Ερμής σε σύνοδο με Δία, ταξίδια, επικοινωνίες, επαφές με διπλωματικό περιεχόμενο, σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα.

Ερμής στον Τοξότη, ταξίδια, διάθεση για φιλοσοφία, συμπεριφορά που έχει ένα είδος επιπολαιότητας και βιασύνης.

Αφροδίτη αντίθεση Ουρανός, ξαφνικοί έρωτες, χωρισμοί, επανασυνδέσεις αλλά και έκτακτα χρήματα.

 

Κριός

Είστε σε κατάσταση ψαξίματος αυτή την εβδομάδα και προσπαθείτε να κλείσετε κάποιες υποθέσεις.

Μια νέα μορφή συνεργασίας με οικονομικό όφελος, θα εμφανιστεί με τρόπο απρόσμενο, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Βέβαια ο τρόπος που θα έρθει ίσως να σας προβληματίσει, οπότε να είστε έτοιμοι για προκλήσεις.

Θα προκύψουν έκτακτα ταξίδια ή κάποιου είδους μετακίνηση σε κοντινά μέρη για να εξυπηρετήσετε ένα σκοπό σας.  Θέματα σπουδών ή το να αρχίσετε ένα σεμινάριο, είναι μια κατάσταση όπου μπορεί πλέον να υλοποιηθεί άμεσα. Ένας έρωτας από το άμεσο παρελθόν σας, μπορεί να σας απασχολήσει και να πάρετε αποφάσεις τι να κάνετε με αυτόν.

 

Ταύρος

Συζητήσεις και συναντήσεις από την αρχή της εβδομάδας με άτομα που σας αφορούν άμεσα είτε για θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, είτε ακόμη και για ερωτικά. Βέβαια προς τα μέσα της εβδομάδας ίσως γίνετε λίγο υπερβολικοί και δυσκολευτείτε ως προς τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Σχέδια προωθούνται, μόνο αν είστε αρκετά οργανωτικοί και δεν λειτουργήσετε με παρόρμηση.

Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις σε σχέση με μια δουλειά που είχατε πάει παλιότερα, ή που είχατε κάνει ακόμη και επαφή και δεν περιμένατε νέα τους. Ένα άτομο που είχατε συναναστροφή παλιότερα, ξαναεμφανίζετε και περνάτε δημιουργικό χρόνο μαζί τους.

 

Δίδυμοι

Από την αρχή της εβδομάδας αρχίζετε έντονη κινητικότητα στο να βάλετε τέλος σε κάποια θέματα που αφορούσαν είτε την υγεία σας, είτε γενικά πράγματα που απλά είχαν σχέση με το σπίτι και τα είχατε αμελήσει.

Κάποιοι από σας, θα έχετε την ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με ένα άτομο από το παρελθόν, ή να σας έρθει μια παλιά δουλειά. Οι δεσμευμένοι, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους και να λύσουν προβλήματα της σχέσης μέσα από μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. 31 του μήνα με την Αφροδίτη να μπαίνει ανάδρομη στο ζώδιο του φιλικού ως προς εσάς Ζυγού, θα έχει δυνατότητα είτε  να βρείτε μια εργασία για όσους ψάχνετε, είτε με επανασυνδεθείτε με κάποιο πρόσωπο που θέλετε.

 

Καρκίνος

Οι δυνατότητες για να μπορέσετε να δώσετε το χρόνο που θέλετε για τις δικές σας προτεραιότητες, είναι τώρα. Όσοι έχετε δική σας δουλειά, θα κάνετε κινήσεις για επέκταση της εργασίας σας.  Σε φιλικές συζητήσεις, θα έχετε έντονη διαμάχη στο πώς θα υποστηρίζετε τη θέση και τα δικαιώματα σας. Από τις 31 του μήνα και μετά, θέματα με τη δουλειά θα σας προβληματίσουν και θα χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω από ότι νομίζατε. Ένα άτομο φιλικό από τα παλιά, αλλά ακόμη και από κοντινό ή συγγενικό περιβάλλον, θα επανέλθει στη ζωή σας και θα νιώσετε χαρούμενοι μαζί του. Όσοι έχετε παιδιά, θα βρεθείτε πιο κοντά, ώστε να λύσετε ένα πρόβλημά τους.

 

Λέων

Εβδομάδα προγραμματισμού σε θέματα οικογένειας, τόσο με το σύντροφο ή τα παιδιά σας. Θα γίνουν αρκετές συζητήσεις για αυτά τα θέματα και μπαίνετε σε τελική ευθεία ώστε να δείτε πώς θα μοιράσετε πλέον αρμοδιότητες. Όσοι έχουν σχέση θα θελήσουν να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο πιθανόν μέσα από συγκατοίκηση ή κάποια μετακόμιση. Στην εργασία σας, απαιτείται μεγάλη προσοχή, καθώς θα υπάρξουν καλοθελητές να βάλουν διαβάλματα στο πώς εσείς εργάζεστε. Μη δώσετε δικαίωμα και προσπαθήστε να κάνετε το καλύτερο για να μη γίνετε στόχος κουτσομπολιών. Θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση με άτομα από το παρελθόν.

