Κριός

Η εβδομάδα φέρνει αλλαγές και αναθεωρήσεις, μέσα από τον ανάδρομο Άρη που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου. Αλλά επίσης, η Πανσέληνος στις 28 του μήνα σε βοηθά να τακτοποιήσεις πράγματα και να αρχίσεις τη δράση.

Πρώτο δεκαήμερο (21 Μαρτίου-30  Μαρτίου)

Η πίεση είναι αρκετή για εσένα σε πολλούς τομείς της ζωής σου και θα πρέπει να βάλεις μια τάξη στα πράγματα, αφού προσπαθείς να αλλάξεις καταστάσεις του παρελθόντος. Ίσως ένας έρωτας όμως σε κάνει να ξεχαστείς πραγματικά.

Δεύτερο δεκαήμερο (1-10 Απριλίου)

Οι επιλογές  που κάνεις αυτό το διάστημα φαίνονται σωτήριες για το μέλλον, καθώς έχεις όλα τα εφόδια για να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σου.

Τρίτο δεκαήμερο (11-20 Απριλίου)

Τα οικονομικά είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν και κατά κάποιο τρόπο θα εμφανιστούν λύσεις για τα συγκεκριμένα θέματα μέσα από άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

 

Ταύρος

 Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα μπορεί να σου φέρει κάποιες αρνητικές σκέψεις, ωστόσο θα είναι για να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα. Ίσως θα πρέπει να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα και να επιβάλλεις τις απόψεις σου.

Πρώτο δεκαήμερο (21 Απριλίου -1 Μαίου)

Ένα διάστημα όπου καταλαβαίνεις πώς πρέπει να ξεμπερδέψεις με το παρελθόν και να μπορέσεις να ανοίξεις δρόμο για νέα πράγματα στη ζωή σου.

Δεύτερο δεκαήμερο (1-10 Μαίου)

Τα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις καθώς κάνεις υπερβολές σε αυτό το κομμάτι.

Τρίτο δεκαήμερο (11-20 Μαίου)

Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις θέματα με τα επαγγελματικά σου και να βρεις νέους τρόπους και μεθόδους, ώστε να αξιοποιήσεις αυτά που γνωρίζεις.

 

Δίδυμοι

Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέχεις πιέση σε σχέση με τρίτα άτομα, καθώς άτομα στη ζωή σου εμφανίζονται και ζητούν να τακτοποιήσεις θέματα που εκκρεμούν.

Πρώτο δεκαήμερο (21-31 Μαίου)

Νέες γνωριμίες και επαφές στη ζωή σου, σε βοηθούν να ανανεωθείς, προσοχή όμως μην το παρακάνεις και είσαι αρκετά διαχυτικός με όσους γνωρίζεις. Επίσης προσοχή στις υπερβολές στα οικονομικά σου.

Δεύτερο δεκαήμερο (1-10 Ιουνίου)

Η εργασία για εσένα θα είναι η προτεραιότητα σου και κυρίως άτομα που είναι σε φάση εύρεσης εργασίας, θα πρέπει να μην το βάλλουν κάτω και να κυνηγήσουν όλες τις ευκαιρίες. Ερωτικά τα πράγματα έχουν ένα μικρό ενδιαφέρον.

Τρίτο δεκαήμερο (11-21 Ιουνίου)

Ίσως κρατήσεις κάποια μυστικά από δικά σου άτομα και προσπαθήσεις να βρεις λύση μόνο σου σε προβλήματα.

 

Καρκίνος

Αρκετές ευθύνες που σε αναγκάζουν να χειριστείς με ωριμότητα τα πράγματα και πιθανόν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, ώστε να βγάλεις εις πέρας πράγματα.

Πρώτο δεκαήμερο (22 Ιουνίου- 1 Ιουλίου)

Αντιμετωπίζεις καταστάσεις με σκληρή δουλειά και καταλαβαίνεις πώς πλέον η ζωή σου έχει πάρει άλλη τροπή. Έτσι παίρνεις αποφάσεις σύμφωνα με τα θέλω σου.

Δεύτερο δεκαήμερο (2-12 Ιουλίου)

Γνωριμίες και επαφές με νέα άτομα σε βοηθά να βγεις από αδιέξοδο και να περάσεις καλά. Οικονομικά ευνοείσαι μέσα από έκτακτες ευκαιρίες. 

