Κοντές όλου του κόσμου ενωθείτε!

Εγώ τα είχα πει στα «Βάσανα μιας κοντής», ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοντές αυτού του πλανήτη δεν είναι ουκ ολίγα, αλλά παρόλα αυτά μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Πως; Με χιούμορ φυσικά!

Θωρακίστε με αυτοπεποίθηση τους εαυτούς σας, αντιμετωπίζοντας το ύψος σας με χιούμορ, όπως ακριβώς έκανε η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη. Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε τι εννοώ…

Μα είναι δυνατόν ρε Βάσω μου; Καμιά συμπόνια πια στις κοντές φίλες σου; Έχεις το 1,80 ύψος, που από μόνο του είναι μαχαιριά στην καρδιά, φοράς και το τακούνι… Μα πόσα να αντέξει το 1,59 μας; Όπως όμως φάνηκε, πολλά…

Το μόνο που έχει να κάνει, είναι να ανέβει πάνω σε ό,τι βρει, όπως στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη μας που ανέβηκε σε έναν καναπέ και να το διασκέδασε!

«Καλωσήρθες ρε Βάσω. Μου’ βαλες και την τακούνα και είσαι και 1,80. Τι να σου πω;»

Η Ελένη φίλες μου ήταν πολύ εύκολο να την πατήσει αλλά όχι…δεν την πάτησε! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.