Κριός

Μια εβδομάδα με εντάσεις τόσο ψυχολογικές όσο και αισθηματικές που σε οδηγεί σε κατάσταση χάους. Προσοχή στη λεκτική επικοινωνία καθώς και στις μετακινήσεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Νιώθεις πώς είσαι σε μια περίοδο, όπου αρχίζει κάτι δύσκολο για σένα και τεστάρεις τις αντοχές σου. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για δημόσιες σχέσεις ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Το οικονομικό που τόσο σε απασχολεί αυτή την περίοδο, έρχεται να σε ξελαφρώσει. Διέξοδοι έρχονται σε θέματα χρημάτων και έκτακτες πηγές εσόδων σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα και δημιουργικά. 12 και 13 του μηνός νιώθεις πώς πιέζεσαι, αλλά γεννάς νέες ιδέες και βρίσκεις λύσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα έντονων ανατροπών στη ζωή σου, όπου αν επιμείνεις μπορείς να πιάσεις τους στόχους σου. Τρομερές  ευκαιρίες. Προσοχή σε μετακινήσεις και εντάσεις με το γύρω περιβάλλον.

 

Ταύρος

Μια εβδομάδα όπου με τον Ερμή το ζώδιο σου, εκφράζεσαι δημιουργικά και ανοίγει μέτωπα που σε βοηθούν να προβληθείς και δείξεις εκεί που πρέπει την αξία σου.

 Πρώτο δεκαήμερο

Έρχονται αλλαγές στα οικονομικά σου και πλέον μπορείς να πανηγυρίζεις για αυτά που έρχονται, καθώς είναι πράγματα που είναι πιο κοντά στους στόχους σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να βελτιώνεται αισθητά, και είσαι σε μια φάση που νιώθεις πώς μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα.

Τρίτο δεκαήμερο

Ίσως υπάρξουν εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, στις οποίες αν είσαι απόλυτος και λειτουργήσεις διπλωματικά, κερδίζεις έδαφος και αναγνώριση εκεί που πρέπει. 10 και 11 Μάη είναι αρκετά δημιουργικές ημερομηνίες για να πετύχεις πράγματα. Ίσως και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ανοίξει εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που θα έχει δυσκολία στην επικοινωνία και θα πρέπει να προσέξεις καταστάσεις σε σχέση με ομάδες. Έχεις μεγάλη πιθανότητα να καταφέρεις να βγεις από αδιέξοδα.

Πρώτο δεκαήμερο

Αρχίζεις και βάζεις τις βάσεις και επαναπροσδιορίζεις στόχους στη ζωή σου. Βλέπεις σταδιακά πώς και τα ψυχολογικά σου αρχίζουν να λύνονται.

Δεύτερο δεκαήμερο

Προσοχή σε θέματα εκνευρισμού και εντάσεων, καθώς και σε υπερβολές. Βρίσκεσαι απέναντι από άτομα ή καταστάσεις που θα θαυμάσεις, στην ουσία όμως θα πρέπει να προσέξεις να μην εξαπατηθείς από όλο αυτό.

Τρίτο δεκαήμερο

Ευκαιρίες για να περάσεις καλά καθώς και θα έχεις και τη δυνατότητα να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Προσοχή στις εντάσεις σε ότι αφορά συλλογικές εργασίες.

 

Καρκίνος

Η εβδομάδα αρχίζει ήρεμα για εσένα, αλλά κορυφώνεται προς το τέλος με συγκρούσεις και εντάσεις τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου. Ένα άτομο από το παρελθόν ίσως επιστρέψει να σου θυμίσει κάτι έντονο που πέρασες μαζί του.

Πρώτο δεκαήμερο

Θέματα σχέσεων με τρίτους που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό δείχνουν να καταλαγιάζουν και να βρίσκεις την ηρεμία τόσο μέσα όσο και γύρω σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θέματα με τα ερωτικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και πλέον ξέρεις προς τα που να στοχεύσεις. Μπορεί να ζήσεις και κάτι μεγάλο αυτή την περίοδο.

Τρίτο δεκαήμερο

Προβλήματα στα επαγγελματικά και γενικότερα σε θέματα γάμου. Ωστόσο μπορεί να έρθει μια ευκαιρία μέσα από μια επαγγελματική συνεργασία και να σε βοηθήσει στο να ξαναβρείς την αισιοδοξία που σου έλειπε.

 

Λέων

Ένα διάστημα όπου βελτιώνεις θέματα με το οικογενειακό σου περιβάλλον και νιώθεις πώς έχεις τη στήριξη δικών σου ανθρώπων στις επιλογές σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Αυτές τις ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και να δείξεις τις δυνατότητές σου σε άτομα που πρέπει να φανείς πώς ξεχωρίζεις. Σιγά-σιγά προετοιμάζεσαι για αλλαγές. Αν είσαι άνεργος θα γνωρίσεις άτομο που θα σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ευκαιρίες για αλλαγές στο σπίτι και γενικότερα αλλάζεις δημιουργικά την καθημερινότητά σου. Βελτιώνεις γενικότερα την εικόνα σου καθώς και τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι.

Τρίτο δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά σου αυτή τη βδομάδα κινούνται αρκετά και θα έχεις ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης. Δε λείπει όμως και το ερωτικό κομμάτι, καθώς ευνοείσαι από μια νέα γνωριμία.

 

Παρθένος

Πρώτο δεκαήμερο

Με τον Ερμή από το φιλικό για σένα Ταύρο, πλέον βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά και μπορείς να επαναπροσδιορίσεις καταστάσεις γύρω σου. Ευκαιρίες σε ταξίδια.

Δεύτερο δεκαήμερο

Προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις και προσπάθησε να ξεφύγεις από το παρελθόν. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες δεν θα λείψουν.

