Σε χρειάζομαι γιατί σ΄αγαπώ ή σ΄αγαπώ γιατί σε χρειάζομαι;

Πολλές φορές μιλάμε και αναρωτιόμαστε για την αγάπη, ένα τόσο σπουδαίο και βαθύ συναίσθημα που δεν μπορείς να περιγράψεις με λέξεις, γιατί πολύ απλά η αγάπη φαίνεται στις πράξεις. Η αγάπη είναι βλέμματα, μυρωδιές, είναι αφή. Με ένα άγγιγμα, μια αγκαλιά, ένα φιλί αρκούν για να δείξεις στον άνθρωπό σου ότι τον νοιάζεσαι. Πιο μεγάλη αξία έχει η κίνηση που θα κάνεις παρά να πεις “Σ΄αγαπώ”.  Η αγάπη φαίνεται στο ενδιαφέρον, στην επικοινωνία, στη κατανόηση, στη συμπαράσταση. Παραμερίζεις τον εαυτό σου βάζοντας στην άκρη εγωισμούς μόνο και μόνο για να είσαι δίπλα του. Κάνεις πίσω τα δικά σου θέλω, μόνο για να δεις ένα χαμόγελο που θα σε κάνει και σένα ευτυχισμένο. Η αγάπη είναι πάνω από όλα, ξεπερνάς ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Η αγάπη δε φοβάται τα εμπόδια και ρισκάρει στο φόβο. Η αγάπη δεν έχει πολύ ή λίγο, ούτε να νομίζεις ότι αγαπάς. Είναι “Ναι” ή “Όχι”. Δεν μπορείς να αμφισβητείς την αγάπη ενός ανθρώπου από τον δικό σου εγωισμό. Αυτός που σε έχει αγαπήσει πραγματικά, θα νοιάζεται για σένα ακόμα κι όταν είσαι μακριά του. Μπορεί να σου αρνείται σε κάτι που εσύ θέλεις πολύ, αλλά θα το κάνει για να προστατέψει εσένα και τα συναισθήματά σου.

Πολλές είναι οι φορές που ο ένας από τους δυο βλέπει πιο μακριά… Οπότε, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

 

Γιατί πολύ απλά, αυτή είναι η πραγματική αγάπη και αυτή φαίνεται στις πράξεις.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!