Με ελκύεις τόσο πολύ από τη πρώτη στιγμή που σε είδα! Δεν μπορώ να σε κοιτάζω για πολύ μέσα στα μάτια και νιώθω ότι και για σένα είναι το ίδιο. Υπάρχει πάντα έντονη αμηχανία. Δεν ξέρω τίποτα για σένα, όπως ούτε και εσύ.

Καταλαβαίνω πολλά από τον τρόπο που με κοιτάς, γιατί είναι σα να μου μιλάς. Διαπεραστικό βλέμμα με πολύχρωμα πυροτεχνήματα  και μια ενέργεια που φωτίζει το είναι μου.

Θέλεις να μάθεις και εσύ για μένα. Το νοιώθω. Αισθάνομαι τα πάντα σου. Αλήθεια, είναι όλα πολύ έντονα. Έλξη, πάθος, μπορεί και τρέλα. Τα μάτια σου και το χαμόγελό σου, αυτά είναι που ξεχώρισαν στη καρδιά μου. Ξέχασα να πω για τις εκφραστικές ρυτίδες των ματιών σου. Ναι, τις πρόσεξα. Πότε; Όταν μου χαμογέλασες. Α! Και η φωνή σου, ναι, η φωνή σου, έχει κάτι πολύ ελκυστικό.

Υπάρχει τρόπος να ‘ρθούμε πιο κοντά; Αναρωτιέμαι. Κάτι με κρατάει πίσω. Βομβαρδίζομαι από δυο φωνές. “Ναι” και “Όχι”.

Όμως σε σκέφτομαι και χαμογελώ. Θέλω πολύ να σε γνωρίσω. Αυτό μόνο θέλω να σου πω. Δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν.  Δεν θέλω γιατί μου αρκεί που το ζούμε εμείς οι δυο. Γιατί το ζούμε, με ματιές και βλέμματα. Το μοιράζομαι μαζί σου, γιατί μου εμπνέεις μια μαγική εμπιστοσύνη που άλλοι παλεύουν αμέτρητες ζωές για να την κερδίσουν…

Δεν μπορεί να μην έχεις καταλάβει τίποτα. Υπάρχει κάτι και το νοιώθεις και εσύ.  Όταν βρισκόμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον κάτι υπάρχει, κάτι συμβαίνει με τις αύρες μας. Τα συναισθήματά μας χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς, ενώ εμείς μοιάζουμε ακίνητοι.  Αισθάνομαι τις γεμάτες λάμψη σπίθες των ματιών σου να εκτοξεύονται προς τη πλευρά μου. Νιώθω να μου μιλάς όταν με κοιτάζεις και εγώ ανταποκρίνομαι, το βλέπεις. Και είναι όλο αυτό τόσο έντονο που δεν έχουμε ζήσει κάτι παρόμοιο ποτέ πιο πριν.

Με τις σκέψεις μας έχουμε κάνει αμέτρητες συζητήσεις και έχουμε μείνει ξάγρυπνοι μέχρι το πρωί κουβεντιάζοντας… Όσο περνάει ο καιρός θέλω να έρθω πιο κοντά σου. Κάτι με ελκύει σε σένα και θέλω να βρω ακριβώς τι είναι αυτό. Γιατί ξέρω ότι κρύβεται κάπου, σε ένα σημείο της καρδιάς σου, που μόνο εγώ μπορώ να ξεκλειδώσω. Έχω να σου πω ότι σε σκέφτομαι και πάντα ανυπομονώ να σε συναντήσω. Όπως άλλωστε κι εσύ…

 Θα με αφήσεις να ομορφύνω τη ζωή σου; Γιατί με ελκύεις τόσο πολύ…

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!