Κριός

Μια εβδομάδα, η οποία σας επιστά την προσοχή σας, στο να είστε προσεκτικοί σε ότι κάνετε και να προσέχετε τις εντάσεις με τα κοντινά σας άτομα. Η οργανωτικότητα θα σας σώσει από πολλά λάθη. Η Πανσέληνος στις 31 Μαρτίου θα σας φέρει μπροστά σε καταστάσεις απρόβλεπτες.

Πρώτο δεκαήμερο

Ένα διάστημα αρκετά δύσκολο για σένα, καθώς κάποια σχέδια σου ναυαγούν και θα πρέπει να βρεις νέους τρόπους, αν θέλεις να προωθήσεις αυτά που θέλεις να κάνεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κυρίως σε θέματα μετακινήσεων ή σε θέματα με μέσα μεταφοράς. Ιδιαίτερη προσοχή σε όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου.  Κάποια άτομα από το παρελθόν σου, θα σε βοηθήσουν σε κάτι  που σε απασχολεί έντονα.

Τρίτο δεκαήμερο

Ευκαιρίες μέσα από νέα ξεκινήματα και τρόποι για να μπορέσεις να βελτιώσεις τη ζωή σου, εμφανίζονται για να σου δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ευφορίας.

 

Ταύρος

Με αρκετή αναπώληση για το παρελθόν και νοσταλγία, δείχνει αυτή η εβδομάδα. Παρόλα αυτά, η είσοδος της Αφροδίτης σε εσάς, βοηθά να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί.

 Πρώτο δεκαήμερο

Νιώθεις έτοιμος και ζωντανός στο να κάνεις πράγματα. Ωστόσο πολλές φορές ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς σε καταστάσεις. Θέματα με σπουδές ή εξωτερικό δείχνουν πώς δεν είναι το δυνατό σου σημείο αυτή την περίοδο.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θέματα με μυστικές καταστάσεις στη ζωή σου, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και ίσως από μόνος σου θελήσεις να αποκαλύψεις καταστάσεις στους γύρω σου, καθώς η κατάσταση έχει έρθει στο απροχώρητο.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα που θα έχεις ευκαιρία κυρίως σε θέματα δουλειάς να μπορέσεις να ανέβεις τόσο ψυχολογικά, όσο και κοινωνικά, καθώς θα έχεις έντονη δημιουργικότητα.

 

Δίδυμοι

Ένα διάστημα που οδηγήσαι σε υπερβολές και χρειάζεται γενικώς να έχεις το νου σου σε ότι κινήσεις κάνεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Αρκετές ευκαιρίες μέσα από δημόσιες σχέσεις, αν και θα πρέπει να είσαι κυρίως επιφυλακτικός με νέες γνωριμίες. Προσοχή σε οικονομικά καθώς υπάρχει κίνδυνος να ξοδέψεις περισσότερα από ότι περίμενες.

Δεύτερο δεκαήμερο

Το επαγγελματικό σε απασχολεί αρκετά αυτό το διάστημα και πιθανόν να έχεις μια μεγάλη επιτυχία, καθώς και η σύνοδος Αφροδίτης Ουρανού βοηθά να σου έρθει κάτι απρόβλεπτα και ξαφνικά.

 Τρίτο δεκαήμερο

Νέες συνεργασίες με άτομα σε βοηθούν στο να μπορέσεις να στηρίξεις τους στόχους σου και να πας ένα βήμα παραπέρα στην καθημερινότητά σου.

 

Καρκίνος

Ένα ξεκαθάρισμα θα γίνει σε σχέση  με τα επαγγελματικά σου, πλέον βρίσκεις τη δύναμη να διώξεις . Αυτή τη βδομάδα, ωστόσο, ό,τι κάνεις με θέματα που αφορούν ομαδική δουλειά βρίσκεις αναγνώριση.

Πρώτο δεκαήμερο

Η προσωπική σου ζωή περνά από διάφορες διακυμάνσεις και δυκολεύει την καθημερινότητά σου. Μέσα από συλλογική δουλειά όμως μπορείς να έχεις κάποιες ευκαιρίες.

