Και τώρα φεύγω… Ήρθε η ώρα…

Φεύγω γιατί εγώ δεν ήμουν ποτέ η μοναδική σου. Φεύγω από έναν έρωτα δίχως αύριο, φεύγω γιατί κουράστηκα να κυνηγάω τη σκιά σου, φεύγω γιατί δεν άξιζε η αναμονή, φεύγω γιατί μελαγχολώ που δεν υπάρχω στη ζωή σου, φεύγω γιατί δεν έχω κατακτήσει τη καρδιά σου, φεύγω γιατί κρυώνω χωρίς την αγκαλιά σου.

Φεύγω γιατί δεν έχω τα φιλιά σου, φεύγω γιατί δεν αντέχω χωρίς τη μυρωδιά σου, φεύγω γιατί δε με κρατάς σφιχτά άλλο πια, φεύγω γιατί δεν ακούω τη φωνή σου, φεύγω γιατί μου λείπεις πολύ, φεύγω γιατί σε λαχταρώ ακόμα, φεύγω γιατί ψάχνω το άγγιγμά σου, φεύγω γιατί δε με αναζητάς, φεύγω γιατί φοβάμαι να επιμένω, φεύγω για να μη κάνω άλλα λάθη, φεύγω γιατί ματώνω που δε σε βλέπω, φεύγω γιατί προσπάθησα αρκετά, φεύγω γιατί με διώχνεις.

Φεύγω γιατί δεν τόλμησες, φεύγω γιατί λαχταράω το «μαζί» , φεύγω γιατί εγώ πιστεύω στον έρωτα, φεύγω γιατί θέλω να ονειρεύομαι, φεύγω γιατί θέλω να αφεθώ, φεύγω γιατί μισώ να σκορπίζομαι, φεύγω γιατί δεν παραιτούμαι από τη ζωή, φεύγω γιατί το δικό μου το πολύ δεν το αντέχεις, φεύγω και δεν κοιτάζω πίσω, φεύγω γιατί άλλωστε εγώ ήμουν εκείνη που σ΄αγάπησε

 

 

Και τώρα πηγαίνω σε αυτόν που διψά για έρωτα, πηγαίνω σε αυτόν που θέλει να μου παραδοθεί, πηγαίνω σε αυτόν που θα επιλέξει εμένα, πηγαίνω σε αυτόν που θα μου χαρίσει όλο του το “είναι”, πηγαίνω σε αυτόν που δε θα με δει σαν λάθος, πηγαίνω σε αυτόν που με τη τρέλα του θα κάνει ακόμα και το ανέφικτο να φαίνεται εφικτό, πηγαίνω σε αυτόν που θα επιμένει και θα νικά.

Πηγαίνω σε αυτόν που θα με μαγεύει με το χιούμορ του, πηγαίνω σε αυτόν που θα ψάχνει για την ανάσα μου, πηγαίνω σε αυτόν που θα εμπνέεται από τη παρουσία μου, πηγαίνω σε αυτόν που θα τρέμει να μη με χάσει, πηγαίνω σε αυτόν που θα ρισκάρει για να με έχει, πηγαίνω σε αυτόν που δεν θα έχει κανένα «εάν» και κανένα «αλλά».

Πηγαίνω σε αυτόν που θα τρελαίνεται να με δει, πηγαίνω σε αυτόν που θα με κάνει να χάνομαι στο βλέμμα του, πηγαίνω σε αυτόν που θα καταλαβαίνει ακόμα και τις σιωπές μου, πηγαίνω σε αυτόν που θα είναι περήφανος που θα με έχει, πηγαίνω σε αυτόν που θα παλεύει για να με δει να χαμογελώ, πηγαίνω σε αυτόν που θα με εκπλήσσει συνεχώς.

Πηγαίνω σε αυτόν που μέσα από κείνον θα γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, πηγαίνω σε αυτόν που θα ψάχνει την ομορφιά της ψυχής μου, πηγαίνω σε αυτόν που θα με προσέχει σα φυλαχτό.

Πηγαίνω σε αυτόν που όλη του η ζωή θα φωτίζεται μόνο από την ύπαρξή μου…

Αντίο, μοναδικέ μου…

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!