Όχι, αγάπη μου, δεν είναι κακό να μεγαλώνουμε, αλλά δώρο Θεού. Το γκριζάρισμα των μαλλιών είναι ένας λόγος για να νιώσεις γοητευτικός κι ευτυχισμένος.

Η ζωή ξεγλιστράει σαν το νερό από τα χέρια σου στο πέρασμα του χρόνου, φέρνει ρυτίδες στο πρόσωπο και γεμίζει τις στιγμές με χιλιάδες συναισθήματα και πρέπει να είσαι αρκετά περήφανος που τα έζησες.

Να νιώθεις ευγνωμοσύνη, γιατί μοιράστηκες περισσότερες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς. Απόλαυσες τις χαρές και τις δυσκολίες της ζωής σκορπίζοντας χαμόγελα. Οι ρυτίδες στο δέρμα είναι η όμορφη αντανάκλαση της ηλικίας σου, μετρημένη από τα χαμόγελα που ζωγραφίστηκαν στο πρόσωπό σου.

Όχι, αγάπη μου, μη φοβάσαι επειδή γερνάς, δεν είναι τιμωρία. Κάθε νέα μέρα σηματοδοτεί  στιγμές νέων επιλογών, υπέροχων σκέψεων, εκατοντάδων αποχρώσεων των συναισθημάτων. Κάθε χρόνος είναι ένα μετάλλιο, μια ευκαιρία για αναμνήσεις, καινούργιες στιγμές, με κεράκια των γενεθλίων γύρω από φίλους καλούς νιώθοντας σθένος και υπερηφάνεια.

Μην λυπάσαι που μεγαλώνεις. Η ζωή είναι ένα δώρο, ένα κουτί με στενοχώριες, εμπόδια, απολαύσεις, γνώσεις και ταλαιπωρίες. Το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που μεγαλώνεις και οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν.

Επειδή σ’αγαπώ, δε θέλω να μου λείπεις στο πέρασμα του χρόνου. Γιατί κάθε μέρα που ξυπνάω δίπλα σου θέλω να ζω. Γιατί όσα χρόνια κι αν περνούν, εγώ πάντα θα σε αγαπώ…

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xristina Palakidou

Γεννήθηκα στις 23 Μαϊου 1983 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Είμαι φιλόλογος. Αν και ασχολούμαι με τη λογοτεχνία δεν θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη. Αγαπώ την επιστήμη μου και αν ξαναγεννιόμουν πάλι φιλόλογος θα ήμουν. Είμαι γεννημένη γραφιάς γιατί μπορώ να γράψω τα πάντα αρκεί να πηγάζουν από μέσα μου εκφράζοντας τα γνήσια συναισθήματά μου. Είμαι πάντα πολύ εντάξει με τους γύρω μου και γι’ αυτό πληρώνω ακριβά την ευαισθησία και την καλοσύνη μου. Δεν πειράζει όμως. Μ’ αρέσει ν’ αγαπώ έντονα και να μ’ αγαπούν έντονα γιατί είμαι η ψυχή της παρέας, όπως λένε.