Μετά την πολυσυζητημένη διαφημιστική καμπάνια του οίκου Calvin Klein με μέλη διάσημων οικογενειών, όπως οι αδερφές Kardashian-Jenner και τα παιδιά της Cindy Crawford Presley και Kala Gerber, ο γνωστός οίκος επιστρέφει εξίσου δυναμικά με μια εξαιρετικά αποκλειστική συλλογή, που πήρε το όνομα «Kiss» (Andy Walhol Kiss, 1963).

 

 

Η σειρά «Kiss» κινείται σε πιο καλλιτεχνικό μοτίβο, αφού απεικονίζει γνωστές αλλά και αμφιλεγόμενες φωτογραφίες από τα πρώτα έργα του Andy Warhol, με θέμα παθιασμένα φιλιά ζευγαριών. Οι φωτογραφίες των 12 διαφορετικών ζευγαριών είχαν ξεσηκώσει σάλο αντιδράσεων στην εποχή τους, καθώς οι τότε κανονισμοί της βιομηχανίας του θεάματος απαγόρευαν κοντινά τρυφερά πλάνα που είχαν διάρκεια πάνω από τρία δευτερόλεπτα.

 

Η σειρά «Kiss» θα κάνει το ντεμπούτο της πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Stela Grouta (Sheyla)

Είμαι η Στέλλα, οι φίλοι με φωνάζουν Sheyla! Επάγγελμα δημοσιογράφος, (το είχα αποφασίσει από το δημοτικό). Ανήσυχο πνεύμα φουλ. Δεν κάθομαι ποτέ στ’ αβγά μου και μιλάω μέχρι κάποιος να με σταματήσει. Έχω φάει τα καλύτερα μου χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Είμαι σε μόνιμη αναζήτηση του επόμενου ταξιδιού μου και εξαντλώ ανελλιπώς πληροφορίες για ό,τι μπορείς να φανταστείς και απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. Τα social media είναι ο παράνομος δεσμός μου, θα με βρεις όπου και αν ψάξεις! Η γκρίνια είναι το φόρτε μου (παίρνω και στέμμα). Πιστεύω ότι η ζωή είναι ωραία…άλλα είμαι Τοξότης!