Τρίτο δεκαήμερο

Επαγγελματικά και οικονομικά είναι ένα διάστημα όπου θα μπορέσει να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Θέματα με παιδιά ίσως χρειαστούν επίλυση.

 

Ζυγός

Ίσως κάποιες συνεργασίες δοκιμαστούν και θα πρέπει να δείξεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις καθώς και να βρεις και τον τρόπο που θα το κάνεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Η σχέση σου με την οικογένεια σου είναι ένα διάστημα, όπου θέλει προσοχή ως προς τον χειρισμό σου σε θέματα σπιτιού και θα πρέπει να δείξεις ανοχή σε καταστάσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Τα πράγματα επαγγελματικά πάνε προς το καλύτερα και θα κάνεις πράγματα που βελτιώνουν τον τρόπο ζωή σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Πιέσεις και εντάσεις δεν λείπουν και αυτή την εβδομάδα. Κάποια πράγματα πρέπει να τελειώσουν και είσαι σε φάση που αποφασίζεις να τα τελειώσεις. Μια μικρή ευκαιρία στα επαγγελματικά δεν θα λείψει.

 

Σκορπιός

Μια εβδομάδα όπου πλέον δικαιώνεσαι σε αρκετά θέματα. Έχεις την τύχη με το μέρος σου σε ότι κάνει. Προσοχή όμως στις υπερβολές και στις σπατάλες, τόσο στα οικονομικά όσο και σε θέματα διατροφής.

Πρώτο δεκαήμερο

Ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, καθώς κινήσεις που έκανες στο παρελθόν, βλέπεις τώρα οι κόποι σου να ανταμείβονται.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ευκαιρία για ένα μεγάλο έρωτα που θα έρθει ξαφνικά και θα αναστατώσει τη ζωή σου. Επίσης μέσα από μια ευκαιρία, πραγματοποιείται μια μεγάλη σου επιθυμία.

Τρίτο δεκαήμερο

Νέοι άνθρωποι θα φανούν στη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις σχέδια και όνειρα.

 

 Τοξότης

Προσοχή σε άτομα που σου επιβάλλονται και θέλουν να εισβάλουν στην προσωπική σου ζωή. Το οικονομικό είναι λίγο πεσμένο για εσένα αυτή την εβδομάδα και καλό θα ήταν να αποφύγεις οικονομικές συμφωνίες.

Πρώτο δεκαήμερο

Ένα διάστημα όπου θα πρέπει να κυνηγήσεις το θέμα δουλειάς-καριέρας, γενικά ανοίγουν για εσένα τα εργασιακά και θα πρέπει να μην χάνεις ευκαιρίες γνωριμίας με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο συγκεκριμένο τομέα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Κάποια θέματα με το σπίτι και την οικογένεια είναι αυτό που θα σε απασχολήσει αυτή την περίοδο, ωστόσο πρέπει να είσαι μαχητικός να μην κάνεις πίσω στα θέλω σου για να μπορέσεις να δικαιωθείς.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια εβδομάδα όπου ταλαιπωρείσαι  οικονομικά και προσπαθείς να βρεις διεξόδους και λύσεις. Τα ερωτικά είναι όμως αυτά που έρχονται να σε  ανταμείψουν.

 

Αιγόκερος

Εντάσεις και ανατροπές στην καθημερινότητά σου, προσοχή στις επαφές με τρίτους. Και επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Ο Ερμής από το φιλικό για σένα Ταύρο, θα βοηθήσει σε θέματα επαφών και δημοσίων σχέσεων.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με νέα άτομα σε χώρους που θέλεις και βρίσκεις και μια διέξοδο έτσι από προβλήματα. Μια νέα ερωτική γνωριμία έρχεται στη ζωή σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Πιέσεις σε οικογενειακά ζητήματα, καθώς θα πρέπει να διαχειριστείς γεγονότα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Θα βιώσεις μέσα από σχέση πάθη και έντονες ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

 

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη από το φιλικό για σένα Δίδυμο, ευνοείσαι σε θέματα δημιουργικότητας, έρωτα καθώς και όσοι έχουν παιδιά θα αφιερώσουν δημιουργικό χρόνο σε αυτά και θα περάσουν όμορφα.

Πρώτο δεκαήμερο

Μια περίοδος που βοηθά να περνάς όμορφα και δημιουργικά κυρίως βοηθιέσαι αρκετά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

 Δεύτερο δεκαήμερο

Οικονομικά αλλά και ερωτικά ανεβαίνεις αρκετά και πλέον δείχνεις τον καλύτερο εαυτό σου στο ταίρι σου και στα δικά σου άτομα.

Τρίτο δεκαήμερο

Έχεις ευκαιρίες να αναπτυχθείς επαγγελματικά και οικονομικά. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου σε σχέση με άτομα που σε ρίχνουν ψυχολογικά.

 

Ιχθύες

Μια εβδομάδα με έντονα συναισθήματα και κυρίως πέφτεις σε καταστάσεις ώστε να εξιδανικεύεις άτομα και ίσως βρεθείς σε καταστάσεις που δεν θέλεις πραγματικά να μπλέξεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά και οικονομικά, γενικά όμως θα έχεις την τάση να θέλεις να χαλαρώσεις και να τεμπελιάσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Προσοχή στις γνωριμίες με άτομα που δείχνουν κάτι πολύ καλό, ενώ στην ουσία είναι κάτι άλλο. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει θύμα ψευδαισθήσεων.

Τρίτο δεκαήμερο

Προσοχή στα οικονομικά σου καθώς αυτή τη βδομάδα θέλεις να περάσεις καλά και δεν σε νοιάζει τίποτα. Ίσως δεχτείς πιέσεις από άτομα και είσαι παραπάνω εριστικός.

 

 

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com