GRADUATION FASHION SHOW 2017

Inspired by “JUNGLE” & 70’s

Η αγαθιάρα στηρίζει τις δράσεις των νέων, πόσο μάλλον όταν αυτές έχουν να μεταδώσουν ένα σημαντικό μήνυμα. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ μας μεταφέρουν μέσα από τα σχέδιά τους σε ένα πολύχρωμο πάρτι, αφήνοντας πίσω το γκρίζο της αστικής πόλης.

Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε έναν φανταστικό χώρο, στο Ocean Pool Bar στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 19.06 θα εκτυλιχτεί το πιο colorful & wild party.

Οι μελλοντικοί σχεδιαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αντλούν την έμπνευσή τους από την εποχή των 70’s και την άγρια φύση και παρουσιάζουν αέρινα υφάσματα με ethnic επιρροές, animal printed λεπτομέρειες και tropical αισθήσεις που δημιούργησαν οι ίδιοι, ενώ οι σπουδαστές από τα τμήματα Κομμωτικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ βάζουν τη δική τους art πινελιά και όλοι μαζί, προτείνουν ολοκληρωμένα looks που θα «φορεθούν» αυτή τη σεζόν!

Η εκδήλωση αναμένεται να προσεγγίσει πλήθος καλεσμένων από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Στην παρουσίαση θα βρίσκεται η γλυκιά δημοσιογράφος, Σοφία Τουντούρη.

Δίπλα στο υγρό στοιχείο, με φόντο το φως του φεγγαριού, θα διαδραματιστεί το πιο λαμπερό catwalk όπου θα αναβιώσουν οι 70’s τάσεις, για να συναντήσουν το exotic look με jungle στοιχεία! Με αυτό τον τρόπο, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ λένε «όχι» στο γκρίζο της πόλης και στη μονοτονία, τονώνοντας το πάθος τους για θετική ενέργεια. Γιατί η δυναμική εισβολή του jungle effect στην καθημερινότητά μας συμβολίζει όλα αυτά που έχουμε χάσει και θέλουμε να κερδίσουμε ξανά. Με άλλα λόγια, τον κήπο της δικής μας Εδέμ.

Η agathiara θα είναι εκεί και σας προσκαλεί προσκαλεί στο ετήσιο Graduation Fashion Show

του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Η Μόδα βρήκε τη σχολή της … Ελάτε να γιορτάσουμε παρέα!!

Την διοργάνωση θα πλαισιώσουν επιπλέον δραστηριότητες με χορό, body painting, ξεχωριστούς Guests, Sergio T. και Queen G. , special Live Performance από τους Dim Gerrard & Evangelia Mylou. Και δεν τελειώνουν εδώ οι εκπλήξεις! Διαγωνισμοί και πλούσια δώρα θα ολοκληρώσουν αυτή την υπέροχη διοργάνωση.


OCEAN CLUB: Οδυσσέα Ελύτη 1, Νεάπολη

Doors Open: 20.00

Join in the event on facebook

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Dimitra Dimitriou

To “followyourdream” της ήταν η δημοσιογραφία, την οποία και ακολουθεί. Αν και ο χρόνος της είναι περιορισμένος, παραμένει δημιουργική, γεμάτη χαμόγελα. Θαυμάζει τους ανθρώπους που γοητεύουν με το μυαλό τους και δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για την ζωή. Όσο εύκολα προσαρμόζεται τόσο δύσκολα αλλάζει συνήθειες στην ζωή της. Της αρέσει η λογική, η τάξη και έτσι λειτουργεί στην καθημερινότητά της. Δύσκολα αρνείται μια φιλική βραδιά και έναν απολαυστικό καφέ! Λατρεύει τις ατελείωτες ώρες συζητήσεων που οδηγούν σε νέα ερωτήματα. Πιστεύει στο ''live it to believe it'' και έτσι θα βρίσκεται κοντά μας, να μας βάλει σε τάξη και να μοιραστεί κάθε τι που ζει και την προβληματίζει!