Η ενυδάτωση αποτελεί το Α και το Ω τις beauty ρουτίνας μας και είμαι σίγουρη ότι καμία από εσάς δεν παραλείπει να ενυδατώνει καθημερινά το πρόσωπο της. Αντίστοιχα, όμως, είμαι σίγουρη ότι πολλές από εσάς ξεχνάτε το πόσο εξίσου σημαντική είναι και η ενυδάτωση του σώματος σας.

Η ενυδάτωση αποτελεί ένα απαραίτητο βήμα της περιποίηση του σώματος μας, καθώς τον χειμώνα βοηθάει στο να μην αφυδατωθεί η επιδερμίδα από το κρύο. Ενώ, το καλοκαίρι προστατεύει την επιδερμίδα από τις φθορές που προκαλεί ο ήλιος, η ζέστη, το χλώριο της πισίνας κ.α.

Επειδή, τώρα το καλοκαίρι, το δέρμα σου «διψάει» για ενυδάτωση και εσύ δεν πρέπει να το παραμελήσεις, μια ενυδατική κρέμα σώματος λοιπόν και γρήγορα!

 

  1. Vichy – Ideal Body Aqua Sorbet, 15€

 

  1. Korres – Olive Body Milk Άνθη Ελιάς, 7€

 

  1. The Body Shop – Body Butter Coconut, 15€

 

  1. Kiehl’s – Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter , 36€

 

  1. Frezyderm Christialen Emulsion, 18,56€

 

  1. Dove – Purely Pampering Shea Butter, 5,95€

 

  1. Le Petit Marseillais – Lait Hydratant Peaux Tres Seches, 5,60€

 

  1. Molton Brown Japanese Orange, 22€

 

  1. Natura Siberica – Organic Shop Body Dessert Moisturising Body Mousse, 8,45 €

 

  1. Apivita – Πλούσια Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος με Μέλι, 12,00 €

 


Και να θυμάσαι, Ενυδατωμένη επιδερμίδα = Λαμπερή και Όμορφη επιδερμίδα

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.