Έχετε ετοιμαστεί και έχετε κάνει το μακιγιάζ σας  με την προοπτική ότι θα κρατήσει για όλη την ημέρα αλλά μεταξύ μας δεν το καταφέρνετε με μεγάλη επιτυχία.

Η λιπαρότητα  και η υγρασία είναι εχθροί σας με αποτέλεσμα το μακιγιάζ σας να χρειάζεται διαρκώς ανανέωση.

Κορίτσια υπάρχει τρόπος να μπορείτε για να αφήσετε τα καλλυντικά στο σπίτι και να παραμένετε όμορφες και περιποιημένες για όλη την διάρκεια της ημέρας. Η agathiara είναι εδώ και  αυτή την εβδομάδα να σας παρουσιάσετε τρόπους για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας ζωντανό.

Ενυδάτωση

 Φροντίστε κάθε πρωί να πλένετε το πρόσωπο σας με ειδικό σαπούνι ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας. Παράλληλα μην ξεχνάτε ότι ένα πίλινγκ θα σας βοηθήσει και θα αναζωογονήσει τη επιδερμίδα σας.Η ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητη και σύμμαχος σας για την ενυδάτωση του προσώπου σας

Primer

Για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας 24 ώρες το primer δηλαδή η λεγόμενη βάση θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας και θα εξισορροπήσει την απόχρωση της επιδερμίδας . Παράλληλα πετυχαίνετε την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας και απομακρύνεται τις γυαλάδες που δημιουργούνται από λιπαρό δέρμα σας.

Χείλια

Επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα για τα χείλη σας και αμέσως μετά τοποθετήστε λόγο concealer το οποίο θα βοηθήσει το κραγιόν ή το gloss σας να είναι σταθερό και να διατηρηθεί όλη τη διάρκεια της ημέρας

Makeup – Πούδρα

Επιλέξτε ένα υγρό makeup και απλώστε το με ένα σφουγγαράκι ή ένα πινέλο και όχι με τα χέρια. Στη συνέχεια τοποθετήστε την πούδρα. Για όσες δεν χρησιμοποιούν  makeupμπορείτε να το αντικαταστήσετε με ενυδατική με κρέμα που είναι καλυπτική και θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα.

Εyeliner – Μάσκαρα

Μπορεί η τοποθέτηση και η εφαρμογή του να είναι πιο δύσκολη από ένα μολύβι ματιών αλλά το eyelinerσε υγρή μορφή θα σας λύσει τα χέρια καθώς διατηρείται παραπάνω και δεν σβήνεται. Επίσης η αδιάβροχη μάσκαρα θα είναι καλή επιλογή καθώς θα αποφύγετε πιθανές μουτζούρες.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια