Η κερατίνη είναι το βασικό συστατικό από το οποίο αποτελούνται τα μαλλιά μας. Έτσι λοιπόν προσφέροντας σε αυτά μια θεραπεία με κερατίνη βοηθάμε την τρίχα στο να «γεμίσει».

Δηλαδή, γεμίζει σημαίνει,  χτίζει την τρίχα από τη ρίζα και την κάνει πιο παχιά. Αυτό σημαίνει πως τα μαλλιά σας θα φαίνονται σαν να πλήθαιναν, σαν να βγάλατε και άλλα μαλλιά! Επίσης η τρίχα γίνεται πιο υγιής και πιο δυνατή! Με αυτόν τον τρόπο η θεραπεία αυτή βοηθάει και στην εξάλειψη της ψαλίδας. Γι αυτό λοιπόν τρέξτε να πραγματοποιήσετε μια στο κομμωτήριο σας. Ιδιαίτερα τώρα που μπήκε το καλοκαίρι και τα μαλλιά μας υποφέρουν από τον ήλιο.

Ακόμη και για σας που δεν μπορείτε να διαθέσετε τα χρήματα για μια τέτοια περιποίηση, εμείς σας βρήκαμε τη λύση! Σας προτείνουμε δύο προϊόντα με κερατίνη τα οποία κοστίζουν πολύ λίγο και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο σπίτι σας. Είναι της εταιρίας barex (Ιταλική εταιρία).

ΣΑΜΠΟΥΑΝ:
Θα το ζητήσετε με την ονομασία Shampoo Keratin Bonder της εταιρίας barex. Αναδομεί την τρίχα απο το πρώτο κιόλας λούσιμο, δίνοντας στα μαλλιά σας δύναμη, λάμψη και τα κάνει πιο ανθεκτικά στο «σπάσιμο». Προστατεύει την τρίχα από τα χημικά προϊόντα, όπως βαφές, φάρμακα κ.α. Επίσης προστατεύει την τρίχα απο τον τραυματισμό που της προκαλεί το συχνό βούρτσισμα (ή πιστολάκι-θερμότητα).

Οδηγίες χρήσης:
Βρέξτε τα μαλλιά σας και αφροποιήστε. Κάνετε απαλό μασάζ. Αφήστε το προϊόν να δράσει για μερικά λεπτά, κι έπειτα ξεβγάζεται καλά με νερό. Το σαμπουάν ενδείκνυται για καθημερινή χρήση.

CONDITIONER:
Θα το αναζητήσετε με την ονομασία Keratin Bonder Conditioner της εταιρίας barex. Το αποτέλεσμα φαίνεται από το πρώτο κιόλας λούσιμο! Βοηθάει τα μαλλιά να μη δημιουργούν «κόμπους», οι οποίοι οφείλονται για σπάσιμό τους. Τα κάνει απαλά και λεία στην όψη και την αφή.

Οδηγίες χρήσης:
Απλώστε μετά το λούσιμο. Κάνετε μασάζ, περιμένετε λίγα λεπτά και ξεβγάζετε καλά με άφθονο νερό.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Georgia K.

Σίγουρα θα την αναγνωρίσεις μέσα στο πλήθος από τα μαλλιά της. Συνήθως τα απογεύματα θα την βρεις στο πάρκο της γειτονιάς, να βγάζει βόλτα την αγαπημένη της Ρούμπι (λευκή σκυλίτσα με μαύρο μάτι). Είναι αλήθεια πως είναι τόσο φιλόζωη, που δυσκολεύεται να σκοτώσει και κουνούπι. Ζει στο Κιλkίς, στον ελεύθερο της χρόνο βοηθάει τον φιλοζωικό σύλλογο της πόλης και άλλοτε προγραμματίζει ταξιδάκια. Οι ασχολίες τις δεν τελειώνουν εδώ. "Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να ναι περιποιημένη.", πιστεύει η ίδια! Η Georgia σπούδασε Αισθητικός και βρίσκεται μαζί μας για να μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά ομορφιάς και περιποίησης.