Ήρθε το 2018, και οι ρυθμοί στην πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ασταμάτητοι. Σε όποια γωνιά και να κοιτάξεις θα συναντήσεις bar, να είναι ασφυκτικά γεμάτα. Η επιστροφή των ανθρώπων της πόλης.

Πολλά είναι τα events, που ελκύουν ανθρώπους της νέας γενιάς. Με διάφορες μουσικές σκηνές να κατακλύζονται από τους θαμώνες τους, μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Με αφορμή την διασκέδαση, σας παρουσιάζω την πρόταση μου.

#Music #Liftup

Οι Lift up θα εμφανιστούν στο The Dubliner ένα ιρλανδέζικο bar, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, με ώρα έναρξης 22.00.

Θα τους απολαύσετε με κάποια είδη μουσικής όπως… New wave, Synthpop, Alternative Rock και όχι μόνο… Θα πληκτράρει ο Ανδρέας Μαρκάτης (Madblue Productions, Gersaw, ATMA κ.α), με τον κιθαρίστα Γιώργο Βασίλα (Μωρά στη φωτιά, Lifelike Portrait) να τον συνοδεύει εκπληκτικά, αλλά το σχήμα κλείνει ο Alessio Kontodimos (Absinthe House, Rainy Mood, No Brain Cell) στα φωνητικά. Μην το ψάξετε και πολύ, στην περιοχή Λαδάδικα θα βρείτε τους Lift up.

Θα είμαστε εκεί… Καλή διασκέδαση!

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

be2live team

Το όνομά της δεν είναι τυχαίο, είναι το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο στην στάση του λεωφορείου, η διπλανή παρέα στο μπάρ, ο κολλητός σου που μόλις χώρισε... Ναι! Αυτό το τυπάκι της διπλανής πόρτας που την έχει πατήσει παραπάνω από μία φορά, σαν την be2live μας. Στο πλευρό της βρίσκονται φίλοι και μη, πρόθυμοι να αποτρέψουν άλλο ένα στραβοπάτημα της ή ακόμα να μοιραστούν την δική τους ιστορία μαζί σας. Η στήλη του gameofthoughts ανυπομονεί για την δική σου ιστορία, σε ένα παιχνίδι αληθινών σκέψεων. Και να θυμάσαι, πως το πιο σημαντικό όταν την πατάς είναι να χαμογελάς!