Τις τελευταίες βδομάδες το Instagram κατακλύζεται όλο και περισσότερο από φωτογραφίες με μαγιό αέρινα, φορέματα και γενικότερα ένα πιο Boho Mood όπως άλλωστε επιβάλει το καλοκαίρι.

Έτσι, για άλλη μια εβδομάδα είδαμε τις Instagrammers με αέρινα φορέματα, σαλοπέτες, μπλουζάκια τύπου lingerie, t-shirts κι όλα αυτά συνδυασμένα με άκρως καλοκαιρινά αξεσουάρ, δηλαδή outfits που έχουμε δει και τις προηγούμενες βδομάδες.

Τι ήταν αυτό όμως που έδωσε την λάμψη στα Weekly Instalooks αυτής της εβδομάδας; Μα δύο αγαθιάρες φυσικά!

Η Χρύσα και η Στέλλα που με τα όμορφα outfits τους έκαναν τη διαφορά, συγκριτικά με τα άλλα Instalooks της εβδομάδας αυτής που είδαμε και μας έδωσαν το έναυσμα, που θα επιτρέπει και σε σας να είστε μέσα στα Weekly Instalooks της κάθε εβδομάδας!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι όταν θα ανεβάζετε μια φωτογραφία με το outfit σας στο Instagram, να βάζετε #agathiara ή να μας κάνετε tag @agathiara_gr και εμείς θα επιλέγουμε την καλύτερη. Γι αυτό ρίξτε μια ματιά παρακάτω πάρτε ιδέες και… Ξεκινάμε από σήμερα!

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.