Ο Άρης, ο πλανήτης των συγκρούσεων και της δράσης χωρίς όρια, επιστρέφει στον δυναμικό Αιγόκερο με αποτέλεσμα για κάποιους να φέρει θέματα που θα πρέπει να συγκρουστούν, ώστε να διεκδικήσουν αυτά που τους αξίζουν.

Από την άλλη βέβαια, ο Ερμής που κάνει ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη, βοηθά σε θέματα επικοινωνίας και δίνει λύση σε καταστάσεις.

Βέβαια μη ξεχνάμε την πιο δυνατή όψη, που είναι το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα που βοηθά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου.

 

Κριός

Με τον Άρη να αναδρομεί στο ζώδιο του Αιγόκερου, έρχονται θέματα στην επιφάνεια που τα άφησες άλυτα το προηγούμενο διάστημα και καταστάσεις πιέζονται, βρίσκοντας εσένα σε μια φάση που πρέπει να πάρεις αποφάσεις.

Βέβαια έχεις δυναμώσει αρκετά με τα χτυπήματα που έχεις λάβει και πλέον βάζεις σε μια τάξη και προωθείς τα σχέδια σου. Επαφές  και σχέδια που είχαν παγιωθεί, με την ορθοδρομή του Ερμή στο τέλος της εβδομάδος, μπορείς να δεις μια βελτίωση των οικονομικών σου και να βρεις μια διέξοδο σε προβλήματα.

Ερωτικά, κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, ευνοούνται για επανασύνδεση.

Ταύρος

Ένα διάστημα ξεκούρασης και ανανεώσης για εσένα καθώς θέματα που σε απασχολούσαν έχουν καταλαγιάσει για λίγο και έχεις τον απαραίτητο χρόνο και χώρο να σχεδιάσεις πώς θα κινηθείς από δω και πέρα.

Θέματα με σπουδές ή γενικότερα με εξωτερικό ίσως καθυστερήσουν και αναβάλλεις λίγο αυτά που έχεις προγραμματίσει. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να δείτε ένα σχέδιο σας να πραγματοποιήται.

Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά δημιουργικό για σένα, καθώς συναντήσεις με φίλους που ζητούν αναζωπύρωση σχέσεων θα σε κάνουν να περάσεις αρκετά όμορφα.

 

Δίδυμος

Ένα διάστημα όπου είσαι αρκετά μπερδεμένος, ως προς τι πρέπει να αποφασίσεις και στο πώς θα εκπληρώσεις κάποια πράγματα. Κυρίως θέματα με τρίτους ή οικονομικά είναι κάτι που σε απασχολεί.

Βέβαια σε κάποιους από σας, θα βγουν στην επιφάνεια φόβοι και εσωτερικές μάχες στο πώς θα πρέπει να είστε από δω και πέρα και πώς να ξεπεράσετε εσωτερικές συγκρούσεις. Η απομόνωση και η εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σου σε συνδυασμό με το να αρχίσεις να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα προς ότι είναι ξένο για σένα, θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις.

 

Καρκίνος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου δοκιμάζονται με τον Άρη να αναδρομεί στον 7ο σου οίκο και ίσως θα πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις κάποια βήματα προς τα πέρα.

Αν και έχεις κάποιες αμφιβολίες ως προς το πώς θα ανταπεξέλθεις σε κάποια θέματα, θα νιώσεις πώς έχεις βοήθεια από άτομα που σε αγαπούν και είναι κοντά σου.

Όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, αναμένεται κάτι πολύ ευχάριστο να έρθει από το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα.

Κάποιοι του τρίτου δεκαημέρου μέσα από υπομονή και εμμονή σε στόχο, μπορεί να πετύχουν κάτι νέο που αφορά τα οικονομικά τους.

 

Λέων

Η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη και προσπαθείς με κάθε τρόπο να περάσεις καλά, αλλά να κάνεις και τους γύρω σου να αισθάνονται όμορφα μαζί σου.

Ο Ερμής με το  Βόρειο δεσμό στο ζώδιο σου, απαιτεί από εσένα να πάρεις αποφάσεις σε θέματα που αφορούν την εργασία σου ή γενικά στο πώς θα ελιχθείς βάση νέων καταστάσεων που έχουν έρθει στη ζωή σου.

Προς το τέλος της εβδομάδος θα έχεις ευκαιρία να τα ξαναβρείς με άτομα που είχες παρεξηγηθεί και να κάνεις κάποιο κοντινό ταξίδι. Ίσως και ένας έρωτας εμφανισθεί από γνώριμα άτομα.

