Πλέον θα έχετε καταλάβει ότι το Instagram είναι ίσως από τα αγαπημένα μου social media, καθώς από εκεί αντλώ έμπνευση για πολλά από τα άρθρα μου και ταυτόχρονα παίρνω ιδέες και για πολλά πράγματα που μπορεί να με ενδιαφέρουν όπως μόδα, διακόσμηση, τέχνη κ.α.

Ίσως πιο στοχευμένα, συγκριτικά με άλλα social media, αφού είναι όλα συγκεντρωμένα σε έναν λογαριασμό, που θα δεις ότι σε ενδιαφέρει και απλά θα τον κάνεις follow.

Ένας απ’ αυτούς τους λογαριασμούς που μου κέντρισε την προσοχή τον τελευταίο καιρό (και σας παροτρύνω να κάνετε ένα scroll down σε αυτόν) είναι αυτός της Demet Kamis ή αλλιώς @ooh.so.cool.

Η Demet είναι illustrator, social media manager και υπεύθυνη για το @stylesightworldwide και θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για πιο λόγο τόσο καιρό δεν αξιοποιήσατε τις ρυθμίσεις και τα εργαλεία ζωγραφικής που σας προσφέρει το Ιnstagram.

Αυτό που ουσιαστικά κάνει, είναι να παίρνει φωτογραφίες από πασαρέλες αλλά και από την καθημερινότητα, από διάσημους και μη άντρες, γυναίκες ακόμα και αξεσουάρ και να τους δίνει μια δική της προσωπική πινελιά, βοηθούμενη από τα εργαλεία ζωγραφικής, δημιουργώντας μια μορφή τέχνης!

Και επειδή σίγουρα δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι ακριβώς εννοώ, ας πάμε να δούμε μαζί.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.