Μια Νέα Σελήνη στις 26ο και 53 μοίρα των Ιχθύων στις 17 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό βοηθά σε νέα ξεκινήματα.

Τι μας δείχνει.

Σύνοδο με Χείρωνα τετράγωνο με Άρη.

Έντονες καταστάσεις ξεπροβάλλουν. Το ότι η Νέα σελήνη σχηματίζει σύνοδο με Χείρωνα δηλώνει ένα τραύμα ή μια πληγή που προφανώς λόγω του Ιχθύ, έχει να κάνει με την ανθρωπότητα και κατά πόσο αυτή ενδιαφέρεται για το κοινό καλό και την κοινή εξέλιξη, μέσα από το να δει καθαρά ποιο είναι αυτό το κομμάτι που την πονάει.

Λόγω του τετραγώνου με τον Άρη προσοχή στα ατυχήματα, κυρίως στα μεταβλητά ζώδια των τελευταίων ημερών. Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι των τελευταίων ημερών ή όσους έχουν πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων αυτών.

Ένα νέο φεγγάρι πριν την έναρξη της Εαρινής ισημερίας έρχεται να μας θυμίσει πώς θα πρέπει να επουλώσουμε τις πληγές μας μέσα από το χειμώνα της ψυχής μας και να ανοίξουμε τις πύλες της καρδιάς μας, ώστε να δεχτούμε την άνοιξη στην ψυχή και στο σώμα μας. Ας δούμε λοιπόν αυτή τη Νέα Σελήνη, ως το φακό που θα έρθει να φωτίσει όλα τα σκοτεινά κομμάτια μέσα μας για να μπορέσουμε να βγούμε απαλλαγμένοι από δυσκολίες και κακοτοπιές για να υποδεχθούμε το καινούριο μέσα μας.

Το ότι ο Ήλιος κάνει ένα ημιεξάγωνο με τον Ουρανό δείχνει πώς μέσα από αναπάντεχες εκπλήξεις και συζητήσεις επιλύουμε θέματα βάζοντας ως γνώμονα το Ουράνιο στοιχείο. Δηλαδή συγκρούσεις που έχουν να κάνουν με το να λυθούν παλιά προβλήματα μέσα από έναν ανοδικό άξονα συζήτησης. Θα  χρειαστεί βέβαια αρκετή προσαρμοστικότητα και ευελιξία. Η τόλμη σε συνδυασμό με την ανάληψη ευθυνών, βοηθά αρκετά στο να μπορέσουμε να διορθώσουμε άσχημες καταστάσεις αλλά και να προβούμε σε καινούριες αλλαγές που θα λειτουργήσουν υπέρ μας.

Καλή Νέα Σελήνη

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com