Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου την Πέμπτη και τα ζώδια της γης και του νερού κυρίως, το πρώτο δεκαήμερο νιώθουν πώς παίρνουν μια ανάσα και μια εύνοια.

Το Μεγάλο Τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού – Ποσειδώνα την ίδια μέρα, δίνει ξαφνικές εκπλήξεις από άτομα εξουσίας ή μεγάλα σε ηλικία, όπου μας δίνεται μια ευκαιρία για επίτευξη κάτι μεγάλου.

Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα στον άξονα Ιχθύ-Παρθένου μας δείχνει πώς ο αλτρουισμός και οι αγνές ανθρωπιστικές τάσεις μας είναι αυτές που πρέπει να βγουν προς τα έξω.

 

Κριός

Ο τομέας της δουλειάς και γενικότερα της καριέρας σου είναι αυτός που σε πιέζει και απαιτεί άμεσες λύσεις. Φυσικά έχεις αρκετή ενέργεια στο να αντιμετωπίσεις καταστάσεις, αλλά το να χρησιμοποιήσεις στρατηγική θα φανεί ως μια σωτήρια λύση, στη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το ότι ο Ερμής από το Λέων γυρνά ορθόδρομος θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να διευκολύνεις την επικοινωνία σου για τα θέματα και με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

Τις πρώτες μέρες τις εβδομάδας θα αντιμετωπίσεις τα πράγματα με διάθεση χιουμοριστική και αισιοδοξία και αυτό θα είναι μια προσωρινή λύση σε καταστάσεις.

Στην Πανσέληνο στις 26 του μήνα θα δώσεις χώρο και χρόνο σε σύντροφο, ώστε να μπορέσεις να ξεκουραστείς και να αποσυρθείς για λίγο από όλους αυτούς που σε περιτριγυρίζουν.

 

Ταύρος

Μια εβδομάδα, όπου θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και θα πρέπει να σας δώσετε την ευκαιρία να αποδεσμευτείτε από μπερδεμένες καταστάσεις.

Επειδή θα έχετε αρκετή πρακτικότητα και εφευρετικότητα, θα είστε το άτομο που θα είναι “ο από μηχανής θεός” σε διάφορες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

Την Πέμπτη ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο και σας βοηθά να ξαναβρείτε τη χαρά και τη ζωντάνια σας και γενικά να ανανεωθείτε. Για τους δεσμευμένους είναι μια στιγμή να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε καλά μέσα από φλερτ με άτομα που θα γνωρίσετε.

Είναι επίσης κατάλληλη ευκαιρία να σχεδιάσετε τον ερχομό ενός παιδιού ή πιο ειδικά όσοι έχετε παιδιά, θα πρέπει να περιμένετε κάτι αρκετά ευχάριστο από αυτά.

Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, θα φέρει κάποια είδους διλήμματα σε σχέση με ομάδες ή φίλους.

 

Δίδυμος

Αυτές τις ημέρες αποφασίζετε να κάνετε κάποιες προσαρμογές και ανακατατάξεις σε σχέση με το οικονομικό. Αν και η λύση βρίσκετε στα χέρια σας, θα σας δοθεί βοήθεια από κοντινά άτομα και θα ξεκαθαρίσετε με κάποια θέματα πιο γρήγορα από ότι περιμένατε. Ίσως βγουν βέβαια και κάποιες ανασφάλειες από μέρους σας, όμως είναι καλό για το ότι κάνετε ένα feedback, ώστε να μη κάνετε τα ίδια λάθη του παρελθόντος.

Ίσως προκύψει ένα θέμα με ένα παιδί και δυσκολευτείτε προς το παρόν να βρείτε λύσεις, γι’αυτό γενικά θα νιώσετε πελαγωμένοι. Μην απογοητεύεστε όμως, γιατί η λύση μακροπρόθεσμα θα βρεθεί.

Στην Πανσέληνο στις 26 του μήνα, θα σας απασχολήσουν θέματα με το σπίτι ή και γενικά με αλλαγή κατοικίας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι σχεδιάζετε σε σχέση με αυτά.

