Είμαι σίγουρη ότι πολλοί δεν ξέρουν πως στο «κρυφό» μέρος λίγο πάνω από την Τσιμισκή, αμέσως μετά την πλατεία Αριστοτέλους, στα «Λουλουδάδικα» όπως είναι γνωστά, υπάρχει ένα πανέμορφο καφέ – μπαρ! Ούτε εγώ το ήξερα, μέχρι να το επισκεφθώ και να μου γίνει συνήθεια. Μιλάω φυσικά για την «Menta», στην οδό Κομνηνών 20.

menta2

Το πρώτο πράγμα στο οποίο θέλω να σταθώ, είναι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός. Εντάξει, μπορεί να έχω τρέλα με οτιδήποτε δω σε λαμπάκι – μπάλα – χρυσόσκονη, αλλά η διακόσμηση στην Menta πραγματικά σου ανοίγει την ψυχή! Μέχρι και στην ζεστή σου σοκολάτα θα δεις ζωγραφισμένο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, που θα λυπάσαι να το χαλάσεις (ο λογαριασμός σου στο Instagram κάνει πάρτι).

menta3

Ο χώρος ζεστός και φιλόξενος, σε κάνει αμέσως να νιώσεις άνετα, είτε με την μεγάλη παρέα σου στους καναπέδες στο βάθος, είτε στο μπαρ. Η τοποθεσία είναι ότι πρέπει για να απολαύσεις τον καφέ σου μετά τα ψώνια, μετά τις δουλειές στο κέντρο ή να πιεις το ποτό σου το βράδυ με ωραία μουσική από γνωστούς djs!

Φιλόξενος χώρος, ξεχωριστή διακόσμηση, βολική και εύκολη  τοποθεσία και όλα αυτά στην Menta, που σε περιμένει όλες τις ώρες της ημέρας! Το συστήνω!

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Lina Kasandrinou

Είμαι η Λίνα, περήφανη Χαλκιδικιώτισσα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, με αγάπη τόσο στο γραπτό κείμενο, όσο και στην επικοινωνία. Μου αρέσει η πολυκοσμία της πόλης, οι βόλτες και το κρασί νωρίς το βράδυ με φίλους. Γοητεύομαι τόσο εύκολα όσο απογοητεύομαι, ενώ με συνεπαίρνουν οι όμορφοι χώροι, οι άγνωστες γωνίες της πόλης, τα ταξίδια και οι φωτογραφίες. Εμμονική με την τάξη (και ειδικά με τα δύο αυτά βαζάκια που ώρα παρατηρώ να μην είναι στοιχισμένα), το πρόγραμμα και την αίσθηση του χειμώνα. Όνειρό μου, να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Stay tuned…