 

Παρθένος

Ταξίδια και μετακινήσεις είτε για θέματα δουλειάς και καριέρας ή και ακόμη για να κάνετε επαφή με συγγενικά πρόσωπα είναι ευκαιρία για να ανανεωθείτε. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα θελήσετε να λύσετε θέματα καθημερινής συμβίωσης που σας απασχολούν. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, αποφύγετε να δεσμευτείτε σε καταστάσεις που αφορούν συμβόλαια και υπογραφές προτού μελετήσετε ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε. Κάποιες μικρές ανακατατάξεις στο σπίτι θα σας βοηθήσουν σε θέματα ψυχολογίας. Κάποια χρήματα που σας χρωστούσαν ή δεν είχατε λάβει, είναι καλή εβδομάδα για να τα πάρετε πίσω.

 

Ζυγός

Μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να μπορέσετε να βάλετε σε τάξη ή και ακόμη να αυξήσετε τα οικονομικά σας, θα γίνει τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Θα δαπανήσετε χρήματα για να περάσετε καλά, αρκεί να μη φτάσετε σε υπερβολές. Από τις 31 του μήνα και μετά την Ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.  Κάποιοι ίσως προβείτε σε έξοδα για μια μεγάλη αγορά, αλλά είστε αρκετά ενθουσιώδεις και δεν σας σταματά κανείς. Η γοητεία και η λάμψη που θα έχετε ίσως σας οδηγήσει σε προκλητική συμπεριφορά.

 

Σκορπιός

Εβδομάδα όπου μπορείτε να κάνετε συζητήσεις κυρίως τις πρώτες ημέρες της βδομάδας και να δραστηριοποιηθείτε σε τομείς  που θέλετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Επειδή θα έχετε την εύνοια του Δία, θα νιώθετε πώς είστε αρκετά συμπαθείς ως προς τους άλλους, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις και να χρησιμοποιήσετε την διπλωματία σας, φέρνοντας τα πράγματα προς τη μεριά σας. Οικονομικά κυρίως από τις 31 του μήνα και μετά, ίσως μπλέξετε σε έναν έρωτα από παλιά, τον οποίο δεν πολυπολογίζατε. Προσοχή επίσης σε μυστικές συναντήσεις.

 

Τοξότης

Εβδομάδα αποκαλύψεων για εσάς, μαθαίνετε νέα και θέματα που σας ενδιαφέρουν και είστε οι πρώτοι ίσως στο να μάθετε κάποια καλή είδηση που σας αφορά. Νέα άτομα στη ζωή σας, θα σας φέρουν πιο κοντά από ότι το υπολογίζατε. Από τις 31 του μήνα και μετά θα δραστηριοποιηθείτε αρκετά καθώς σας πνίγουν οι υποχρεώσεις και όλοι περιμένουν από σας. Άτομα από το παρελθόν που είχατε κάποιο είδος σχέσης ή και μιας συνεργασίας, ξαναέρχονται, γιατί θέλουν κάποιο είδος συνδιαλλαγής μαζί σας. Προσπαθείστε να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί μαζί τους.

 

Αιγόκερως

Θέματα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο δίνοντας σας νέες ευκαιρίας στο να πετύχετε σχέδια. Φυσικά λίγο θα επιδιώξετε και από μόνοι σας και λίγο ο τομέας τύχης, θα βοηθήσει να βρεθείτε την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη περίσταση.

Κάνετε κινήσεις αλλά με αρκετή επιφυλακτικότητα. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας και θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Από τις 31 του μήνα και μετά θα θελήσετε να δώσετε προτεραιότητα σε αλλαγή πλεύσης ζωής. Μπορεί να γίνετε λίγο υπερβολικοί ως προς αυτά που θέλετε. Κάποιες ειδήσεις που αφορούν το πρόσωπό σας, σας κάνουν να πάρετε την αναγνώριση που περιμένετε.

 

Υδροχόος

Συζήτηση με άτομο που θα βοηθήσει στο να προωθηθούν τα σχέδια σας. Τα κάνετε όλα με μια μυστικότητα από τη μία, αλλά από την άλλη αυτή η συζήτηση θα σας βοηθήσει στο πώς να ελιχθείτε. Η προσωπική σας ζωή δεν συμβαδίζει εύκολα με τη δουλειά σας και προβληματίζεστε. Κάποιοι σκέφτεστε να πάρετε αποφάσεις για το πώς θα τα συνδυάσετε, αρκεί να μη παραιτηθείτε. Διασκέδαση με φίλους και γνωστούς  σας φέρνουν μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις στο να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.  Κάποιο θέμα που αφορά νομικό πλαίσιο καλό θα ήταν να το καθυστερήσετε και να το αφήσετε για αργότερα.

 

Ιχθύες

Εξελίξεις σε θέματα νέων πληροφοριών που σας αφορούν, έρχονται με μορφή έκτακτης είδησης . Θα έχετε αρκετές επαφές αυτές τις ημέρες τόσο για εργασία όσο και για κοινωνικές σχέσεις. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κρατήσετε μια διπλωματικότητα και να μην τα δώσετε όλα σε σχέσεις, που πιθανόν αργότερα τα άτομα αυτά μπορεί να σας γίνουν βάρος. Από τις 31 του μήνα και μετά, έχετε μια προκλητική συμπεριφορά ως προς την εικόνα σας και είναι η ευκαιρία να την πλασάρετε όπως θέλετε εσείς και όχι όπως πιστεύουν οι άλλοι για εσάς. Χρήματα από το παρελθόν ενδέχεται να σας έρθουν ξαφνικά. Ένας έρωτας παλιός, που είχατε μια σχέση για διασκέδαση ή για σεξ, ξαναεμφανίζεται.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com