Φαίνεται πως την πάτησαν οι ετεροθαλείς αδελφές των Kardashian, Kendall και Kylie Jenner, μετά από μια άτυχη επιλογή που έκαναν στη σειρά ρούχων που σχεδιάζουν. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το κατάστημά τους Kendall & Kylie, υπήρχαν μπλουζάκια που είχαν για στάμπα τα πρόσωπά τους, πάνω από φωτογραφίες μουσικών, όπως οι Notorious BIG και Tupac Shakur.

Όπως ήταν φυσικό, η επιλογή τους αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Η Voletta Wallace, μητέρα του Notorious BIG, επέκρινε τις Jenner στο Instagram, δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν είχαν έλθει ποτέ σε επαφή με κάποιον αρμόδιο για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τη φωτογραφία του.

Ένας δικηγόρος αρμόδιος για τα πνευματικά δικαιώματα απείλησε με νομικές ενέργειες, προκειμένου τα μπλουζάκια να αποσυρθούν από την ιστοσελίδα, ενώ επίσης το σχόλιο της Sharon Osbourne στο Twitter ήταν αρκετά ειρωνικό: «Κορίτσια, δεν έχετε κερδίσει το δικαίωμα να βάλετε το πρόσωπό σας πάνω σε μουσικά ινδάλματα. Κάντε αυτό που γνωρίζετε … lip-gloss».

Οι διάσημες αδελφές έσπευσαν να διορθώσουν το λάθος τους λίγες ώρες μετά, αποσύροντας τα ρούχα από την ιστοσελίδα τους, χωρίς όμως να διευκρινίσουν αν εξαντλήθηκαν ή απλά έπαψαν να πωλούνται. Έπειτα εξέδωσαν μια ανακοίνωση στο Twitter, όπου ζητάνε συγνώμη και αναφέρουν ότι δεν είχαν πρόθεση να προσβάλλουν κανένα. Υποστηρίζουν ότι είναι τεράστιες θαυμάστριες των εν λόγω μουσικών και γι’ αυτό τους επέλεξαν.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Emmanouela Fotaki

Σπουδάζω δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η καταγωγή μου είναι από το όμορφο Ρέθυμνο και όσοι με γνωρίζουν, σίγουρα έχουν παρατηρήσει πως δεν σταματάω ποτέ να μιλάω! Αυτό που ίσως δε γνωρίζουν για μένα όμως, είναι ότι λατρεύω εξίσου να γράφω. Θεωρώ τη γραφή ένα τρόπο έκφρασης, γι' αυτό και επιλέγω θέματα που με προβληματίζουν, ανθρώπους που μου κινούν το ενδιαφέρον και μέρη που με εντυπωσιάζουν. Απεχθάνομαι κάθε είδος αδικίας και ρατσισμού και σαν στόχο στη ζωή μου έχω να βοηθάω όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η ευαισθησία και ο αυθορμητισμός, τα όπλα μου!