Κριός

Μια εβδομάδα που ξεμπερδεύεις και τελειώνεις καταστάσεις με το παρελθόν. Η ένταση θα είναι μεγάλη, αλλά με προσπάθεια και επιμονή, πετυχαίνεις αυτά που θέλεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Η εβδομάδα σε βρίσκει σε μια  διαδικασία έντασης κυρίως μέσα στην καθημερινότητά σου, όπου προσπαθείς να αποδείξεις την αξία στους γύρω σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, κυρίως μέσα από νέες προτάσεις θα δεις εξέλιξη στα εργασιακά σου ζητήματα.

Τρίτο δεκαήμερο

Είσαι σε μια φάση ανακατάταξης κάποιων θεμάτων, προσπαθώντας να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες μέσα από νέα σχέδια που έχεις βάλει σε εφαρμογή.

 

Ταύρος

Η κοινωνικοποίηση και η ανάγκη για δημόσιες σχέσεις είναι αυτό που πρωταγωνιστεί για εσένα αυτή την περίοδο. Πιθανόν να υπάρχουν κάποια σενάρια πίσω από την πλάτη σου, αλλά με την καλή σου διάθεση ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες.

Πρώτο δεκαήμερο

Είσαι σε μια φάση που ήδη ξεκαθαρίζεις με τους γύρω σου και διώχνεις άσχετα άτομα από τη ζωή σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξεις τα σενάρια πίσω από την πλάτη σου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Έχεις την ευκαιρία να μπορέσεις να είσαι δημιουργικός μέσα από παρέες. Και ενδέχεται μέσα από όλο αυτό το κομμάτι να προκύψει μια νέα γνωριμία ερωτικής φύσης ή και κάποιο οικονομικό όφελος.

Τρίτο δεκαήμερο

Η εβδομάδα σε βρίσκει αρκετά ανανεωμένο και νιώθεις πώς γενικά σε αγαπούν και ότι το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σου. Δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς καταστάσεις.

 

Δίδυμοι

Πιθανόν και δεν έχεις ξεμπερδέψει σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, όμως είναι περίοδος όπου υπάρχει ένα φως στον ορίζοντα και σε βοηθά να αρχίζεις να αποκτάς σιγουριά για τις δυνατότητές σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Εξωτερικοί παράγοντες βοηθούν να αρχίσεις να βρίσκεις λύσεις στα οικονομικά σου και πιθανόν κάποιες από αυτές θα είναι μέσα από κρυμμένες ευκαιρίες.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ο επαγγελματικός παράγοντας που σε απασχολεί αυτό το διάστημα, σε κάνει πιο ενεργητικό και σε βοηθά να βρεις την κατάλληλη στιγμή, τα κατάλληλα άτομα που θα προωθήσουν τα σχέδια σου.

 Τρίτο δεκαήμερο

Η εβδομάδα σε ευνοεί αρκετά, καθώς θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε κάτι μεγάλο για εσένα.

 

Καρκίνος

Αναθεωρείς απόψεις σε σχέσεις με τους γύρω σου και ότι δεν σου κάνει το απορρίπτεις, πλέον χωρίς καθόλου τύψεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου περνούν από φάση αλλαγών, οπότε θα ήταν καλό να μην κάνεις ανοίγματα τουλάχιστον μέχρι το τέλος τη εβδομάδος.

Δεύτερο δεκαήμερο

Το κλίμα σε σχέση με τους γύρω σου είναι αρκετά έντονο, για αυτό απόφυγε εντάσεις. Ωστόσο οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά αν έχεις πείσμα, πετυχαίνεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Κέρδη έκτακτα, σε κάνουν να μπορέσεις να βγει από αδιέξοδο. Επίσης, αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικό επάγγελμα, θα μπορείς να έχεις αρκετή δημιουργικότητα.

 

Λέων

Το επαγγελματικό κομμάτι σας, αρχίζει να ανεβαίνει σταδιακά και να ανταμείβονται οι κόποι σας.

Πρώτο δεκαήμερο

Ταξίδια και νέες γνωριμίες, σε βοηθούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να περάσεις καλά με κοντινά σου άτομα. Μια ευχάριστη γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Η εργασία σου είναι και αυτό που σε απασχολεί και τη βλέπεις ολοένα να βελτιώνεται μέσα από άτομα που εμπιστεύονται τη δουλειά σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Η δουλειά θα είναι για σένα προτεραιότητα αυτή τη βδομάδα, καθώς εμπεριέχει και ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Παρθένος

Κάποια σχέδια που έχεις τα κρατάς μυστικά ακόμη, γιατί θέλεις να δεις πώς θα κινηθείς το επόμενο διάστημα. Ίσως υπάρξουν άνθρωποι που θα θελήσουν να σε βοηθήσουν, ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εμπιστευτείς.

Πρώτο δεκαήμερο

Η σχέση σου τόσο με το σύντροφό σου ή και τα παιδιά σου, αρχίζει να μπαίνει σε μια περίοδο ηρεμίας για σένα και να τακτοποιούνται θέματα που πριν ήταν σε ένταση.

Δεύτερο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη στο φιλικό για σένα Ταύρο, ευνοούνται οι κάθε είδους επαφές ερωτικής φύσεως. Επίσης νέα ξεκινήματα στο επαγγελματικό κομμάτι, σου δίνουν την ευκαιρία να πετύχεις σε κάτι καινούριο.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια περίοδος όπου αρχίζουν να αυξάνονται οι επαγγελματικές σου προοπτικές και να συνεχόμενα καταφέρνεις να αποδείξεις την αξία σου.

