Ένα από τα trend της φετινής σεζόν είναι τα biker shorts (διάβασε περισσότερα για τα biker shorts εδώ:  https://www.be2live.gr/bike-shorts-einai-i-nea-tasi/ , τα οποία αγαπήσαμε καθώς τα είδαμε συνδυασμένα άψογα από πολλές fashionista, αποδεικνύοντας μας ότι είναι μια τάση που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους και το πιο βασικό, από διαφορετικούς σωματότυπους.

Την σειρά του biker short  ήρθε να πάρει όμως η denim skinny βερμούδα, την οποία επίσης άρχισαν να αποθεώνουν όλες οι αγαπημένες μας Instagramers. To must have κομμάτι που μονοπώλησε το Instagram feed μας τις τελευταίες ημέρες θα φορεθεί πολύ το a/w 2018, γι’ αυτό πάρε μερικές ιδέες και δημιούργησε τα φθινοπωρινά σύνολα σου, ενσωματώνοντας πάντα το δικό σου μοναδικό στυλ!

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Stela Grouta (Sheyla)

Είμαι η Στέλλα, οι φίλοι με φωνάζουν Sheyla! Επάγγελμα δημοσιογράφος, (το είχα αποφασίσει από το δημοτικό). Ανήσυχο πνεύμα φουλ. Δεν κάθομαι ποτέ στ’ αβγά μου και μιλάω μέχρι κάποιος να με σταματήσει. Έχω φάει τα καλύτερα μου χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Είμαι σε μόνιμη αναζήτηση του επόμενου ταξιδιού μου και εξαντλώ ανελλιπώς πληροφορίες για ό,τι μπορείς να φανταστείς και απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. Τα social media είναι ο παράνομος δεσμός μου, θα με βρεις όπου και αν ψάξεις! Η γκρίνια είναι το φόρτε μου (παίρνω και στέμμα). Πιστεύω ότι η ζωή είναι ωραία…άλλα είμαι Τοξότης!