Κριός

Εβδομάδα εντάσεων και συγκρούσεων με τους γύρω σου. Θα πρέπει να προσέξεις και να ελέγξεις την τάση κτητικότητας για τα πράγματα.

Πρώτο δεκαήμερο

Μια πίεση στον τομέα των οικονομικών σου θα σε κάνει να ξανασκεφτείς θέματα και να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις καταστάσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα με έντονα παρασκήνιο για εσένα. Είσαι σε μια διαρκή φάση συζήτησης με άτομα και σου αποκαλύπτονται πράγματα που δεν περίμενες να μάθεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Ένα διάστημα απελευθέρωσης για εσένα και είναι η στιγμή που κατά κάποιο τρόπο γλυτώνεις και σώζεσαι από καταστάσεις και ανθρώπους.

 

Ταύρος

Έχεις μια τάση για κτητικότητα και έναν υποκειμενισμό ως προς τα πράγματα. Άτομα δικά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Ξαφνικές αλλαγές οι οποίες ανατρέπουν τα σχέδια σου, τόσο στην καθημερινότητά σου όσο πιο ειδικά και στα επαγγελματικά σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Προσοχή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Μην πέσεις θύμα καταστάσεων, όπου θα μπλεχτείς άσχημα. Επίσης θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός ως προς τα πράγματά σου καθώς υπάρχει κίνδυνος κλοπής.

Τρίτο δεκαήμερο

Θέματα μαθημάτων, εξετάσεων ή επαφές με εξωτερικό, εξελίσσονται πολύ καλά στη ζωή σου και έχουν θετικά αποτελέσματα οι κινήσεις σου.

 

Δίδυμοι

Προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Ίσως είσαι παραπάνω εριστικός και προκαλείς με τη συμπεριφορά σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Θέματα που αφορούν επιτυχία τόσο σε σχέση με άλλους όσο και τον ίδιο σου τον εαυτό, σε βρίσκουν στο να καταφέρνεις να διεκδηκείς πράγματα και να κερδίζεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Καταστάσεις γύρω σου, ζητούν επίλυση από εσένα και θα πρέπει να αποδείξεις για ακόμη μια φορά πράγματα χωρίς να κολλάς στο αποτέλεσμα. Προσοχή μη πέσεις θύμα καταστάσεων.

Τρίτο δεκαήμερο

Αρκετή πιέση αυτό το διάστημα και ίσως χρειαστεί να δουλέψεις παραπάνω για να αποδείξεις την αξία σου. Οικονομικά ωφέλη έρχονται μέσα από σκληρή δουλειά.

 

Καρκίνος

Ίσως εμπλακείς σε καταστάσεις με αρκετά κουτσομπολιά, αλλά θα είσαι αυτός που θα μαθαίνει πράγματα στο παρασκήνιο. Προσοχή στις εντάσεις στο χώρο του σπιτιού. Κάποια πράγματα από το παρελθόν απαιτούν κλείσιμο.

Πρώτο δεκαήμερο

Εβδομάδα με αρκετές υποχρεώσεις που τρέχεις και δεν φτάνεις. Δες το ότι είναι μια ευκαιρία να κλείσεις θέματα και θα νιώσεις δημιουργικός.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ζήλιες και εντάσεις καθώς και πράγματα που αφορούν εσένα, είναι κάτι που θα μαθαίνεις συνέχεια και πολλές φορές θα σε οδηγήσει στο να αλλάξει συμπεριφορά προς τους γύρω σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Κάποιος άνθρωπος έρχεται στη ζωή σου και ενδέχεται να  ζήσεις κάτι έντονο και μοναδικό.

 

Λέων

Αρκετές γνωριμίες και νέες σχέσεις που σε βοηθούν σε κομμάτι δημοσίων σχέσεων και προώθησης των σχεδίων σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Ένα διάστημα όπου θα νιώθεις κυρίως δημιουργικός και χρήσιμος ως προς τους γύρω σου και εκεί που δεν το περιμένεις θα σου έρθουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θα είσαι σε μια διαρκή κίνηση και ίσως μάθεις ότι κάποιο δικό σου άτομα τελικά έχει αποδειχθεί πώς είναι βλαβερό για εσένα, οπότε παίρνεις αποφάσεις στο να ξεκόψεις  σχέσεις. Ίσως έρθει και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία.

Τρίτο δεκαήμερο

Επιτυχίες στα επαγγελματικά που βοηθούν να αυξήσεις τα οικονομικά σου και να βρεις νέους πόρους που θα σε βοηθήσουν στο να επιβιώσεις καλύτερα.

 

Παρθένος

Προσοχή στον έλεγχο και την πίεση που ασκείς σε κάποια άτομα, καθώς και το ανάποδο μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην εβδομάδα. Κυρίως προσπάθησε να μην εμπιστευτείς άτομα που μετά θα μετανιώσεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις αυτό το διάστημα οι γύρω σου περιμένουν πολλά από εσένα, ωστόσο με την κατάλληλη δουλειά καταφέρνεις να ξεχωρίσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Προσοχή στις γνωριμίες που ίσως υπερκτιμήσεις ανθρώπους, λόγω δικών σου θολών εκτιμήσεων.

Τρίτο δεκαήμερο

Τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται αυτή την εβδομάδα, κυρίως σε θέματα δημοσίων σχέσεων και γνωριμιών ίσως νιώσεις πώς γίνεται κάτι για να πάρεις αναγνώριση.

