Είναι αυτοί που δεν μιλούν πολύ, που κοιτούν κατάματα τη σιωπή και αισθάνονται και τη παραμικρή δόνηση γύρω τους. Είναι αυτοί που δε συμβιβάζονται με το λίγο και εάν ποτέ το κάνουν, είναι γιατί ξέρουν ότι ακολουθεί κάτι πολύ μεγάλο. Είναι οι άνθρωποι που λίγοι τους καταλαβαίνουν και ψάχνουν μόνο αυτούς που με μια ματιά θα τους νιώσουν.

Είναι αυτοί που γουστάρουν τη μοναξιά τους, γιατί τα έχουν βρει με τον εαυτό τους. Είναι αυτοί που έχουν στόχο και είναι ανοιχτοί σε κάθε πρόκληση αναζήτησης. Είναι αυτοί που δε φοβούνται να ρισκάρουν, γιατί ξέρουν ότι θα βγουν κερδισμένοι. Είναι οι επιλεκτικοί αυτοί τύποι που θα πουν όχι στη ρηχότητα, αλλά ναι στην ουσία. Είναι αυτοί που δεν τους νοιάζουν τα social media, τα stories και οι selfies.

Είναι αυτοί που ρουφούν τη στιγμή και απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο της ίδιας τους της ύπαρξης. Εκείνοι που γνωρίζουν από ευτυχία, ομορφιά και ευγνωμοσύνη και ψάχνουν για τα σημάδια που τους δίνει η ζωή και όχι τυχαία. Ναι, αυτοί οι πιο ιδιαίτεροι άνθρωποι που ζουν σε κάποιο δικό τους γαλαξία, γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζουν στο κόσμο τούτο που ζούμε εμείς.

Θα τον αναγνωρίσεις αμέσως αυτόν τον άνθρωπο, γιατί διαφέρει από όλους και από όλα… Έχει μια ματιά διαφορετική, είναι ευγενικός και έχει πολλή καλοσύνη μέσα του. Ξέρει τι θέλει από τη ζωή και το διεκδικεί καθημερινά χωρίς δικαιολογίες. Είναι προνοητικός και πάντα ένα βήμα μπροστά σε όλα. Όποιος έχει έναν τέτοιον άνθρωπο κοντά του, δεν τον αφήνει να φύγει…

 

Και εάν ποτέ του ξεφύγει… τον κυνηγάει!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!