιέσεις της καθημερινότητάς σου, ευνοείται αρκετά το εργασιακό σου κομμάτι και νιώθεις πώς κάτι κινείται στη ζωή σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μια περίοδος όπου θα υπάρξουν κάποιες θετικές ανατροπές στη ζωή σου. Επιτέλους γλιτώνεις από την πίεση του ψυχολογικού τομέα.

Τρίτο δεκαήμερο

Ίσως κάτι ευχάριστο γίνει στη ζωή σου μέσα από οικογένεια και ειδικά σε θέματα παιδιών.

Αιγόκερος

Βάζεις μακροπρόθεσμους στόχους και σταδιακά πετυχαίνεις πράγματα μέσα όμως από δυσκολία και πίεση.

Πρώτο δεκαήμερο

Η καθημερινότητά σου είναι λίγο πιεσμένη και χρειάζεται να δώσεις λίγο ενέργεια παραπάνω για να κάνεις πράγματα, παρόλο που έχεις αυτό το διάστημα αρκετή δύναμη στο να βγεις μπροστά.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ευκαιρίες στο να μπορέσεις να ξεφύγεις από κάποια θέματα που σε καταπίεζαν εδώ και καιρό. Ευνοείται η αλλαγή εργασίας.

Τρίτο δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα πετυχαίνεις πράγματα μέσα από δυνατές ανατροπές που έρχονται να σου δείξουν, πώς πρέπει να αλλάξεις προτού σε προλάβουν οι αλλαγές.

 

Υδροχόος

Μια εβδομάδα όπου με την είσοδο της Αφροδίτης από τον Ταύρο, βελτιώνεις θέματα καθημερινότητας και επίσης ευνοείται το κομμάτι της διασκέδασης για εσένα.

Πρώτο δεκαήμερο

Η διασκέδαση για σένα θα είναι στο νούμερο ένα, οπότε θα περάσεις καλά με φίλους και γνωστούς και επίσης στα ερωτικά περνάς μια δημιουργική περίοδο.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ευκαιρίες στα επαγγελματικά και μπορείς να κάνεις τη διαφορά σε σχέση με άλλους, ώστε να αποδείξεις την αξία σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα χτίζεις πράγματα και έχεις μπει σε μια διάθεση βελτίωσης της ζωή σου μέσα από βήματα που κάνεις σταδιακά, αποδεικνύοντας και στους γύρω σου πώς είσαι κάτι καλύτερο.

Ιχθύες

Περίοδος με έντονη κινητικότητα στη ζωή σου, λήψη ευχάριστων ευθυνών είναι κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Πρώτο δεκαήμερο

Μέσα από τα επαγγελματικά θα έχεις την ευκαιρία να μπορέσεις να εξελιχθείς και, ίσως, να δεις μια μεγάλη αλλαγή στην εργασία σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Πιθανότητα να απομακρυνθείς από άτομα που σε βαραίνουν και ήδη το κάνεις χωρίς τύψεις. Ίσως βιώσεις κάποια μικρά θαύματα-εκπλήξεις από άτομα που δεν περίμενες.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια μικρή αστάθεια στο οικονομικό σου θα σε κάνει να προβληματιστείς, ωστόσο μέσα από κοινωνικότητα και παρέες θα ξεχαστείς.

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com