Καλό μήνα και Καλώς ήρθες Φθινόπωρο!

Αυτά τα Weekly Instalooks θα μπορούσαν να αποτελέσουν έναν ύμνο στο Φθινόπωρο (δικό σου Αλεξία Δημητρίου), καθώς τα σορτσάκια μπαίνουν for good στο πίσω μέρος της ντουλάπας και τη θέση τους παίρνουν τα φθινοπωρινά μας. Διανύουμε την πρώτη βδομάδα του Οκτώβρη και ο καινούριος μήνας σε συνδυασμό με το ξεκίνημα της νέας σεζόν μας δημιουργούν μια διάθεση για αλλαγές.

Έτσι στα Weekly Instalooks αυτής της εβδομάδας σας παρουσιάζω, με την βοήθεια πάντα των Instagramers, κάποια casual chic outfits που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί στη δουλειά αλλά και μετά για κάποιο φαγητό ή χαλαρό ποτό.

Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας και απολαύστε τον καινούριο μήνα!

Η @sheyla εμπνευσμένη από τα fashion weeks των προηγούμενων εβδομάδων μας δίνει την απόλυτη έμπνευση γι αυτή την εβδομάδα!


Μην ξεχνάτε πως μπορείτε και εσείς να κάνετε hashtag #agathiara ή mention agathiara_grκαι την επόμενη εβδομάδα να δείτε το δικό σας look στα Weekly Instalooks!

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.