Το χιόνι, η κακοκαιρία και το κρύο είναι αναμφίβολα το θέμα των ημερών, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν την τελευταία εβδομάδα για ακραία καιρικά φαινόμενα. Μπορεί να μην «το έστρωσε» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως πολλοί προέβλεψαν, ωστόσο οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας ντύθηκαν στα λευκά, έστω και για λίγες ώρες. Παρά το κρύο, οι λάτρεις του χειμώνα απόλαυσαν το χιόνι και φυσικά έσπευσαν να βγάλουν μία φωτογραφία (εσύ πόσα Insta Stories μέτρησες;), ειδικά σε περιοχές της χώρας όπου αυτό το τοπίο είναι σπάνιο.

    Σε κάτι τέτοιες στιγμές το Instagram κάνει πάρτι και είναι ό,τι πρέπει για να χαζέψεις και να θαυμάσεις λήψεις ερασιτεχνικές αλλά και επαγγελματικές, ταξιδεύοντας νοερά! Έχει ενδιαφέρον να παρατηρείς τον κόσμο από τα μάτια κάποιου άλλου, γνωρίζοντάς τον λίγο καλύτερα.

    Εμείς ψάξαμε και σου έχουμε 10 από τις πιο ωραίες χειμωνιάτικες φωτογραφίες χρηστών του Instagram από όλη την Ελλάδα, που αξίζει να δεις!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Lina Kasandrinou

Είμαι η Λίνα, περήφανη Χαλκιδικιώτισσα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, με αγάπη τόσο στο γραπτό κείμενο, όσο και στην επικοινωνία. Μου αρέσει η πολυκοσμία της πόλης, οι βόλτες και το κρασί νωρίς το βράδυ με φίλους. Γοητεύομαι τόσο εύκολα όσο απογοητεύομαι, ενώ με συνεπαίρνουν οι όμορφοι χώροι, οι άγνωστες γωνίες της πόλης, τα ταξίδια και οι φωτογραφίες. Εμμονική με την τάξη (και ειδικά με τα δύο αυτά βαζάκια που ώρα παρατηρώ να μην είναι στοιχισμένα), το πρόγραμμα και την αίσθηση του χειμώνα. Όνειρό μου, να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Stay tuned…