40 βαθμοί λιώνει το κορμί, λέει η φίλη μας η Φουρέιρα αλλά η λύση δεν είναι μια, να πάμε παραλία, γιατί τις καθημερινές αλλά και πολλά Σαββατοκύριακα, πολλοί είναι αυτοί που δουλεύουν. Το καλοκαίρι όταν η θερμοκρασία φτάνει στα ύψη, το πιο ενοχλητικό για εμάς τις κοπέλες, είναι τα μαλλιά μας από τα οποία με κάποιο τρόπο πρέπει να απαλλαγούμε, τουλάχιστον τις μέρες που δουλεύουμε. Όχι  φυσικά, και δεν εννοώ να αποχωριστείτε μια για πάντα την πλούσια κόμη σας, αυτό που θέλω να σας πω ή μάλλον να σας δείξω καλύτερα, είναι πως μπορείτε να είστε όμορφες αλλά και απαλλαγμένες από τη ζέστη το μαλλιών σας.

Το απόλυτο hairstyle για φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, είναι τα Space Buns ή αλλιώς κεφτεδάκια με τα οποία σίγουρα έχετε δει κοπέλες εκεί έξω να κυκλοφορούν, αλλά αναρωτιέστε πως τα κάνουν να δείχνουν τόσο τέλεια.

Ε… θα σας πω εγώ πως και θα σας δείξω μάλιστα κάποια πιο ξεχωριστά Space Buns, για να διαφέρετε κιόλας!

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.