Μ’ αυτό το γράμμα θέλω να σου εκφράσω τα αισθήματα μου για ‘σένα, αυτά τα λόγια αγάπης που δεν είναι παρμένα από βιβλία αλλά από σελίδες που ανήκουν στο βιβλίο της καρδιάς μου. Αρχικά ποτέ δεν είχα την ιδέα ότι θα ήσουν το τέλειο… Πριν σε γνωρίσω πίστευα πως κανείς δεν θα υπάρξει στον κόσμο που θα μπορέσει να ξεχωρίσει την απλή επιθυμία από τον έρωτα, το ψέμα από την αλήθεια και το μίσος από την αγάπη.

Καθώς όμως σε κοίταξα στα μάτια η φλόγα της καρδιάς μου ξεχώρισε την τελειότητα… Εσένα! Εσύ είσαι ο δικός μου πρίγκιπας που ονειρευόμουν όπως στα παραμύθια. Εσύ είσαι ο άγγελος που δε βρίσκεται στους ουρανούς, αλλά γύρω μου για να πραγματοποιήσει το πιο γλυκό όνειρο της ζωής μου… Αυτό που πιστεύω πως θα κρατήσω μέχρι τα γηρατειά μου και θα το πάρω μαζί μου και στο θάνατο γιατί ποτέ δεν θα το αποχωριστώ.

Είσαι το πρόσωπο που μόλις το κοιτώ μου δίνει νόημα στη ζωή μου και την ελπίδα ότι κάποτε θα σε κρατήσω σφιχτά στην αγκαλιά μου και δεν θα αφήσω ποτέ. Ποτέ δεν θα ανοίξω την αγκαλιά μου για να σε πάρει κάποια άλλη που σίγουρα δεν θα σε αγαπήσει όσο εγώ… Γιατί να ξέρεις ότι είσαι εσύ ο κηπουρός και εγώ το τριαντάφυλλο σου που δεν θα να μαραθεί ποτέ όσο βρίσκεσαι κοντά μου. Ας γίνει η αγάπη μου νερό και η φροντίδα μου ο ήλιος για να κρατάει την αγάπη μας για πάντα ζωντανή…

Να ξέρεις, αγάπη μου, ότι δεν θα υπάρξει καλύτερος φύλακας άγγελος, υποστηρικτής, οπαδός και συνεργάτης -η αγαπημένη σου-  εκτός από μένα γιατί έχω δώσει όρκους ιερούς, ότι θα είσαι φυλαγμένος μέσα στην καρδιά μου ώστε να μην σε πειράξει κανείς. Γιατί η καρδιά μου είναι τόσο δυνατή για ‘σένα που καμιά κατάρα, ούτε λύπη, ούτε ταραχή, ούτε αμφιβολία, ούτε μίσος μπορεί να την αγγίξει.

Το μυστικό της δύναμής της, εκτός από την παρουσία σου στη ζωή μου, είναι ότι το όνομά σου γράφεται με δικό μου αίμα στην πιο γλυκιά σελίδα της καρδιάς μου…

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xristina Palakidou

Γεννήθηκα στις 23 Μαϊου 1983 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Είμαι φιλόλογος. Αν και ασχολούμαι με τη λογοτεχνία δεν θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη. Αγαπώ την επιστήμη μου και αν ξαναγεννιόμουν πάλι φιλόλογος θα ήμουν. Είμαι γεννημένη γραφιάς γιατί μπορώ να γράψω τα πάντα αρκεί να πηγάζουν από μέσα μου εκφράζοντας τα γνήσια συναισθήματά μου. Είμαι πάντα πολύ εντάξει με τους γύρω μου και γι’ αυτό πληρώνω ακριβά την ευαισθησία και την καλοσύνη μου. Δεν πειράζει όμως. Μ’ αρέσει ν’ αγαπώ έντονα και να μ’ αγαπούν έντονα γιατί είμαι η ψυχή της παρέας, όπως λένε.