Λένε ότι όταν κάτι τελειώνει, τότε κάτι νέο ξεκινά!

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είμαστε προετοιμασμένοι να υποδεχτούμε το οριστικό τέλος. Είτε είναι σε μια δουλειά, σε μία σχέση, σε έναν αποχωρισμό, σε μία συγκατοίκηση…

Δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές και να κατηγορείς τον εαυτό σου. Αυτά είναι δοκιμασίες της ίδιας της ζωής, για να γινόμαστε πιο δυνατοί. Μη μένεις στα σίγουρα και μη βολεύεσαι σε μια κατάσταση η οποία δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα! Και φυσικά δεν εννοώ υλικά αγαθά, αλλά αναφέρομαι στο συναίσθημα, στις σκέψεις και στη ψυχολογία.

Μη μένεις άπραγος όταν η ζωή ανοίγει τα φτερά της και θέλει να πετάξει μαζί σου! Μη φοβάσαι να χάσεις ανθρώπους που δεν σε κάνουν ευτυχισμένο, σου βγάζουν τον κακό σου εαυτό, σε κάνουν δειλό και απαισιόδοξο. Κράτα λίγους, καλούς και αληθινούς! Βάλε εσύ το τέλος και μην περιμένεις να έρθει αυτό από μόνο του! Διεκδίκησε αυτούς που αγαπάς και “σκότωσε” ό,τι σε πληγώνει και σε αποσπά από τους στόχους και τα όνειρά σου!

Η νέα αρχή όσο και να μας δυσκολεύει την αναζητάμε με ανυπομονησία και ενθουσιασμό! Εννοείται πως ακόμα και αν δεν τη κυνηγήσεις, αυτή θα σου έρθει με χαμόγελο και θα σου ανοίξει την αγκαλιά της. Μάθε να τη δέχεσαι, γιατί είναι αυτή που θα σε ξεβολέψει και θα σε ωριμάσει σαν άνθρωπο. Πάντα έχει κάτι να σου μάθει! Απλά να είσαι έτοιμος να τη δεις!

Να αγαπάς πάντα το τέλος γιατί είναι αυτό που θα αλλάζει τη ζωή σου προς το καλύτερο! Αυτό συνέβη και με μένα!

Σκέψου θετικά, χαμογέλα και προχώρα!

Aφιερωμένο στην Όλγα

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!