Πολλοί από εμάς θέλουμε να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη και υπάρχουν πολλοί και απλοί τρόποι για να το πετύχουμε. Την λύση μας την δίνουν τα gadget, που ο σκοπός τους είναι να κάνουν τη ζωή μας απλή και ενδιαφέρουσα!

Δύσκολη η ζωή στην παραλία, λίγο ο ήλιος, λίγο η ζέστη, λίγο η κούραση της θάλασσας, ποιος θέλει να ταλαιπωρείται φίλοι μου; Φαντάσου να έχεις φτάσει μετά από εξαντλητικό περπάτημα, κάτω από τον καυτό ήλιο του Αυγούστου στην παραλία και να θέλεις να απολαύσεις μια παγωμένη μπίρα, αλλά η μπίρα σου να είναι σε θερμοκρασίες… Σαχάρας (thumbs down). Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μετά από αυτό, χάλασε η μέρα μου!

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν, όπως καταλάβατε, θα βρείτε όλα τα απαραίτητα gadget για να είστε ο… βασιλιάς της παραλίας!

Pointer

Secret Sunscreen Flask

Fruit Beverage Boats

A Beach Chair Backpack

Collapsible Beach Pails

Gigantic Flamingo Pool Float

This Amazing Tent

Giant Beer Pong Game

Remote-Controlled Drink Butler

This Chill Beverage Bag

Twister Towel

Portable Travel Safe

Fresh Waterproof Pouch

Clear Glass Pineapple Sipper w/Straw

Sandless Beach Mat

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Stela Grouta (Sheyla)

Είμαι η Στέλλα, οι φίλοι με φωνάζουν Sheyla! Επάγγελμα δημοσιογράφος, (το είχα αποφασίσει από το δημοτικό). Ανήσυχο πνεύμα φουλ. Δεν κάθομαι ποτέ στ’ αβγά μου και μιλάω μέχρι κάποιος να με σταματήσει. Έχω φάει τα καλύτερα μου χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Είμαι σε μόνιμη αναζήτηση του επόμενου ταξιδιού μου και εξαντλώ ανελλιπώς πληροφορίες για ό,τι μπορείς να φανταστείς και απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. Τα social media είναι ο παράνομος δεσμός μου, θα με βρεις όπου και αν ψάξεις! Η γκρίνια είναι το φόρτε μου (παίρνω και στέμμα). Πιστεύω ότι η ζωή είναι ωραία…άλλα είμαι Τοξότης!