Για να αποκτήσουμε ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο χωρίς ατέλειες σπυράκια και μαύρα στίγματα οφείλουμε να ακολουθούμε τακτικά τα 5 βασικά βήματα καθαρισμού.

Ας ξεκινήσουμε..

Αφρός καθαρισμού

Το νούμερο ένα και πολύ βασικό ξεκινάμε το ντεμακιγιάζ μας με έναν καλό αφρό καθαρισμού εξειδικευμένο για τον τύπο της επιδερμίδας μας και ξεπλένουμε με άφθονο νερό.

Διφασικό προϊόν ( 2 φάσεων, ελαιώδες και υδάτινο)

Το διφασικό προϊόν θα το χρησιμοποιήσουμε σε μάτια και χείλη, όπου θέλουμε να αφαιρέσουμε αδιάβροχα ή πιο σταθερά προϊόντα.

Scrub

Αν θέλουμε να εμβαθύνουμε στον καθαρισμό καλό θα ήταν μια με δύο φορές την εβδομάδα να κάνουμε απολέπιση στο πρόσωπο μας ώστε να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους.

Μάσκα

Μια μάσκα με άργιλο καθαρίζει σε βάθος τους πόρους , απομακρύνει το περιττό σμήγμα, και αποτρέπει τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων.

Λοσιόν

Και αφού η επιδερμίδα μας έχει καθαριστεί σε βάθος μένει να περάσουμε με μία αντισηπτική μικροαπολεπιστική τονωτική λοσιόν για να ολοκληρώσουμε τον καθαρισμό μας.

Μετά από αυτά τα απλά βήματα το πρόσωπο σας θα είναι καθαρό σε βάθος και με τον καιρό θα αντιληφθείτε πως πλέον δεν μένουν ρύποι και μακιγιάζ πάνω στο δέρμα σας άρα δεν φράζουν οι πόροι άρα δεν δημιουργούνται στίγματα και σπυράκια.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Ioanna Zarotiadou

Η Ιωάννα ήρθε σε τούτο εδώ τον κόσμο κάπου στην δεκαετία του 90’, πάππου προς πάππου Σαλονικιά. Θα ήθελε πολύ να έχει αδέλφια, αλλά ήρθαν οι φίλοι στην ζωή της να καλύψουν αυτό το κενό. Όταν την ρωτούσαν τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει έλεγε, «Θέλω να φτιάξω ένα μεγάλο σπίτι για τα παιδάκια που δεν έχουν γονείς και για ανθρώπους που δεν έχουν σπίτι και πεινάνε», (ακόμα το θέλει). Αργότερα απαντούσε «Εγκληματολόγος», το πολύ το CSI σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες δεν κάνει καλό! Ακολούθησε μια μεγάλη αγάπη για την μαγειρική, της άρεσε όμως και η διακοσμητική, αα και η αισθητική , να μην ξεχάσω και την μόδα και... κάπου εκεί βρήκε τον τρόπο να τα κάνει όλα παράλληλα και είπε, «Θα γίνω δημοσιογράφος και θα κάνω μια εκπομπή που θα τα συνδυάζει όλα»! Σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Α.Π.Θ και μπορείτε να την γνωρίσετε στην agathiara.gr.