Κριός

Μια περίοδος όπου μπορείς να δεις μια εξέλιξη και βελτίωση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα, δείχνει αποκαλύψεις-μυστικά που μαθαίνεις, καθώς και βελτίωση στα οικονομικά σου από τρίτους.

Πρώτο δεκαήμερο

Παρόλη τη δυσκολία που νιώθεις μέσα από πράγματα που πρέπει να διαχειριστείς, αυξάνονται οι ευκαιρίες στα οικονομικά και έτσι αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Οι εντάσεις της καθημερινότητάς σου έχουν αρχίσει να πέφτουν και πλέον μπορείς με φυσιολογικούς ρυθμούς να αναπτύξεις θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Ο Ερμής σε βοηθά σε θέματα επικοινωνιών.

Τρίτο δεκαήμερο

Κάποιες εξελίξεις αρχίζουν να φαίνονται στη ζωή σου,  πιθανόν μια νέα ερωτική γνωριμία ή και κάποια νέα επαγγελματική ευκαιρία.

Ταύρος

Μια εβδομάδα όπου βοηθά αρκετά στο να ανανεωθείς μέσα από επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά και να δεις αλλαγές που περίμενες εδώ και καιρό. Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα, φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες με άτομα που θέλεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Κάποιες δυσκολίες αντιμετωπίζεις από την αρχή της εβδομάδος, που σταδιακά όμως λύνονται και έχεις και επιτυχία σε κάτι που θέλεις πολύ.

Δεύτερο δεκαήμερο

Άτομα καινούρια στη ζωή σου εισβάλλουν με τρόπο ανατρεπτικό αλλά θετικό, που σε βοηθούν να κινηθείς με περισσότερη αισιοδοξια. Οι γεννημένοι της τελευταίες μέρες του δεκαημέρου σας ίσως βιώσετε κάτι έντονο που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Τρίτο δεκαήμερο

Οι ευκαιρίες στα οικονομικά σου θα είναι πολλές και γενικά είναι βοηθητικό διάστημα για εύρεση εργασίας.Μια νέα γνωριμία με ερωτικό ενδιαφέρουν προκύπτει εντελώς τυχαία για εσάς.

 

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα πίεσης, αλλά που βοηθά ευεργετικά στο να μπορέσεις να έχεις επιτυχία. Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα, σας επιστά να είστε προσεκτικοί σε θέματα καθημερινότητας και βοηθά να βελτιώσετε την υγεία σας.

Πρώτο δεκαήμερο

Ένα διάστημα αρκετά επικοινωνιακό για εσένα που βοηθά όχι μόνο στο να περάσεις ευχάριστα με παρέες, αλλά και να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ένα διάστημα όπου θέματα με κοντινά άτομα ή αδέρφια έρχονται στο προσκήνιο και είναι η κατάλληλη περίοδος στο να λύσεις παρεξηγήσεις. Σε όσους ψάχνουν εργασία είναι ιδανική περίοδος για να βρουν. Ίσως και μια νέα γνωριμία έρθει να σου αναστατώσει τη ζωή.

Τρίτο δεκαήμερο

Μπορείς επιτέλους να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και καιρό. Υπάρχει μια πίεση παραπάνω στα οικονομικά. Προσοχή στις υπερβολές.

Καρκίνος

Μια βελτίωση στην καθημερινότητά σου  σε σχέση με όσα έχεις περάσει και επιτέλους παίρνεις μια ανάσα. Προσοχή όμως γενικά στις κινήσεις σου, σε θέματα που αφορούν το παρελθόν. Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα, ίσως σου φέρει κάποιο έρωτα. Και όσοι έχουν παιδιά θα πάρουν μια χαρά από αυτά.

Πρώτο δεκαήμερο

Μια γνωριμία που θα σε βοηθήσει στον τομέα  διασκέδασης. Γενικά όμως χαλαρώνεις σε σχέση με το ψυχολογικό σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Πράγματα που ήθελες, προς το τέλος της εβδομάδας έρχονται να σου δώσουν την ευκαιρία να εισπράξεις πράγματα μέσα από επαγγελματικά και ερωτικά.

