Σαν το φετινό καλοκαίρι δηλαδή. Εκεί που όλα κυλάνε ομαλά και το πράγμα ζεσταίνεται, ξαφνικά παγώνει. Και έρχεται η στιγμή που είτε ξενερώνεις απόλυτα είτε σπαταλάς μερόνυχτα με το να σκέφτεσαι τι πήγε στραβά. Μάντεψε. Δε θα μάθεις ποτέ.

Ας εξετάσουμε για άλλη μια φορά κάθε πιθανή περίπτωση και έχεις το ελεύθερο να μαρκάρεις απαντήσεις.

Story no1: Περνάτε χρόνο μαζί, αρχίζετε να τα βρίσκετε όλο και περισσότερο, έχεις μια εικόνα για το που οδεύει το πράγμα και σε ανύποπτο χρόνο αρχίζει να σου κάνει νερά.

  1.  Τελικά δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε και απλά περιμένει να το καταλάβεις για να βγει από τη δύσκολη θέση
  2.  Υπερβάλλεις και δε δίνεις χρόνο και χώρο για να ξεκλειδωθεί μόνος του/ μόνη της
  3.  Μήπως σου έδειχνε σημάδια από την αρχή και δεν το καταλάβαινες;

Story no2: Σου αρέσει. Αρκετά έως πολύ. Δείχνει κάποιο ενδιαφέρον. Και εκεί που νομίζεις ότι κάτι θα γίνει, χάνεται και μαζί χάνεσαι και εσύ στα ατέρμονα σενάρια του μυαλού σου.

  1.  Είναι όλα στα φαντασία σου. Αν πράγματι πήγαινε να γίνει κάτι, δε θα κολλούσε
  2. Ίσως δε δείχνεις όσο τελικά νομίζεις ότι ενδιαφέρεσαι και αυτό τον/την αγχώνει οπότε το καθυστερεί
  3. Ίσως πάλι το παραδείχνεις και αυτό τον/την αγχώνει περισσότερο

Story no3: Σε ψάχνει μόνο όταν σε χρειάζεται και ενώ δε σου έδινε σημασία, γυρνάει όντας σε ντελίριο ενθουσιασμού για όλα αυτά που μπορούν να συμβούν μεταξύ σας.

  1.  Τι δικαιώματα έχεις δώσει;
  2.  Λες «Μη γυρίσεις ξανά»
  3.  Φωνάζεις «ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ»

Επειδή σίγουρα την έχετε πατήσει, όπως όλοι άλλωστε, να θυμάστε πως όλοι, ουδενός εξαιρουμένου, δικαιούμαστε ξεκάθαρες απαντήσεις και καθαρούς ανθρώπους, που δε θα μας ταράξουν το σύστημα, όπως τον φετινό (μακριά από εδώ) καλοκαιριάτικο καιρό!

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Kiki Tsani

Είμαι η Κική Τσάνη και σπουδάζω στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ζω στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, την οποία δηλώνω πλέον και ως τόπο καταγωγής(δεν είναι). Λατρεύω το χειμώνα, διαβάζω με μανία ο,τι βρεθεί στα χέρια μου, παρακολουθώ συστηματικά αμέτρητες σειρές, πιστεύω ακράδαντα ότι ο καφές είναι εθισμένος σε μένα και παρατηρώ διεξοδικά τους πάντες και τα πάντα γιατί οι καλύτερες ιστορίες προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Η δημοσιογραφία για μένα είναι απόλυτη επιλογή και κόντρα ρόλος ταυτόχρονα, διότι το μόνο που με ευχαριστεί είναι να μεταδίδω ιστορίες, εμπειρίες και φυσικά να σχολιάζω αλλά τρομάζω στην ιδέα αλληλεπίδρασης με το ανθρώπινο είδος.