Προσοχή προσοχή! Θα είμαι σαφής και σύντομη. Αφήστε κάτω τα μαχαιροπίρουνα και πιάστε τα βαράκια. Οι παρασπονδίες των εορτών τελείωσαν και είναι καιρός για πλήρη αποτοξίνωση και  αυστηρή άσκηση.

Καλά τα γλυκάκια, ωραία τα εορταστικά τραπέζια αλλά… τέρμα τα ψέματα.

varakia

    Αν δε θέλετε να ανεβείτε στη ζυγαριά και να απογοητευτείτε, ακολουθήστε πιστά όλα όσα θα σας προτείνω σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες, γιατί σας το δηλώνω πως σίγουρα θα ακολουθήσουν πολλά παρόμοια άρθρα από εδώ και στο εξής, ώσπου να μπείτε για τα καλά στο πετσί του ρόλου σας, ως fit άτομα.

    Για αρχή λοιπόν σας προτείνω ένα πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο συνδυάζει ενδυνάμωση, αερόβια άσκηση και καύση λίπους. Με τη  συγκεκριμένη 30 λεπτη προπόνηση γυμνάζετε όλο το σώμα και χωρίς να χρειάζεστε μάλιστα κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό. Ένα στρωματάκι γυμναστικής αρκεί. Οι ασκήσεις είναι πραγματικά πάρα πολύ καλές και αν γίνονται σε καθημερινή βάση μπορούν να εγγυηθούν  θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα σας. Εάν είστε αρκετά αρχάριοι, είναι καλό να κάνετε αρκετά διαλείμματα δευτερολέπτων, προκειμένου να καταφέρετε να βγάλετε όλο το πρόγραμμα.

  Το πιο σημαντικό όμως πριν ξεκινήσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά και γενικότερα τη γυμναστική είναι να είστε σίγουροι, κυρίως ψυχολογικά, πως ξεκινάτε αυτόν τον τρόπο ζωής, ο οποίος θα περιλαμβάνει άσκηση και σωστή διατροφή, επειδή πραγματικά το θέλετε και το έχετε ανάγκη και δε θα τα παρατήσετε μέχρι να πετύχετε τον οποιονδήποτε στόχο σας.

Έτσι λοιπόν ξεκινήστε δυναμικά και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να σταματήσει, αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος!

Να και το βίντεο της προπόνησης:

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xrysa Xamatzi

Ονομάζομαι Χρύσα Χαμαμτζή και είμαι φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ. Είμαι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά και δηλώνω ερωτευμένη με την πόλη μου. Αυτό που με χαρακτηρίζει, είναι ότι μιλάω πολύ και “πάσχω” από τη ψυχική νόσο της τελειομανίας. Αυτό που μου δίνει ενέργεια, είναι η γυμναστική και το χαμόγελο της μαμάς μου. Η μεγάλη μου αδυναμία είναι τα σκυλιά και ο μεγαλύτερος μου φόβος η μοναξιά. Στους ανθρώπους με απωθεί η αγένεια και με ελκύει η αποφασιστικότητα. Η δημοσιογραφία για μένα είναι τρόπος ζωής, καθώς με συναρπάζει το γεγονός πως θα μεταδώσω μια πληροφορία ή ένα μήνυμα στο κοινό, και με αυτό τον τρόπο θα τους δημιουργήσω ένα οποιοδήποτε συναίσθημα. Αυτό που επιδιώκω και ονειρεύομαι ; Mια δική μου ραδιοφωνική εκπομπή.