 

Καρκίνος

Η εβδομάδα αυτή σε φέρνει μπροστά σε μια ευκαιρία που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Κυρίως όσοι θέλουν να κάνουν μια έναρξη σε εργασία ή μια επαγγελματική συμφωνία, θα πρέπει να είναι έτοιμοι και να πάρουν γρήγορες αποφάσεις. Πολύ πιθανόν να προκύψει και ένα ταξίδι για θέμα επαγγελματικό.

Από την Πέμπτη και μετά εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε πώς έχετε στήριξη από τους γύρω σας και πώς πλέον μπορείτε να κάνετε κινήσεις και να πάρετε την κατάλληλη ανταπόκριση σε θέματα επικοινωνίας ή και καινούριων γνωριμιών.

Η υγεία σας είναι αυτή που χρειάζεται προσοχή και θα πρέπει να δώσετε εκεί χρόνο και χώρο.

Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα θα βοηθήσει τους αδέσμευτους να κάνουν μια γνωριμία, αλλά και όσους έχουν σχέση να ανανεωθούν μέσα από στιγμές μοναδικές με το σύντροφό τους.

 

Λέων

Η εβδομάδα σου ξεκινά αρκετά έντονα. Συζητήσεις και συναντήσεις που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου, θα σου φέρουν μια ευκαιρία ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Βέβαια κάποιοι από σας θα κάνουν πίσω, γιατί νιώθουν ήδη κουρασμένοι από πιέσεις και δεν θέλουν να προσθέσουν μια παραπάνω υποχρέωση.

Να ξέρετε πώς ότι έχετε σχεδιάσει και οργανώσει προσεκτικά εδώ και καιρό, αυτό θα σας φέρει την έκπληξη και θα σας δώσει νέα ώθηση στους στόχους σας.  Ο σύντροφος σου θα είναι αυτός που πρώτος θα στηρίξει τις επιλογές σου.

Στην Πανσέληνο στις 26 του μήνα, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, οπότε προσοχή στις σπατάλες.

 

Παρθένος

Η εργασία και η καριέρα σας έρχονται σε πρώτο πλάνο στη ζωή σας και νιώθετε αρκετά δυνατοί, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Ο Ερμής ορθόδρομος πλέον σας κάνει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να αποφύγετε κακοτοπιές.

Την Πέμπτη η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο, δίνει χαρά και αισιοδοξία και σας φέρνει μπροστά σε θετικές εξελίξεις αφού είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Είναι ευκαιρία να τακτοποιήσετε ένα παλιό θέμα σε σχέση με την υγεία σας και ίσως να χρειαστεί να κάνετε ένα είδος διατροφής.

Λόγω του Κρόνου στον Αιγόκερο, ίσως είστε παραπάνω νευρικοί και δεν θα χειριστείτε ορθά καταστάσεις.

Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, θα σε  φέρει μπροστά σε μια αδιέξοδο σε θέματα με σύντροφο και ίσως νιώσεις ανικανοποίητος. Η συζήτηση και η σωστή λεκτική επικοινωνία, θα σε βοηθήσουν να λύσεις καταστάσεις.

 

Ζυγός

Σχέσεις με γονείς ή με άτομα οικογένειας θα είναι θέματα που θα ασχοληθείτε αυτή τη βδομάδα και θα είστε δίπλα τους. Κυρίως μια κατάσταση που έχει σχέση με αυτά φαίνεται να τελειώνει και να βρίσκεται η λύση εκεί που δεν το περιμένατε.

Αυτές τις ημέρες θα αρχίσετε σταδιακά να βελτιώνετε την εμφάνισή σας και είναι ευκαιρία να αλλάξετε στυλ. Δεν θα πρέπει να παραλείψετε να φροντίζετε την υγεία σας, καθώς ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί πρέπει να το λύσετε και να μη γκρινιάζετε από δω και από κει.

Όσοι έχουν παιδιά θα δεχθούν ένα είδος βοήθειας από αυτά.

Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, πιθανόν να προκύψει ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί και δεν αλλάζει προσωρινά, αλλά σταδιακά θα εξελιχθεί θετικά. Προσοχή στο χώρο εργασίας σας και στις σχέσεις με τους συναδέρφους.

 

Σκορπιός

Με αισιόδοξη διάθεση ξεκινά η εβδομάδα και όλο αυτό μπορεί να φέρει και ένα μικρό απρόβλεπτο ταξίδι. Αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις, καθώς είσαι σε μια κατάσταση δημοσίων σχέσεων, η  οποία μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ένα νέο άνοιγμα της καριέρας σου. Επίσης από όλο αυτό φαίνεται μια νέα συνεργασία στον ορίζοντα, αρκεί να είσαι δεκτικός.

