Έπειτα από δέκα χρόνια έρευνας και με μια επένδυση 3 δις. δολλαρίων, η  Phillip Morris International, η μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία του πλανήτη, εισάγει στην παγκόσμια αγορά μια εναλλακτική επιλογή έναντι του τσιγάρου, η οποία θερμαίνει, αντί να καίει τα φύλλα καπνού. Αυτό το νέο προϊόν ονομάζεται IQOS και η πολυεθνική προσδοκά να αποτελέσει σημαντικό βήμα για την οριστική κατάργηση του καπνού.

Πιο συγκεκριμένα, το IQOS είναι μια μπαταρία σε μέγεθος κινητού τηλεφώνου, η οποία φορτίζει μια ηλεκτρονική θήκη, στην οποία εισάγονται ράβδοι καπνού. Ο χρήστης απλά εισάγει τη ράβδο στη θήκη και ρουφά. Στόχος της Phillip Morris International είναι η εξεύρεση ασφαλέστερης εναλλακτικής στο κάπνισμα, δεδομένου ότι η εταιρία αναγνωρίζει τις βλάβες που προκαλούν τα προιόντα της.

Ο Παπαστράτος έχει κάνει μια επένδυση 300.000ν εκατ. Ευρώ στην Ελλάδα και έχουν ανοίξει πολλές νέες θέσεις εργασίας, με στελέχη που θα ασχοληθούν αποκλειστικά με αυτή τη νέα δραστηριότητα.

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου άνοιξε στην Αθήνα το κεντρικό κατάστημα πώλησης IQOS, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου. Η εταιρία ανοίγει καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, όπου το προσωπικό της είναι εκπαιδευμένο για να εξυπηρετήσει άψογα τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Τα ειδικά HeatSticks που χρησιμοποιεί η συσκευή, διανέμονται σε όλη την Ελλάδα.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου θα γίνουν τα εγκαίνια του καταστήματος στην Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 25 στις 19:30μμ.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Vicky Vasilakopoulou

Συναισθηματική, αυθόρμητη, γεμάτη όνειρα και τόλμη. Επιλέγω να μην συμβιβάζομαι με τα πλαίσια, γι' αυτό και λάτρεψα την ενασχόληση μου με τα παιδιά. Αυτή ήταν μία από τις αιτίες ή τις αφορμές που με άλλαξαν σαν άνθρωπο. Παθιάζομαι με ό, τι κάνω και ό, τι κάνω στη ζωή μου το αγαπώ. Είμαι η Βίκυ Βασιλακοπούλου ή αλλιώς η “Αγαθιάρα”. Από μικρή συνήθιζα να γράφω τις σκέψεις μου όταν δεν μπορούσα να τις εκφράσω λεκτικά και το συνεχίζω... Το μότο της ζωής μου είναι “Και αυτό θα περάσει”!