 

Ζυγός

Ένα διάστημα όπου θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου και γενικά να αποφύγεις τις υπερβολές.  Είναι ιδανική περίοδος για την ερωτική σου ζωή.

Πρώτο δεκαήμερο

Αυτές τις ημέρες ευνοείσαι σε όποιον τομέα αν βάλεις τις κατάλληλες δυνατότητες, πετυχαίνεις πράγματα αρκεί να δουλέψεις κατάλληλα, αλλά και να προωθείς τον εαυτό σου όπου βρίσκεσαι.

Δεύτερο δεκαήμερο

Προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, καθώς και γραπτών ζητημάτων καθώς φαίνεται πώς μπερδεύεσαι και δεν εκτιμάς  σωστά τις καταστάσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Θετικές αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στον τομέα σπιτιού ευνοούνται αυτή την περίοδο.

 

Σκορπιός

Θα έχεις αρκετό φανατισμό για τις ιδέες και τα θέλω σου και θα τα επιβάλεις με έντονο τρόπο στους γύρω σου. Προσοχή συγκρούσεις με το ταίρι, καθώς θα είσαι απόλυτος και αυταρχικός.

Πρώτο δεκαήμερο

Μέρες έντασης για εσένα καθώς τρέχεις και δεν φτάνεις και προσπαθείς να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε διάφορες υποχρεώσεις που σου τυχαίνουν. Επιτυχία σε θέματα σπουδών ή θέματα με εξωτερικό.

Δεύτερο δεκαήμερο

Εβδομάδα που πετυχαίνεις πράγματα μέσα από προβολή της δικής σου δουλειάς. Προσοχή μόνο θα πρέπει να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα σε τρίτους. Καθώς θα πρέπει να προσέξεις  στο κομμάτι των συνεργασιών.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα αρκετά ήσυχη για εσένα, όπου με μεθοδοτικότητα και προγραμματισμό πετυχαίνεις σχέδια.

 

 Τοξότης

 Ανασφάλειες και εντάσεις σε σχέση με τον ή την σύντροφο. Προσοχή σε εγωιστική συμπεριφορά και εμμονές.

Πρώτο δεκαήμερο

Ένα διάστημα όπου πολεμάς και διεκδηκείς θέματα που σε αφορούν. Επίσης είναι καλή περίοδος για την απόκτηση διαδόχου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Μια περίοδος με εντάσεις μέσα στο σπίτι ακόμη και στις σχέσεις  με το σύντροφό σου. Πιθανότητα να ανακαλύψεις ένα ψέμμα που δεν το περίμενες.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια  ευχάριστη έκπληξη από το πουθενά, έρχεται να σε αναστατώσει. Πιθανή βελτίωση και στα οικονομικά σου.

 

Αιγόκερος

Θολωμένες καταστάσεις και μπερδέματα γύρω σου κάτι που σε αποπροσανατολίζει τελείως και προσπαθείς να βρεις άκρη στο νήμα.

Πρώτο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου και γενικότερα το θέμα δουλειάς είναι κάτι που σε απασχολεί το τελευταίο διάστημα, δέχεσαι πιέσεις από τους γύρω σου, αλλά θα έχεις και κάποια μικρή βοήθεια από τρίτα άτομα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Είσαι αρκετά θολωμένος και δυσκολεύεσαι να διακρίνεις την αλήθεια από  το ψέμμα. Σε θέματα που αφορούν δημόσιες σχέσεις και ανάπτυξη κάποιας  δουλειάς που θέλεις να κάνεις, ευνοείσαι σημαντικά.

Τρίτο δεκαήμερο

Το οικονομικά είναι αυτό που κυνηγάς εδώ και τώρα και σου έρχονται πραγματικά ευκαιρίες που σε βοηθούν να πετύχεις.

 

Υδροχόος

Η εβδομάδα θα έχει αρκετή ένταση, καθώς δεν βλέπεις τα πράγματα με αντικειμενικότητα. Προσοχή να μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους γύρω σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Σταδιακά καταφέρνεις πράγματα και λειτουργείς ανταγωνιστικά με τους γύρω σου. Προσοχή σε θέματα υγείας. Ίσως θα πρέπει να ακολουθήσεις μια διατροφή.

Δεύτερο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξεις πώς θα τα χειριστείς και πιθανόν βλέπεις να σου ανοίγονται ορίζοντες για νέες ευκαιρίες στη ζωή σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Ευκαιρίες να αλλάξεις τα οικονομικά σου και να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσα από νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που σου δίνονται.

 

Ιχθύες

Θέματα δημιουργικότητας και έμπνευσης ευνοούνται. Συναισθηματική ένταση θα υπάρχει, ωστόσο θα βρεθούν άτομα που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα.

 Πρώτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα που βοηθά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Θα έχεις και ευκαιρία για κάποιο ξαφνικό ταξίδι.

 Δεύτερο δεκαήμερο

Προσοχή στον τρόπο που συναναστρέφεσαι με τους γύρω σου. Ίσως πεις πράγματα που οι άλλοι τα δουν με άσχημο τρόπο. Ωστόσο επιτυχία έρχεται σε τομέα της ζωής σου που έχεις δώσει ενέργεια.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα που έχει αρκετά ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα καθώς θα ζήσεις κάτι μοναδικό. Επίσης ευνοούνται τα ερωτικά σου.

 

 

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com