Τρίτο δεκαήμερο (13-22 Ιουλίου)

Νέα πράγματα έρχονται στη ζωή σου και σε βοηθούν να μπορέσεις βάλεις μια τάξη την οποία θα τη χρησιμοποιήσεις δημιουργικά για το επόμενο διάστημα.

 

Λέων

Ο Ερμής στις 29 του μήνα μπαίνει στο ζώδιο σου και βοηθά σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων να είσαι αρκετά άνετος και κοινωνικός.

Πρώτο δεκαήμερο (23 Ιουλίου -2 Αυγούστου)

Ανατροπές σε θέματα δουλειές και γενικότερα θέματα με συνεργασίες, δείχνουν να παίρνουν διαφορετική τροπή από αυτή που περίμενες.

Δεύτερο δεκαήμερο (3-12 Αυγούστου)

Οικονομικά είσαι σε μια αρκετά δημιουργική φάση και ανανεώνεσαι καθώς έχεις προτάσεις, ώστε να βγεις από αδιέξοδο.

Τρίτο δεκαήμερο (13-23 Αυγούστου)

Απολαμβάνεις καταστάσεις γύρω σου με σένα να παρακολουθείς απλά και να απέχεις από ένα χαμό που γίνεται σε σχέση με τους  άλλους. Επαγγελματικά βοηθιέσαι αρκετά από νέες ευκαιρίες.

 

Παρθένος

Αποφάσεις που πρέπει να πάρεις ώστε να αρχίσεις να μπαίνεις σε έναν άλλου είδους ρυθμό, σε σχέση με αυτά που έκανες. Θα έχεις στήριξη των δικών σου ατόμων για τις επιλογές σου.

Πρώτο δεκαήμερο (24 Αυγούστου- 1 Σεπτεμβρίου)

Τα αισθηματικά σου είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν και θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το τι θα κάνεις από δω και πέρα.

Δεύτερο δεκαήμερο (2 -12 Σεπτεμβρίου)

Τα πράγματα είναι αρκετά καλά για εσένα καθώς νιώθεις πώς πλέον περνάς όμορφα με άτομα που θέλεις. Προσοχή βέβαια στις εκτιμήσεις των ατόμων γύρω σου.

Τρίτο δεκαήμερο (13-22 Σεπτεμβρίου)

Αυτές τις ημέρες παίρνεις τον έλεγχο των καταστάσεων  στα χέρια σου και πλέον βιώνεις τα πράγματα με έναν πιο χαλαρό αλλά και αποφασιστικό τρόπο.

 

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα γίνεσαι αρκετά κοινωνικός και σαγηνεύεις με το λόγο σου, τους γύρω σου.

Πρώτο δεκαήμερο (23 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου)

Κάποια θέματα σε σχέση με την οικογένεια αλλά και τα οικονομικά σου είναι κάτι που σε απασχολεί έντονα, όμως μην απογοητεύεσαι, καθώς σύντομα θα βρεις λύσεις για αυτά που σε προβληματίζουν.

Δεύτερο δεκαήμερο (4-14 Οκτωβρίου)

Μια περίοδος όπου πιστεύεις πώς δικαιώνεσαι από το παρελθόν και εύκολα στρώνεις τους τομείς της ζωής σου, που είχες θέματα. Με αρκετή διασκέδαση η εβδομάδα αυτή, προσοχή όμως μην το παρακάνεις οικονομικά.

Τρίτο δεκαήμερο (14-22 Οκτωβρίου)

Βάζεις τάξη στην εργασία σου και πλέον είσαι έτοιμος ώστε να δεχτείς θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος θα σε φέρει αντιμέτωπο με ευθύνες και θα νιώσεις πώς πρέπει να χειριστείς θέματα με έναν διαφορετικό τρόπο από ότι έκανες ως τώρα. 

Πρώτο δεκαήμερο (23 Οκτωβρίου -1 Νοεμβρίου)

Οι κουβέντες σου με τους γύρω σου είναι σε ένα ηλεκτρισμένο πεδίο και ίσως έρθεις αντιμέτωπος με συγκρούσεις και τσακωμούς για πράγματα που πιστεύεις πώς δεν γίνονται σωστά. Θέματα με σπουδές ή ταξίδια έχουν να σου δώσουν ευχάριστα νέα.

Δεύτερο δεκαήμερο (2-11 Νοεμβρίου)

Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες ώστε να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και είσαι σε μια φάση που θα ανανεωθείς έντονα με ότι και αν καταπιαστείς.

Τρίτο δεκαήμερο (12-22 Νοεμβρίου)

Επικοινωνίες και επαφές με τρίτα άτομα, σε βοηθούν να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια, αφού πρώτα προετοιμάσεις σωστά το έδαφος.

