Η Αφροδίτη επιτέλους μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού, ευνοούνται οι συζητήσεις, οι συναναστροφές και οι νέες συνεργασίες. Τα ερωτικά θα βελτιωθούν. Στις 10/8 η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και τα παρορμητικά ζώδια θα νιώσουν κάποιες πιέσεις και ίσως υπερβάλλουν σε κάποια θέματα.

Η Έκλειψη στις 11 του μήνα, στο  ζώδιο του Λέοντα μας βάζει σε μια κατάσταση του να αφήσουμε πίσω μας πράγματα, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε προς νέα μονοπάτια στη ζωή μας. Όλα αυτά θα τα κάνουμε με αρκετή αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει στο ζώδιο του Λιονταριού.

 

Κριός

Αν και πιέζεστε αυτό το διάστημα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού θα νιώσετε μια ευκολία στις σχέσεις και στις επικοινωνίες σας.  Καλή περίοδος και για τυχερά παιχνίδια.

Βέβαια με την Έκλειψη στις 11 του μήνα, μπορείτε να απομακρύνετε όλους αυτούς που σας έκαναν κακό ως τώρα και να πάρετε αποφάσεις για νέα ξεκινήματα.

Σε θέματα διαίσθησης είστε αρκετά δυνατοί, οπότε εκμεταλλευτείτε το τώρα καθώς θα σας βοηθήσει να βρείτε μια άκρη στο τι θα κάνετε.

 

Ταύρος

Μια περίοδος όπου οι σχέσεις με τους  γύρω σας, κυρίως στον εργασιακό τομέα είναι σε ένταση και θα πρέπει να τη διαχειριστείτε κατάλληλα και ίσως με κάποια αυστηρότητα.

Η εβδομάδα γενικά κυλά με τέτοιο τρόπο που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.

Η Έκλειψη στις 11 του μήνα, θα φέρει κάποιες καλές αλλαγές σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας που προσπαθείτε να κάνετε μια νέα αρχή.

 

Δίδυμος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του φιλικού προς εσάς Ζυγού, επιτέλους χαλαρώνετε, διασκεδάζετε και κάνετε νέες συζητήσεις για εργασία ή κάποιας μορφής συνεργασίας. Κυρίως το πρώτο δεκαήμερο απολαμβάνει τα πράγματα και νιώθει αρκετά καλά.

Η Έκλειψη στις 11 του μήνα, θα σας αποπροσανατολίσει και θα δείτε πλέον με έναν νέο τρόπο τα πράγματα στη ζωή σας, καθώς βάζετε τώρα τα θεμέλια για κάτι καινούριο.

 

Καρκίνος

Θα δώσετε αρκετό από το χρόνο σας σε δικά σας άτομα που σας έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές, για να μην νιώσετε αντίθετα αποτελέσματα. Θα διασκεδάσετε αρκετά, παρόλα αυτά όμως μπορεί να μπλέξετε σε κάποια μυστικά.

Η Έκλειψη στις 11 του μήνα, θα σας φέρει κάτι καινούριο στα εργασιακά σας, ή μια νέα δουλειά ή γενικά μια πρόταση για συνεργασία που δεν περιμένατε.

 

Λέων

Φίλοι και γνωστοί σας κάνουν να περνάτε όμορφα και δημιουργικά. Καθόλου απίθανο από το χώρο ή τους χώρους διασκέδασης που θα είστε, να προκύψει μια νέα συνεργασία, αφού ήδη τραβάτε σαν μαγνήτης τους γύρω σας.

Η Έκλειψη στις 11 του μήνα σας φέρνει μπροστά σε ένα δίλημμα και αποφασίζετε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας. Τα πράγματα θα έρθουν έτσι, όπου θα προβείτε σε μια μεγάλη αλλαγή.

 

Παρθένος

Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να πάρετε αποφάσεις μέσα από την απομόνωση, που στην φάση που είστε θα βγάλετε και αρκετή δημιουργικότητα. Ίσως σας απασχολήσουν βέβαια και συγγενικά ή κοντινά άτομα και θα χρειαστεί να είστε παρόν σε κάποιες καταστάσεις, ενώ δεν θέλετε.

