Τα Social Media έχουν συμβάλλει σε άπειρους τομείς της ζωής μας και της καθημερινότητας μας.

Όσον αφορά τη γυμναστική, τόσο το Facebook όσο και το Instagram, περιλαμβάνουν ποικίλους λογαριασμούς με διάφορα είδη γυμναστικής, ασκήσεων και διατροφικών προτάσεων.

Σήμερα λοιπόν, θα σας αναφέρω κάποιους από τους πιο διάσημους fitness λογαριασμούς στο Instagram, που θα σας βοηθήσουν και θα σας δώσουν ταυτόχρονα νέες ιδέες για να εμπλουτίσετε την fitness καθημερινότητα σας.

Alexia Clark

 

Jeanette Jenkins

 

Kaisa Keranen

 

Anna Victoria

Ashley Barron

Οι παραπάνω λογαριασμοί είναι επίσης και ένας πολύ καλός τρόπος παρότρυνσης του εαυτού σας, να ξεκινήσει γυμναστική και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Βλέποντας τα σώματα τους βέβαια, είναι πιθανό να σας πιάσει μια κρίση ανασφάλειας, αλλά ποτέ μη ξεχνάτε πως όλα είναι δυνατά αν επιθυμείτε κάτι πολύ! Εάν λοιπόν επιθυμείτε ένα καλογυμνασμένο και γραμμωμένο σώμα, ξεκινήστε λοιπόν όσο πιο σύντομα γίνεται και μην τα παρατήσετε μέχρι να φτάσετε τον τελικό σας στόχο.

Να μη ξεχνάτε ποτέ πως η γυμναστική μόνο καλό μπορεί να σας κάνει.


 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xrysa Xamatzi

Ονομάζομαι Χρύσα Χαμαμτζή και είμαι φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ. Είμαι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά και δηλώνω ερωτευμένη με την πόλη μου. Αυτό που με χαρακτηρίζει, είναι ότι μιλάω πολύ και “πάσχω” από τη ψυχική νόσο της τελειομανίας. Αυτό που μου δίνει ενέργεια, είναι η γυμναστική και το χαμόγελο της μαμάς μου. Η μεγάλη μου αδυναμία είναι τα σκυλιά και ο μεγαλύτερος μου φόβος η μοναξιά. Στους ανθρώπους με απωθεί η αγένεια και με ελκύει η αποφασιστικότητα. Η δημοσιογραφία για μένα είναι τρόπος ζωής, καθώς με συναρπάζει το γεγονός πως θα μεταδώσω μια πληροφορία ή ένα μήνυμα στο κοινό, και με αυτό τον τρόπο θα τους δημιουργήσω ένα οποιοδήποτε συναίσθημα. Αυτό που επιδιώκω και ονειρεύομαι ; Mια δική μου ραδιοφωνική εκπομπή.