Λόγω ενθουσιασμού πρέπει να προσέχεις να μην κάνεις λάθος εκτιμήσεις καταστάσεων, κυρίως γιατί πιστεύεις πώς έχεις όλα τα φόντα και είσαι ατρόμητος.

Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφο ή και τα παιδιά σου και να λύσεις θέματα με αυτούς.

 

Τοξότης

Ένα ζήτημα από το παρελθόν εμφανίζεται και σας δυσκολεύει την καθημερινότητα. Παρόλα αυτά θα είστε αρκετά ψύχραιμος και αισιόδοξος ώστε να το κρύψετε από τα κοντινά σας άτομα.

Τα οικονομικά σου δέχονται πιέσεις από παντού αυτό το διάστημα, αλλά σιγά-σιγά αρχίζει να αχνοφαίνεται η λύση στο πρόβλημα. Θέματα κληρονομικά ή που έχουν σχέση με τρίτους πιέζουν και σου δείχνουν ότι, μόνο αν ηρεμήσετε και σκεφτείτε στρατηγική, θα τα βγάλετε πέρα.

Κάτι απροσδόκητα καλά μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά προς το τέλος της εβδομάδας από ένα άτομο μεγάλης ηλικίας ή ένα άτομο εξουσίας.

Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, μπορεί να σου φέρει εμπλοκές με οικονομικά τρίτων και να χρειαστεί να μοχθήσεις περισσότερο για να βρεις λύσεις.

 

Αιγόκερος

Ευκαιρία να αναθερμανθείτε με την οικογένεια και τα δικά σας άτομα και να ζήσετε στιγμές μοναδικές μαζί τους, κάτι το οποίο έχετε να κάνετε εδώ και καιρό.

Οι ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, εμφανίζονται ξαφνικά, ίσως όμως έρθουν από κει που δεν τις περιμένατε, οπότε μην υποτιμάτε καμιά κατάσταση προτού δείτε το αποτέλεσμα.

Από την Πέμπτη και μετά θα πρέπει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να μην αφήσετε ευκαιρία χαμένη, καθώς κάτι πολύ καλό γίνεται στη ζωή σας, κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο.

Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάποιο μικρό ταξίδι, να βρεθείτε με άτομα οικεία και να βρείτε τον εαυτό σας μέσα από συναναστροφές που σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα.

 

Υδροχόος

Σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανόν να σου φέρουν ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα εργασίας. Βέβαια πολύ πιθανόν το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου να έχει μια ξαφνική έκπληξη. Μια πιθανή μετακίνηση είτε σε δουλειά, είτε σε τομέα κατοικίας έρχεται να αλλάξει την καθημερινότητά σου.

Για κάποιους από σας το  ψυχολογικό είναι αυτό που σας ρίχνει, όμως με στήριξη δικών σας ατόμων και εξόδους, μπορείτε να βρείτε έστω και μια προσωρινή διέξοδο στο πρόβλημά σας.

Αρκετά ξεκαθαρίσματα θα προκύψουν, κυρίως για το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχετε αρκετή δύναμη ώστε να αντιμετωπίσετε ανθρώπους που σας δυσκόλευαν.

Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, θα σε αναγκάσει να εξετάσετε το πώς και που ξοδεύετε τα χρήματα και ακόμη τον χρόνο που σπαταλάτε σε σχέση με άλλους.

 

Ιχθύες

Αρκετές κοινωνικές επαφές και δημόσιες σχέσεις σας αποσπούν από αυτά που θέλετε να κάνετε.

Η περίοδος είναι αρκετά γόνιμη για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου, ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν ένα σχέδιο τους.

Προσοχή στο πώς χειρίζεστε το λόγο σας σε σχέση με φίλους ή παρέες. Προφανώς και πρέπει να κρύψετε κάποια πράγματα και να μην επηρεαστείτε από τα συναισθήματά σας.

Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, θα σας φέρει σε διλλήματα σε θέματα σχέσεων και ίσως θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε σχέση με το πώς αισθάνεστε μέσα σε αυτές.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com