Τρίτο δεκαήμερο

Ίσως κάποια θέματα με προσωπικές σχέσεις βγαίνουν μπροστά και χρειάζεται να προσέξεις στο πώς θα αντιμετωπίσεις καταστάσεις.

 

Λέων

Μια περίοδος όπου νιώθεις μια ευεξία και μια δικαίωση σε σχέση με τους στόχους σου. Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα, σου τονίζει θέματα με το σπίτι καθώς και με άτομα της οικογενείας που πρέπει να ασχοληθείς.

Πρώτο δεκαήμερο

Κάποιες γνωριμίες με άτομα βοηθούν στο να μπορέσεις να αναπτυχθείς μέσα στη δουλειά σου αν και πιέζεσαι αρκετά στο συγκεκριμένο τομέα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ένα διάστημα όπου χτίζεις πράγματα και βλέπεις πώς τα πράγματα πλέον σου πάνε αρκετά καλά σε σχέση με το παρελθόν. Κάποιο ευχάριστο μοιραίο γεγονός, κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του δεύτερου δεκαημέρου, βοηθά να αλλάξει η ζωή σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Μέσα από κούραση και γενικά πίεση βλέπεις ότι μπορείς να πετύχεις πράγματα. Ίσως και κάποιο ταξίδι σε κάνει να ξανανιώσεις. Κυρίως σε θέματα δουλειάς δικαιώνεσαι.

 

Παρθένος

Μια περίοδος όπου θα βάλεις τάξη και πρόγραμμα στη ζωή σου κυρίως στα οικονομικά σου. Τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο να γνωρίσεις έναν έρωτα με διαφορά  ηλικίας. Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα, έχει σχέση με τα αδέρφια και τα κοντινά σου άτομα καθώς θα λειτουργήσεις ως στήριγμα.

Πρώτο δεκαήμερο

Μπορείς λοιπόν να κάνεις την αλλαγή στα οικονομικά σου και να διεκδικήσεις χρήματα που σε χρωστούν.

Δεύτερο δεκαήμερο

Αυτές τις ημέρες θα ξεπεράσεις δυσκολίες και γενικότερα θα νιώσεις πώς η ψυχολογική σου κατάσταση αρχίζει να αλλάζει και σταδιακά να ανεβαίνει.

Τρίτο δεκαήμερο

Θα είσαι αρκετά δημιουργικός και βλέπεις πώς ξεπερνάς το όρια σου. Θα ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές με έναν έρωτα που θα σε ταξιδέψει.

 

Ζυγός

Κάποια γεγονότα σας ζορίζουν αλλά πάνω σε δυσκολίες, μπορείς να βρεις ευκαιρίες να ξεπεράσεις πράγματα. Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα, έχει σχέση με τα οικονομικά σου καθώς και κάποιο άτομο δικό σου θα χρειαστεί τη βοήθεια σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Πράγματα στη ζωή έρχονται να σου δείξουν την λήξη κάποιων καταστάσεων αλλά και την αρχή νέων γεγονότων μέσα από όχι και τόσο όμορφες διαδικασίες. Είσαι εσύ αυτός τώρα που πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Το επαγγελματικό κομμάτι ευνοείται.

Δεύτερο δεκαήμερο

Βελτίωση στα οικονομικά σου μέσα από αλλαγή δουλειάς ή το να βρεις μια καινούρια. Επίσης ευνοικό διάστημα είναι για μια επανασύνδεση σχέσης.

Τρίτο δεκαήμερο

Είσαι σε μια φάση ανατροπών που χρειάζεται κυρίως προσοχή σε θέματα σπιτιού. Βέβαια πλέον είσαι σε μια φάση που θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου ώστε να πάρεις αποφάσεις.

Σκορπιός

Με μια Πανσέληνο στο ζώδιο σου, μπορείς να καταφέρεις επιτυχία σε πράγματα που θέλεις. Θα ασχοληθείς με τα θέματα σχέσεων.

Πρώτο δεκαήμερο

Ένα διάστημα όπου ξεκαθαρίζεις πράγματα και νιώθεις πώς μπορείς να κάνεις ανατροπές. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται.