Δεύτερο δεκαήμερο

Σκληρή δουλειά για σένα καθώς διορθώνεις πράγματα του παρελθόντος και μια μικρή οικονομική ευκαιρία μέσα από όλα αυτά. Προσοχή στις μετακινήσεις, κυρίως, οι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου.

 Τρίτο δεκαήμερο

Πιέσεις σε θέματα εργασία, οι οποίες σε βοηθούν να αδράξεις ευκαιρίες. Οι συννενοήσεις σου με τους άλλους δεν είναι και το δυνατότερο σημείο σου αυτό το διάστημα, οπότε προσπάθησε να είσαι κυρίως διπλωματικός σε ότι κάνεις.

 

Λέων

Έχεις πολύ καλή δυναμική αυτό το διάστημα και προσπαθείς να ανοιχτείς σε πολλά μέτωπα, προσοχή όμως στις υπερβολές.

Πρώτο δεκαήμερο

Η πίεση στο εργασιακό περιβάλλον είναι κάτι που σε κάνει να υπερβαίνεις τα όρια σου, αν και είσαι ήδη σε μια νέα εξελικτική φάση της ζωής σου για να πετύχεις. Προσοχή με την υγεία.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θέματα σπουδών  ή και ταξιδιών είναι αυτό που σε αφορά αυτή την περίοδο. Και ίσως κάνεις ένα ταξίδι που είχες αναβάλλει.

Τρίτο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σου φέρει μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σου, που ούτε καν την είχες φανταστεί.

 

Παρθένος

Είστε αρκετά μυστικοπαθείς αυτό το διάστημα και δεν θέλετε να φανερώσετε σχέδια του επόμενου διαστήματος ή και άτομα τα οποία κάνετε συναντήσεις από το παρελθόν.

Πρώτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα με πιέσεις και εντάσεις. Τα ερωτικά σου δείχνουν πώς θα πρέπει κάποιες φορές να αντιμετωπίσεις μια αλήθεια. Επίσης, σε όσους είναι γονείς, ενδέχεται αυτή τη βδομάδα να εστιαστείτε πάνω σε θέματα που αφορούν παιδιά.

Δεύτερο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι ένα διάστημα που μπορείς να τα βελτιώσεις και να βγάλεις χρήματα μέσα από κρυφές πηγές. Ένας έρωτας από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί, το οποίο είναι κάτι έντονο που θα σε ταράξει.

Τρίτο δεκαήμερο

Ξαφνικές ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα.  Κυρίως προς το τέλος της εβδομάδος, ενδέχεται να σου έρθουν χρήματα από κει που δεν το περίμενες.

 

Ζυγός

Ένα διάστημα όπου οι σχέσεις και οι επαφές σου με τους γύρω σου, απαιτούν αρκετή προσοχή.

Πρώτο δεκαήμερο

Δυσκολίες σε σχέση με το σπίτι, πιθανόν να προκύψουν απρόβλεπτες ζημιές. Επίσης, στη δουλειά ενδέχεται να υπάρξει μια δυσκολία στις συννενοήσεις. Μια μικρή ευκαιρία στα οικονομικά σου προς το τέλος της εβδομάδας.

Δεύτερο δεκαήμερο

Συναναστροφές και συνεργασίες με νέες προοπτικές εξέλιξης, εμφανίζονται στον ορίζοντα. Πιθανόν και ένας έρωτας από τα παλιά να σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα.

Τρίτο δεκαήμερο

Η εβδομάδα έρχεται να σε ανταμείψει για πράγματα που έχεις κάνει στο παρελθόν, δίνοντας σου μια νέα ευκαιρία τόσο στα επαγελματικά, όσο και στα ερωτικά σου.

 

Σκορπιός

Πίεση και δυσκολίες παραπάνω, καθώς απαιτείται από εσένα, αρκετή υπευθυνότητα σε όποιο τομέα και αν ασχοληθείς.

