Να εμπιστεύεσαι την καρδιά σου. Είναι όλα όσα χρειάζεσαι. Αν αγκαλιάσω τα όνειρα μου σφιχτά, θα με φωτίζουν τις σκοτεινές νύχτες. Η ζωή μας είναι μια πνοή του ανέμου. Να κάνεις τα πράγματα που θέλεις και να είσαι περικυκλωμένος από θετικούς ανθρώπους. Κάποιες στιγμές θέλεις να ακούς μόνο τον ήχο της θάλασσας.

Αφήνω την καρδιά μου να υποφέρει πολλές φορές.  Ο μεγάλος πόνος με βυθίζει στη σιωπή. Δεν είναι διαστροφή απλά έχω ανάγκη το χαμόγελο, την αγκαλιά, την παρουσία σου και όλα αυτά που δεν έχουν φτερά να πετάξουν και να χαθούν. Αγαπώ τις δυνατές και γενναιόδωρες ψυχές που βλέπουν καλό σε κάθε άτομο και ομορφιά σε κάθε μέρα. Πρέπει αυτούς που αγαπάμε να τους λέμε πόσο τους αγαπάμε και πόσο σημαντικοί είναι για εμάς. Δεν θεωρούμε δεδομένο τίποτα που ο θάνατος κάποτε θα μας το στερήσει.

Υπάρχουν συναισθήματα που με πλημμυρίζουν, με κάνουν ευάλωτη, αλλάζουν το ρυθμό της καρδιάς μου, ομορφαίνουν τον κόσμο μου. Με κάνουν να νιώθω τόσο ζωντανή που δεν βρίσκω λόγια να τα περιγράψω. Η αγάπη μιας αγνής καρδιάς είναι άνευ όρων. Ρέει αυτόματα σαν καταρράκτης μετά τη βροχή. Η θάλασσα γιατρεύει τις πληγές μου, γιατί κάνει παρέα στη ψυχή μου… Διώχνει τις έννοιες και τη μοναξιά. Γιατί είμαι υπερήφανη για τα σημάδια πόνου που άφησες στην καρδιά μου. Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του έρωτά μου για σένα.

Δεν έχω πάψει να σ’ αγαπώ ούτε και τώρα. Κάθε μέρα αγκαλιάζω όλα όσα μ’ έκανες να νιώσω. Κάθε μέρα δεν μετανιώνω για το παρελθόν, ούτε ανησυχώ για το μέλλον. Κάθε μέρα φυλάω την εικόνα σου στην καρδιά μου. Υπάρχουν σκέψεις που με κάνουν να δακρύζω και σκέψεις που με γεμίζουν χαμόγελα. Η δική σου με γεμίζει μόνο αγάπη…

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xristina Palakidou

Γεννήθηκα στις 23 Μαϊου 1983 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Είμαι φιλόλογος. Αν και ασχολούμαι με τη λογοτεχνία δεν θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη. Αγαπώ την επιστήμη μου και αν ξαναγεννιόμουν πάλι φιλόλογος θα ήμουν. Είμαι γεννημένη γραφιάς γιατί μπορώ να γράψω τα πάντα αρκεί να πηγάζουν από μέσα μου εκφράζοντας τα γνήσια συναισθήματά μου. Είμαι πάντα πολύ εντάξει με τους γύρω μου και γι’ αυτό πληρώνω ακριβά την ευαισθησία και την καλοσύνη μου. Δεν πειράζει όμως. Μ’ αρέσει ν’ αγαπώ έντονα και να μ’ αγαπούν έντονα γιατί είμαι η ψυχή της παρέας, όπως λένε.