Θέλεις να είμαι το απωθημένο σου; Γιατί δεν παίρνεις το ρίσκο να το ζήσεις; Πώς μπορείς και αφήνεις τις μέρες να χάνονται έτσι; Δεν σκέφτεσαι ότι όταν εσύ θα θέλεις, μπορεί και να με έχεις χάσει; Γιατί φοβάσαι; Τόλμησε και πάρε την απόφαση! Έχεις τόση δύναμη μέσα σου! Η ζωή είναι μικρή, κακά τα ψέματα. Πολύ μικρή για να δειλιάζεις. Πολύ μικρή για να συμβιβάζεσαι. Πολύ μικρή για να έχεις απωθημένο.

Ξέρεις τι είναι να έχεις έναν άνθρωπο που να μπορείτε να μιλάτε με τα μάτια; Ξέρεις πώς είναι να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο που νοιώθει σα να σε ξέρει χρόνια; Ξέρεις πώς είναι να του αρκεί μόνο η αγκαλιά σου; Ξέρεις πώς είναι να σου δίνει την ελευθερία να σκεφτείς χωρίς να σε πιέζει; Χωρίς να σε αγχώνει; Και κάτι ακόμα… Ξέρεις πώς είναι να σε αγαπάει κάποιος πριν καν σε γνωρίσει;

Κάποιος αγαπιέται, επειδή πολύ απλά αγαπιέται. Δεν χρειάζεται να υπάρχει λόγος για να αγαπάς. Και αυτό είναι τόσο μοναδικό.

Πώς μπορείς λοιπόν, και πνίγεις όλα αυτά που νιώθεις; Άλλωστε σου το έχω πει. Μην τα κρατάς μέσα σου. Μοιράσου τα! Όχι με τον εαυτό σου, αλλά με εμένα. Ποτέ δε θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τα συναισθήματά σου. Οπότε είναι καλύτερο να αφουγκραστείς αυτό που έχει να σου πει η διαίσθησή σου. Όχι, εμένα δεν με ταλαιπωρείς, μάτια μου. Μη τρομάζεις. Μην παραδίνεσαι στους φόβους σου. Αν το κάνεις, δε θα μπορέσεις να ακούσεις τη καρδιά σου. Γιατί ξέρω πόσο δυνατό είναι αυτό που νιώθεις μέσα στη ψυχή σου.

Κι έχεις αυτόν τον άνθρωπο που καίγεται να σου προσφέρει απλόχερα όλη τη ζεστασιά που έχει μέσα του για να νοιώσεις ολοκληρωμένος. Και μετά δε θα σου λείπει τίποτα, θα είσαι γεμάτος μόνο με ένα βλέμμα, μια πράξη αγάπης, ένα χαμόγελο. Θα αισθάνεσαι τόσο τυχερός και θα έχεις μια απίστευτη ενέργεια που θα πετυχαίνεις ό,τι βάζεις  στο μυαλό σου. Θα γεμίσεις με τόση δύναμη που δε θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Και θα στην έχει δώσει αυτός που πιστεύει σε σένα, γιατί στα μάτια του είσαι o μοναδικός. Ναι, εσύ είσαι αυτός, ο μοναδικός.

Όταν αγαπιέσαι, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να καταλάβεις τι συμβαίνει, επειδή τα πάντα συμβαίνουν μέσα σου. Να θυμάσαι ότι όπου είναι η καρδιά σου, εκεί θα βρεις το θησαυρό σου…

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!