Δε λέω, έχουμε πολλά στοιβαγμένα στο μυαλό και τη καρδιά μας, αλλά ένα είναι που μας ακολουθεί σε όλη μας τη ζωή και ξεχωρίζει από όλα τα άλλα. Είναι Αυτό που σκέφτεσαι συνέχεια, που το οραματίζεσαι και που σου έρχονται εικόνες στο μυαλό σα να το ζεις στο τώρα.

Μην το αφήνεις, ότι και να σου συμβαίνει στη ζωή, κράτα το γερά με όλη τη δύναμη της ψυχής σου! Να του χαμογελάς καθημερινά, και όταν κλείνεις τα μάτια σου τη νύχτα να το φέρνεις στα όνειρά σου και να κοιμάσαι με αυτό αγκαλιά… Μην το αφήνεις ούτε λεπτό μόνο του, γιατί δεν του αρέσει η μοναξιά. Για να ζωντανέψει αυτό το μοναδικό όνειρο της ζωής σου, χρειάζεται να του δώσεις μορφή σε κάθε σου στιγμή. Μην το αμελείς, να το φροντίζεις και να το ποτίζεις καθημερινά με ότι ομορφότερο έχεις μέσα σου. Με αυτό τον τρόπο θα ανθίσει και θα δώσει νόημα στο δικό σου παρόν.

 

Κι όταν νοιώθεις να απομακρύνεται, σκέψου ότι αυτό δε συμβαίνει στη πραγματικότητα. Είναι για να σε δοκιμάσει εάν όντως είναι αυτό το όνειρο που υπερτερεί από όλα τα άλλα. Είναι για να καταλάβεις την αξία του και να το κυνηγήσεις με όλη σου τη δύναμη! Είναι για να νοιώσεις ότι μπορεί και να το χάσεις και αυτό να σε κάνει να το εκτιμήσεις περισσότερο! Συνήθως η πορεία της ζωής μας και η ωριμότητα που αποκτούμε με τα χρόνια μας βοηθάει να καταλάβουμε τι είναι αυτό που θέλουμε πιο πολύ από όλα.

 

 

Το ένστικτο μάς οδηγεί και το μόνο που έχω να σε συμβουλεύσω είναι να το ακολουθήσεις. Μη φοβηθείς, δώσε στο όνειρό σου την αγάπη και την εμπιστοσύνη που χρειάζεται και μη σε πτοεί τίποτα! Πάλεψε να το διεκδικήσεις μέχρι τέλους! Έτσι θα βρεις την ευτυχία που πραγματικά σου αξίζει!

Γι΄αυτό λοιπόν, follow your dream!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!