 

 Τοξότης

Διαχειρίζεσαι καταστάσεις με αρκετή αισιοδοξία και μπορείς να φέρεις τα πάνω κάτω σε σχέσεις, αφού εσύ έχεις το πάνω χέρι στις καταστάσεις.

Πρώτο δεκαήμερο (23 Νοεμβρίου-2 Δεκεμβρίου)

Θέματα με δουλειά απαιτούν αρκετή προσοχή, ωστόσο είναι το διάστημα που βάζεις τις βάσεις για το επόμενο διάστημα, οπότε πρέπει να έχεις την κατάλληλη συνέχεια και οργανωτικότητα.

Δεύτερο δεκαήμερο (3-12 Δεκεμβρίου)

Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός με συμφωνίες και συμβόλαια καθώς, θα προκύψουν προβλήματα, αν δεν διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις.

Τρίτο δεκαήμερο (13-21 Δεκεμβρίου)

Σχεδιάζεις θέματα με βάση τα επαγγελματικά σου, αλλά πρέπει να μην αφήσεις άλλους να εμπλακούν στη δουλειά σου.

 

Αιγόκερος

Με μια Πανσέληνο στο ζώδιο σου είναι αυτή που θα σου δώσει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις καταστάσεις στη ζωή σου, μέσα από μια διαφορετική οπτική και κοσμοθεωρία.

Πρώτο δεκαήμερο (22-31 Δεκεμβρίου)

Εντάσεις και αρκετές πιέσεις  σε θέματα εργασίας και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε ότι κάνεις. Αν και βγαίνει μια ευκαιρία, να κάνεις μια ανατροπή στη ζωή σου.

Δεύτερο δεκαήμερο (1-10 Ιανουαρίου)

Επικοινωνιακά είσαι σε μια πολύ όμορφη φάση της  ζωής σου και έχεις στήριξη από άτομα και ομάδες για να πετύχεις τα σχέδια σου.

Τρίτο δεκαήμερο (11-19 Ιανουαρίου)

Κάποιες πιέσεις σε θέματα υποχρεώσεων που απαιτούν από εσένα άμεση λύση, ωστόσο επειδή κλείνεις εκκρεμότητες και δουλεύεις αρκετά, νιώθεις σταδιακά μεγάλη ικανοποίηση ως προς την επιβεβαίωσή σου.

 

Υδροχόος

Θα έχεις αρκετή ενέργεια αυτή την εβδομάδα και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς καταστάσεις, ώστε να είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής της ζωής σου.

Πρώτο δεκαήμερο (20-29 Ιανουαρίου)

Γνωριμίες και νέες σχέσεις σε βοηθούν να ανανεωθείς και να δεις τα πράγματα με μια νέα οπτική. Πολλοί από εσάς ίσως αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές σε θέματα σπιτιού.

Δεύτερο δεκαήμερο (30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου)

Έχεις ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να προωθήσεις σχέδια και θέματα που θέλεις. Επίσης, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα περάσουν πολύ όμορφα με το ταίρι τους.

Τρίτο δεκαήμερο (9-19 Φεβρουαρίου)

Ένα διάστημα όπου μπορείς να πετύχεις επαγγελματικά και να μην αφήσεις τα πράγματα όπως πάνε, αλλά να τολμήσεις να ανοίξεις δρόμους για τα καλά που έρχονται από το Φθινόπωρο και μετά.

 

Ιχθύες

Θα νιώσεις μια ωριμότητα παραπάνω και ίσως πεις τα πράγματα με το όνομά τους εκεί που πρέπει. Βγάζεις το ψάρι από μέσα σου και μεταμορφώνεσαι σε κάτι άλλο.

Πρώτο δεκαήμερο (20-29 Φεβρουαρίου)

Περίεργα γεγονότα στη ζωή σου που νιώθεις πώς κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο είσαι εσύ που θα ευνοηθείς από όλο αυτό οπότε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ίσως κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε θέματα φιλίας.

Δεύτερο δεκαήμερο (1-9 Μαρτίου)

Μια περίοδος που περνάς καλά και τα πράγματα σου έρχονται όπως εσύ έχεις προγραμματίσει.

Τρίτο δεκαήμερο (10-20 Μαρτίου)

Αναζητάς απομόνωση και μοναξιά, η οποία θα σε βοηθήσει στη δημιουργικότητά σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com