 

Ζυγός

Αρκετή βελτίωση της ζωής σου, γίνεται μέσα από διάφορους παράγοντες που συντελούν να βρεις την χαμένη σου ηρεμία.

Πρώτο δεκαήμερο

Το οικονομικό για εσένα είναι αυτό που θα δεις βελτίωση την συγκεκριμένη περίοδο. Επίσης ίσως ένας παλιός έρωτας σου χτυπήσει την πόρτα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Τα αισθηματικά σου είναι αυτά που παίρνουν φωτιά αυτή την περίοδο και πολλές γνωριμίες σε ανεβάζουν στο σημείο να μην ξέρεις τι να διαλέξεις. Ωστόσο δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια νέα ευκαιρία σε θέμα επαγγελματικών στόχων έρχεται να σε βοηθήσει να κάνεις την πολυπόθητη αλλαγή στη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Ένα διάστημα που θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις κυρίως για θέματα ζωής. Και ίσως θελήσεις να πας ένα βήμα παραπέρα, κάτι που εκπλήσσει τους γύρω σου.

Πρώτο δεκαήμερο

Κάποιες ανατροπές στα σχέδια σου θα σε αποπροσανατολίσουν. Γενικά δεν θα πρέπει να βιάζεσαι σε ότι κάνεις και να λειτουργείς με σύνεση.

Δεύτερο δεκαήμερο

Τα αισθηματικά σου είναι αυτά που βελτιώνονται αυτό το διάστημα, καθώς έχεις ευκαιρίες να μπορέσεις να βρεις μια νέα σχέση ή ακόμη και να γυρίσεις σε μια παλιά.

Τρίτο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι αυτά που βελτιώνονται αυτό το διάστημα. Στην εργασία σου όμως δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με συναδέλφους.

 

Τοξότης

Ένα διάστημα όπου θα πρέπει να οργανωθείς σε σχέση με τα οικονομικά σου και να είσαι επιφυλακτικός γενικότερα με έξοδα.

Πρώτο δεκαήμερο

Ένα είδος επανασύνδεσης είτε  ερωτικής, είτε ακόμη και επαγγελματικής, έρχεται να σου θυμίσει πώς ένα κύκλος δεν τελείωσε.

Δεύτερο δεκαήμερο

Οικογενειακά προβλήματα που σε απασχολούσαν έρχονται να μπουν σε ένα τέλος και πλέον παίρνεις την ανάσα που θέλεις. Ίσως και ένας νέος έρωτας βρεθεί στο δρόμο σου.

Τρίτο δεκαήμερο

Θέματα με οικονομικά, μπαίνουν πλέον σε ορθή πορεία και βρίσκονται λύσεις από κει που δεν το περίμενες.

 

Αιγόκερος

Ένα δυνατό διάστημα για εσένα να μπορέσεις να πετύχεις πράγματα. Κυρίως σε θέματα που θα έχεις επιμονή και εμμονή, φαίνεται πώς πετυχαίνεις.

Πρώτο δεκαήμερο

Πιθανότητα να κάνεις ένα ταξίδι ξαφνικό αυτές τις ημέρες. Ίσως επίσης προκύψουν θέματα με αδέρφια που θα πρέπει να λύσεις κάποιες καταστάσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο

Πιθανόν να γνωρίσεις ένα δυνατό έρωτα αυτή την περίοδο, που όμως στην αρχή δεν θα φαίνεται θα είναι κάτι μεγάλο.

Τρίτο δεκαήμερο

Θα πρέπει να προσέξεις τις εντάσεις σου για το επόμενο διάστημα και να μην είσαι επιθετικός σε άτομα που σε αγαπούν. Επίσης μια νέα γνωριμία ερωτικής φύσης, θα σε κάνει να δεις ξανά αισιόδοξα τα πράγματα.

Υδροχόος

Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξεις αρκετά την  ψυχική σου υγεία και να βρεις τρόπους ανανέωσης μέσα από πράγματα που σου αρέσουν.

Πρώτο δεκαήμερο

Βελτίωση με άτομα της οικογένειας σου σε βοηθούν να ηρεμήσεις από θέματα που είχες ως τώρα. Επίσης, το κομμάτι της εργασίας σου δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέσα από νέα σχέδια.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πράγματα στο χώρο σου και γενικότερα θα σε απασχολήσουν με θετική χροιά όμως θέματα σπιτιού.

Τρίτο δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά που έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, δείχνουν να ευνοούνται μέσα από νέες προτάσεις που θα προκύψουν.

 

Ιχθύες

Γνωριμίες και επαφές θα σε ανανεώσουν. Ίσως κάνεις κάποιο μακρινό ταξίδι που ήθελες εδώ και καιρό.

Πρώτο δεκαήμερο

Στα οικονομικά σου δίνονται αρκετές ευκαιρίες για εξέλιξη και ίσως μια δεύτερη δουλειά είναι για σένα αυτό που ήθελες εδώ και καιρό.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ευκαιρίες μέσα από νέες πηγές εσόδων και κυρίως όσοι ψάχνουν δουλειά, είναι ένα διάστημα όπου μπορούν να βρουν.

Τρίτο δεκαήμερο

Θα είσαι με διαδικασία όπου γιατρεύεις τις πληγές σου και βρίσκονται άτομα στο δρόμο σου που σε βοηθούν για αυτό.

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com