Είμαι σίγουρη πως και εσύ είσαι μία από τις πολλές γυναίκες που ονειρεύονται γλουτούς με… βραζιλιάνικες προδιαγραφές!

Πόσο μάλλον τώρα, που το καλοκαίρι είναι όλο και πιο κοντά και σε κυριεύει το άγχος για το πώς θα δείχνει το σώμα σου φορώντας μπικίνι.

Αρχικά, αυτό που επιβάλλεται να σου πω είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο. Φυσικά και μπορείς να αποκτήσεις τους γλουτούς που επιθυμείς, εάν πρώτα από όλα έχεις επιμονή και υπομονή. Έπειτα, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσεις ειδικευμένα προγράμματα γυμναστικής, με ασκήσεις που στοχεύουν στη σύσφιξη και στην ανόρθωση των γλουτών.

Σημείωση: Μην επιμένεις μόνο στη γνωστή σε όλους άσκηση καθίσματα (squats). Υπάρχουν πάρα πολλές ασκήσεις γλουτών, που πραγματικά θα σε κάνουν να νιώθεις πως οι μύες σου “καίγονται”.

Έτσι λοιπόν, όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα,  είμαι εδώ για να σου προτείνω super προγράμματα γυμναστικής που θα σε φτάσουν πιο κοντά στον στόχο σου!

Αυτό λοιπόν που θέλω από εσάς είναι ΔΥΝΑΜΗ και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

Να είστε σίγουροι πως αν είστε συνεπείς, δεν πρόκειται να χάσετε!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xrysa Xamatzi

Ονομάζομαι Χρύσα Χαμαμτζή και είμαι φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ. Είμαι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά και δηλώνω ερωτευμένη με την πόλη μου. Αυτό που με χαρακτηρίζει, είναι ότι μιλάω πολύ και “πάσχω” από τη ψυχική νόσο της τελειομανίας. Αυτό που μου δίνει ενέργεια, είναι η γυμναστική και το χαμόγελο της μαμάς μου. Η μεγάλη μου αδυναμία είναι τα σκυλιά και ο μεγαλύτερος μου φόβος η μοναξιά. Στους ανθρώπους με απωθεί η αγένεια και με ελκύει η αποφασιστικότητα. Η δημοσιογραφία για μένα είναι τρόπος ζωής, καθώς με συναρπάζει το γεγονός πως θα μεταδώσω μια πληροφορία ή ένα μήνυμα στο κοινό, και με αυτό τον τρόπο θα τους δημιουργήσω ένα οποιοδήποτε συναίσθημα. Αυτό που επιδιώκω και ονειρεύομαι ; Mια δική μου ραδιοφωνική εκπομπή.