Πρώτο δεκαήμερο

Προσπαθείς να βελτιώσεις τη ζωή σου, μέσα από δημόσιες σχέσεις και γενικότερα υπάρχει έντονη η κίνηση στη ζωή σου. Βέβαια ίσως κουραστείς παραπάνω από  το συνηθισμένο και να φερθείς άσχημα σε άτομα που δεν θα ήθελες.

Δεύτερο δεκαήμερο

Σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής σε μια παλιά δουλειά.

Τρίτο δεκαήμερο

Ευκαιρίες στο να αλλάξεις πράγματα κυρίως στον χώρο της οικίας σου, αλλά και γενικότερα μπορεί να αποφασίσεις για μια μετακόμιση.

 

Τοξότης

Κάποιες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να δεις μια βελτίωση σε σχέση με τα οικονομικά σου , που αυτή την περίοδο έχουν ένα κομμάτι δυσκολιών.

Πρώτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα που θα έχεις την προσοχή στα οικονομικά σου και πιθανόν να υπάρξουν κάποια έξοδα παραπάνω.

Δεύτερο δεκαήμερο

Η εβδομάδα είναι έντονη για συγκρούσεις και ξεκαθαρίσματα σχέσεων και πιθανόν να έρθεις σε διαμάχη με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια νέα ανατροπή στη ζωή σου, θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να ξεπεράσεις προβλήματα και να δεις τη ζωή με θετική ματιά.

 

Αιγόκερος

Είσαι αρκετά μαχητικός και θέλεις να κάνει αρκετές αλλαγές στη ζωή σου. Αν και αισθάνεσαι πιεσμένος.

 Πρώτο δεκαήμερο

Κάποια θέματα αρχίζουν να προχωρούν και ζητούν λύση, αλλά θα πρέπει να είσαι αντικειμενικός και να μην έχεις πολλές εντάσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ίσως κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις σε σχέση με άτομα συγγενικού περιβάλλοντος. Προσοχή σε θέματα σπιτιού.

Τρίτο δεκαήμερο

Δυσκολίες και καθυστερήσεις στο σπίτι σε θέματα καθημερινότητας. Προς το τέλος της εβδομάδος όμως βρίσκεται η λύση ως από μηχανής Θεός.

 

Υδροχόος

Αρχίζουν να ανοίγονται ευκαιρίες μέσα από πόρτες που φαίνονται διάπλατα, πλέον στη ζωή σου και μπορείς να αρχίσεις ξανά να ονειρεύεσαι.

Πρώτο δεκαήμερο

Κάποιες δυσκολίες σε σχέση με την καθημερινότητα, δείχνουν να τελειώνουν, καθώς πλέον ανοίγονται ευκαιρίες στα οικονομικά σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος, σε βοηθούν να αρχίσεις να ξανανιώνεις και να αισθάνεσαι αρκετά δημιουργικός.

Τρίτο δεκαήμερο

Θέματα  δουλειάς έρχονται στο προσκήνιο, κυρίως για να βρεις άκρη είτε για να αυξήσεις το οικονομικό σου, είτε με μια νέα δουλειά με καλύτερες για σένα συνθήκες.

 

Ιχθύες

Πολλές αλλαγές έρχονται στη ζωή σου με ένα έντονο κλίμα γύρω και θα πρέπει να κάνεις ξεκαθαρίσματα για να καταφέρεις να γίνεις πιο δυνατός.

Πρώτο δεκαήμερο

Ευκαρία στα επαγγελματικά και στα ερωτικά μέσα από ευχάριστες για σένα εκπλήξεις. Ωστόσο κάποιες καταστάσεις στο σπίτι σε βρίσκουν σε αδιέξοδο.

Δεύτερο δεκαήμερο

Κάποια έκτακτα έσοδα έρχονται στη ζωή σου και θα πρέπει να κάνεις οικονομία για το επόμενο διάστημα.

Τρίτο δεκαήμερο

Ίσως κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις φανούν στον ορίζοντα και μέσα από αυτές να μπορέσεις να πιάσεις μια ευκαιρία.

 

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com