Οι Θεατρικές Παραγωγές «Τεχνόκοσμος» επιστρέφουν με παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 12:00. Τώρα ακόμα πιο κεντρικά. Ο φιλόξενος χώρος του café–bar–stage «Ομπρέλα» ανοίγει τις πόρτες του για όλη την oικογένεια! Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους ήρωα σε ένα άνετο χώρο και για τους γονείς, όπου μπορούν να απολαύσουν παράλληλα τον καφέ τους.

Σε συνεργασία με Θέατρο Σκιών «Οδυσσέα Κανλή» τον μήνα Οκτώβριο σας παρουσιάζουμε 3 παραστάσεις Καραγκιόζη κάθε Κυριακή στις 12:00!

 

Πρόγραμμα Οκτωβρίου:

Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 12:00, «Ο Μ. Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι»

 

Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 12:00, «Ο Καραγκιόζης Μάγειρας»

 

Κυριακές 21 Οκτωβρίου στις 12:00, «Ο Καραγκιόζης Σαμποτέρ»


Εισιτήρια: Ενηλίκων 4€, παιδικό 6€ (στο παιδικό συμπεριλαμβάνεται και ένας χυμός)

Εξασφαλίστε θέσεις κάνοντας κράτηση εδώ: 6948771426, 6973958547

Τοποθεσία: Ομπρέλα, Αγγελάκη 10, κέντρο (περιοχή ΔΕΘ)

Καθημερινά παραστάσεις για σχολεία. www.texnokosmos.art

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Marios Tavlaridis

Κοινωνικός, λίγο εγωιστής, έχω πάρει και από το ζώδιο μου. Αυτό είναι αν γεννιέσαι το καλοκαίρι. Είμαι Λέων λοιπόν. Πιστεύω στην δύναμη της γραφής. Μου αρέσει να γράφω. Πάντα ήθελα να γράψω ένα τεράστιο βιβλίο. Αλλά κάτι με κρατούσε. Λατρεύω τα ταξίδια. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα μας και τις ομορφιές της. Αγαπώ την μουσική, ασχολούμαι με αυτήν. Παίζω τρομπέτα. Παίζω και μουσική σε ραδιοφωνικό σταθμό. Πολυάσχολος, τελειομανής, επίμονος. Για μένα έχουν πει πολλά. Έχουν κρίνει το βλέμμα μου, την γοητεία μου, το πάθος μου για ζωή και δημιουργία. Μερικές από τις εκφράσεις που συχνά χρησιμοποιώ και αυτό κάνει τον κόσμο να γελά, είναι : “Ε.. Βέβαια”, “Συνέχισε με αυτό το ρυθμό εσύ”, και όταν κάτι με παραξενεύει τότε ακούγεται ο ήχος, “τιριιιιουμ”.