Η Έκλειψη αυτή σας φέρνει μπροστά σε νέα διλήμματα σε σχέση με το οικονομικό και ίσως σας έρθουν και κάποια παλιά χρήματα.

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας δίνει πλέον μια κατάσταση ηρεμίας και αρμονίας, κάτι που έλειπε εδώ και καιρό από τη ζωή σας. Βέβαια οι πιέσεις δεν θα λείπουν, αλλά εσείς πλέον θα έχετε άλλη δύναμη ώστε να αντιμετωπίζετε τα πράγματα.

Η Έκλειψη σας φέρνει αδιέξοδα σε θέματα φιλιών ή ομάδων και θα πρέπει να διαλέξετε τι θα κάνετε και ποιους θα απομακρύνετε για να είστε καλύτερα. Όσοι είναι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρία για νέα σχέση.

 

Σκορπιός

Κάποιοι από σας θα μπλέξετε σε μυστικά πράγματα και καταστάσεις και ίσως σας αρέσει αυτό λόγω φύσης ζωδίου, ωστόσο προσέχετε καθώς η χαρά δεν θα κρατήσει για πολύ.

Στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού, εμφανίζεται ένα παλιό πρόβλημα και θα πρέπει να αναβάλλετε άλλα πράγματα για να το τακτοποιήσετε.

Η Έκλειψη στις 11 του μήνα, σας βρίσκει αντιμέτωπο σε θέματα δουλειάς και καριέρας και θα πρέπει να είστε κάθετοι, αφού θα πρέπει να αποφασίσετε πράγματα που ίσως στεναχωρήσουν τους άλλους.

 

Τοξότης

Τα πράγματα είναι κάπως πιεσμένα, ωστόσο βρίσκετε τρόπους και διεξόδους να περάσετε καλά αλλά και να λύσετε θέματα που σας απασχολούν. Κάποιοι από σας θα ζητήσετε διαφυγή σε άτομα που έχουν να κάνουν με τα παλιά και σας είχαν στηρίξει σε δύσκολες φάσεις.

Η Έκλειψη στις 11 του μήνα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις σε θέματα σπουδών ή σεμιναρίων, καθώς και μια αλλαγή κατοικίας που ενδέχεται να σας αλλάξει τη ζωή.

 

Αιγόκερος

Είναι ευκαιρία για εσάς να λύσετε τα ψυχολογικά σας, αλλάζοντας βέβαια πρώτα νοοτροπία στη ζωή σας. Η κατάσταση βέβαια είναι λίγο περίεργη, γιατί θα πρέπει να συγκρουστείτε με ανώτερα άτομα και να διεκδικήσετε πράγματα.

Η Έκλειψη στις 11 του μήνα, θα σας φέρει κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σας και θα πάρετε μια κατάσταση στα χέρια σας σε  σχέση με αυτά.

 

Υδροχόος

Με μικροπαρεξηγήσεις και μπερδέματα ξεκινά μια εβδομάδα, η οποία σταδιακά θα βελτιώσει την επικοινωνία με τους γύρω σας και σταδιακά η κατάσταση αυτή εξομαλύνεται. Βέβαια ίσως κουραστείτε παραπάνω και νιώσετε πώς χάνεται αρκετή ενέργεια, αλλά παράλληλα πρέπει να παλέψετε για κάτι χωρίς να παραιτηθείτε.

Η Έκλειψη στις 11 του μήνα, σας βοηθά να απελευθερωθείτε και να δώσετε μια νέα τροπή στα πράγματα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σας.

 

Ιχθύες

Ένα διάστημα όπου πολλοί από σας λειτουργείτε μυστικά και προσπαθείτε να βρείτε την άκρη ενός νήματος εδώ και καιρό.  Τα κοντινά σας άτομα ίσως σας αποπροσανατολίσουν, οπότε δεν θα είναι καλό να βασιστείτε πάνω τους, αλλά να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας.

Η Έκλειψη στις 11 του μήνα, θα σας κάνει να δώσετε παραπάνω βάση στην υγεία σας και να αλλάξετε κάτι στην καθημερινότητά σας.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com