Δεύτερο δεκαήμερο

Αρκετή δημιουργικότητα μέσα από την καθημερινότητά σου. Ένας νέος έρωτας μπορεί να έρθει να σου ανατρέψει τη ζωή.

Τρίτο δεκαήμερο

Είσαι σε φάση αλλαγών που μέσα από δουλειά και θέματα που έχεις επιμονή μπορείς να καταφέρεις επιτυχία.

Τοξότης

Μια περίοδος κούρασης για σένα που ναι μεν είναι δύσκολο διάστημα, όμως ευκαιρίες μικρές δείχνουν πώς δεν πρέπει να παραιτείσαι. Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα, ίσως αποκαλύψει κάποιο μυστικό σας ή εμπλακείτε σε κάτι παράνομο.

Πρώτο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και πρέπει να πιάσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Επιτυχία μέσα από τα επαγγελματικά σου και ευκαιρίες στο να μπορέσεις να ξεχωρίσεις και να πετύχεις στόχους.

Τρίτο δεκαήμερο

Χρήματα έκτακτα προκύπτουν μέσα από κάποια ξαφνική ευκαιρία που θα σκεφτείς αρκετά, αν θα πιάσεις αυτή την ευκαιρία. Παράνομοι έρωτες και σχέσεις υπόγειες.

 

Αιγόκερος

Μια περίοδος όπου εσωτερικά βλέπεις βελτιώσεις στον εαυτό σου και σταδιακά θα τις δείξεις αυτές τις αλλαγές εκεί που πρέπει, αποδεικνύοντας την αξία σου. Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα, βοηθά μέσα από φίλους ή ομάδες να πραγματοποιήσετε πράγματα. 

Πρώτο δεκαήμερο

Μια περίοδος όπου οι υποχρεώσεις είναι αρκετές, αλλά μπορείς να πετύχεις θέματα μέσα από έντονη επιμονή και υπομονή. Μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας αλλά μέσα από περίεργες καταστάσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Τα ερωτικά σου βελτιώνονται και είσαι σε μια φάση που νιώθεις να πετάς. Μέσα από παρέες ή ομάδες μπορείς να πετύχεις σκοπούς που θέλεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Χρησιμοποίησε την δημιουργικότητά σου σε συνδιασμό με την επιμονή σου σε θέματα για να μπορέσεις να έχεις μια επιτυχία που θέλεις.

Υδροχόος

Περίοδος δημιουργικότητας και διασκέδασης, θα σε βοηθήσουν να βγάλεις προς τα έξω πράγματα και να ξεπεράσεις δυσκολίες. Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα, δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σου καθώς και στην εικόνα σου προς τα έξω.

Πρώτο δεκαήμερο

Μια περίοδος όπου θα νιώθεις πώς χρησιμοποιείς άτομα για να περάσεις καλά. Ίσως μια γνωριμία ερωτική δεν βγει και τόσο καλή όσο περιμένεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση που βελτιώνονται και πράγματα που σου στερήθηκαν έρχονται να ανταμείψουν τον κόπο σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια βελτίωση στο θέμα των οικονομικών. Νέες ευκαιρίες έρχονται στη ζωή σου από καινούρια άτομα που γνωρίζεις.

Ιχθύες

Μια περίοδος όπου μπορείς επιτέλους να νιώσεις ελεύθερος και να πετύχεις νέα πράγματα. Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα βοηθά να ανοίξεις ορίζοντες και να δεις τα πράγματα μέσα από ένα φιλοσοφικό πρίσμα.

Πρώτο δεκαήμερο

Μικρά εμπόδια από το οικογενειακό περιβάλλον καθυστερούν σχέδια. Ωστόσο αρχίζεις και ανοίγεις τα φτερά σου για νέα πράγματα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ευκαιρίες για ταξίδια και καλοπέραση θα σε κάνουν να βγάλεις απωθημένα και να ξεχαστείς από τις δυσκολίες που πέρασες.

Τρίτο δεκαήμερο

Νιώθεις πώς πλέον είσαι αρκετά κοινωνικός και άτομα κύρους και εξουσίας μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις σχέδια. Προσοχή στα οικονομικά.

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com