Η πρόταση διασκέδασης για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου είναι, η Φωτεινή Βελεσιώτου στο club του Μυλου. που έρχεται με ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα.

Με τα λατρεμένα προς το κοινό τραγούδια όπως, «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη». Παρουσιάζει επίσης, τα τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας, τα οποία έχουν ακουστεί αλλά δεν έχουν γίνει τόσο διαχρονικά, ώστε ο κόσμος να τα τραγουδά.

Μερικά από αυτά είναι :  «Τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «Φόνισσες» και άλλα.
Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο, με τραγούδια από συνθέτες όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας και πολλοί άλλοι.
Δίπλα στην Φωτεινή Βελεσιώτου ο ανερχόμενος τραγουδιστής, Σωτήρης Μπαλλάς, ο οποίος, προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Την συνοδεύουν στα μουσικά ταξίδια, ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, πιάνο,ακορντεόν, ενώ ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι,τζουρά και μπαγλαμά, στο κοντραμπάσο ο Διονύσης Μακρής και κλείνει η ορχήστρα με τον Θωμά Κωστούλα στα τύμπανα.

Πληροφορίες:

Μύλος Club

Ανδρέου Γεωργίου 56, Περιοχή Σφαγεία.

Ώρα προσέλευσης : 21.30

Προπώληση: 10€, ταμείο :12€

Τηλ. Κρατήσεων: 2310.510081

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα, Κατούνη 17 – 2310.538282)
ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Πλατεία Ναυαρίνου 14 – 2310.278515)
ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά, Κερασούντος 81 – 2310.453998)
JOLLITY (Ευοσμος, Παύλου Μελα 25, 2310. 759409
ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ (Αποστολου Παυλου 22, 2310. 248188)

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Marios Tavlaridis

Κοινωνικός, λίγο εγωιστής, έχω πάρει και από το ζώδιο μου. Αυτό είναι αν γεννιέσαι το καλοκαίρι. Είμαι Λέων λοιπόν. Πιστεύω στην δύναμη της γραφής. Μου αρέσει να γράφω. Πάντα ήθελα να γράψω ένα τεράστιο βιβλίο. Αλλά κάτι με κρατούσε. Λατρεύω τα ταξίδια. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα μας και τις ομορφιές της. Αγαπώ την μουσική, ασχολούμαι με αυτήν. Παίζω τρομπέτα. Παίζω και μουσική σε ραδιοφωνικό σταθμό. Πολυάσχολος, τελειομανής, επίμονος. Για μένα έχουν πει πολλά. Έχουν κρίνει το βλέμμα μου, την γοητεία μου, το πάθος μου για ζωή και δημιουργία. Μερικές από τις εκφράσεις που συχνά χρησιμοποιώ και αυτό κάνει τον κόσμο να γελά, είναι : “Ε.. Βέβαια”, “Συνέχισε με αυτό το ρυθμό εσύ”, και όταν κάτι με παραξενεύει τότε ακούγεται ο ήχος, “τιριιιιουμ”.