 

Παρθένος

Μια εβδομάδα με τον Άρη να μπαίνει στο φιλικό για σένα Αιγόκερο, νιώθεις πώς πρέπει να κλείσεις καταστάσεις που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα, αλλά και να αναλάβεις δράση ξεκαθαρίζοντας θέματα που σε απασχολούσαν.

Θέματα με παιδιά έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να αναλάβεις χρέη ευθυνών που θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις σε σχέση με αυτά. Επίσης ωφέλιμο θα ήταν να ασχοληθείς με την υγεία σου.

Η προώθηση σχεδίων ευνοείται, αλλά αυτό που μπορείς να κάνεις καλύτερα θα πρέπει να το κάνεις μυστικά, αν θέλεις να έχεις την καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών θα έχουν μια αναπάντεχη έκπληξη από το παρελθόν τους.

 

Ζυγός

Αναλαμβάνεις δράση μέσα στον τομέα της δουλειάς σου και θέλεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω στα σχέδια σου. Ίσως χρειαστεί να κάνεις καινοτομίες, αλλά γενικά να εξειδικευτείς καλά σε ένα νέο τρόπο ή αντικείμενο.

Ωστόσο λόγω του Κρόνου, τα βήματα σου θα είναι αργά και σταθερά χωρίς βεβιασμένες κινήσεις.

Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ δημιουργικό καθώς δίνεται η ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις και συννενοήσεις με κοντινά άτομα και να προκύψει από όλο αυτό μια ανοδική συζήτηση.

 

Σκορπιός

Συζητήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο, θα είναι για σένα δημιουργικές και θα σου δώσουν το έναυσμα να πας ένα στάδιο παραπέρα, αφού χρησιμοποιείς όλα τα όπλα και δυνατά εργαλεία που έχεις μάθει να χειρίζεσαι εδώ και καιρό.

Κάποιο πρόβλημα σε συγγενικά ή κοντινά άτομα προκύπτει και είναι θα πρέπει να δράσεις άμεσα.

Προς το τέλος της εβδομάδος με τον Ερμή να μπαίνει σε ορθή πορεία, μπορεί να σου έρθει μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

 

Τοξότης

Το οικονομικό είναι αυτό που θα σε απασχολήσει αυτό το διάστημα και ενώ βλέπεις κάποια θετικές εξελίξεις δεν πρέπει να προβείς σε υπερβολές. Κάποιο άτομο θα σε στηρίξει στα σχέδια σου, αλλά αυτό θα γίνει μακροπρόθεσμα.

Οικογειακά θα νιώσεις ζεστασιά καθώς και τα πιο κοντινά σου άτομα θέλουν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις δυσκολίες. Προς το τέλος της εβδομάδος, ανεβαίνει η διάθεση σου και μπορείς να κάνεις πράγματα που θα σου δίνουν ευχαρίστηση.

 

Αιγόκερος

Η καριέρα αυτό το διάστημα είναι αυτή που απαιτεί να αφοσιωθείς και να δοθείς, ώστε να καταφέρεις αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Κάποιοι από σας θα έχουν την ευκαιρία να ανταμειφθούν από μια οικονομική κατάσταση.

Όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θέματα από παλιά έρχονται να σε φέρουν σε σύγκρουση, ώστε να τα λύσεις άμεσα. Ωστόσο, επειδή ενδέχεται να βρεθεί λύση, θα πρέπει να μην τραβήξετε καταστάσεις στα άκρα.

 

Υδροχόος

Ο Άρης μπαίνει στο δωδέκατο οίκο σου και έρχονται στην επιφάνεια φόβοι του παρελθόντος που σε κάνουν να νιώθεις πεσμένος. Παρόλο που έχεις στήριξη κάποιων ατόμων, θα πρέπει να κάνεις τα πράγματα κρυφά, αλλά να αποφύγεις να μπλέξεις σε περίεργες καταστάσεις.

Θα έχεις ευκαιρία να ανανέωσεις τη σχέση σου και να περάσεις ιδανικά με το σύντροφο σου.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου μπορεί να κάνουν μια νέα γνωριμία που ευνοείται μέσα από κοντινά άτομα ή ακόμη και μέσα από ένα ταξίδι.

 

Ιχθύες

Επίτευξη σχεδίων που είχαν να κάνουν με θέματα που σε αφορούσαν και τα άφησες ημιτελή. Είσαι σε μια δυνατή φάση της ζωής  σου που νιώθεις αυτοεπιβεβαίωση και μπορείς να τολμήσεις να αλλάξεις καταστάσεις που σε δυσκολεύουν.

Για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να έρθει μια μεγάλη έκπληξη και να πραγματοποιήσουν κάποιο στόχο τους. Ευκαιρίες για οικονομικά και έκτακτα έσοδα  έρχονται προς το τέλος της εβδομάδος.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com