Είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος συναίσθημα και σίγουρα το στοιχείο αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις και να παραμένεις χαραγμένος στην καρδιά μου. Με κάνεις να αισθάνομαι οικειότητα, ζεστασιά, ανθρωπιά. Αγαπάς και δίνεσαι με την ψυχή σου, δίχως όρους, όρια και κανόνες. Η υπερπροστατευτικότητά σου σκλαβώνει. Δίνεις, δίνεις με την καρδιά σου. Με την ψυχή σου θα γελάσεις, θα κλάψεις, θα πονέσεις, θ’ αγαπήσεις… Αγαπάς και φροντίζεις  δίνοντας τον εαυτό σου.

 

Οι συναισθηματικές σου εναλλαγές μοιάζουν πολύ με τις δικές μου. Τα γέλια γίνονται κλάματα, ο θυμός γίνεται αγάπη, η αγάπη γίνεται ανία και η χαρά γίνεται φόβος… Διαισθητικός με δυνατή μνήμη… Άλλοτε καυστικός, άλλοτε σκληρός, μα πάντα συναισθηματικός και γλυκός. Άρωμα οικογένειας που θυμίζει φωλίτσα κάνοντας σε να νιώθεις προστασία και ξέχειλες αναμνήσεις.

Μεγαλώσαμε… Κοιτάμε ακόμα προς τον ουρανό, ψάχνουμε τα φεγγάρια τα ολόγιομα, τα χρυσά, να τα φορέσουμε έστω για μια βραδιά και να ονειρευτούμε… Κάποια μέρα δε θα μας χωρίζει ούτε η  θάλασσα, ούτε οι δρόμοι. Κάποια μέρα θα ξυπνάω και θα σε βλέπω δίπλα μου. Κάποια μέρα θα μου λες καλημέρα και εγώ θα σου χαμογελώ γλυκά. Κάποια μέρα θα μου λες πως μ’ αγαπάς και εγώ δε θα χορταίνω να σε φιλάω.

 

Αγάπη σημαίνει δίνω χωρίς να περιμένω να πάρω και να χαίρομαι πάντα με τη χαρά σου. Είμαι εκεί κοντά σου σε ό,τι συμβεί. Ας είσαι και στην άλλη άκρη της γης. Εγώ θα έρθω να σε βρω. Γιατί η αγάπη μου είναι πιο μεγάλη για σένα από τον εγωισμό μου.

Γιατί η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο να μας φέρει κοντά. Γιατί η αγάπη κάνει τα αδύνατα δυνατά. Χωρίς φαμφάρες και περιτυλίγματα.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xristina Palakidou

Γεννήθηκα στις 23 Μαϊου 1983 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Είμαι φιλόλογος. Αν και ασχολούμαι με τη λογοτεχνία δεν θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη. Αγαπώ την επιστήμη μου και αν ξαναγεννιόμουν πάλι φιλόλογος θα ήμουν. Είμαι γεννημένη γραφιάς γιατί μπορώ να γράψω τα πάντα αρκεί να πηγάζουν από μέσα μου εκφράζοντας τα γνήσια συναισθήματά μου. Είμαι πάντα πολύ εντάξει με τους γύρω μου και γι’ αυτό πληρώνω ακριβά την ευαισθησία και την καλοσύνη μου. Δεν πειράζει όμως. Μ’ αρέσει ν’ αγαπώ έντονα και να μ’ αγαπούν έντονα γιατί είμαι η ψυχή της παρέας, όπως λένε.