Στις 2 Αυγούστου, ο ανάδρομος Άρης κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό.  Θέση που είναι δύσκολη για επικοινωνία και επαφές και προκαλεί εντάσεις και λογομαχίες.

Αν όμως έχουμε επιμονή σε κάποια θέματα, μπορούμε να πετύχουμε.

Στις 5 Αυγούστου ο Ερμής θα βρίσκετειο σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα, βλέπουμε εντάσεις σε θέματα που μας αφορούν, ίσως νιώσουμε μια μορφή καταπίεσης από του γύρω μας και νιώθουμε πώς οι άλλοι μας χειρίζονται.

 

Κριός

Θέλετε να κάνετε πολλά αυτό το διάστημα και τα οικονομικά σας όμως δεν σας επιτρέπουν να κάνετε ακριβώς αυτά που θα θέλατε. Τότε είναι μια εποχή που πρέπει να κάνετε οικονομία καθώς έχετε ένταση και πίεση η οποία προέρχεται από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Υπάρχει όμως αρκετή δόση διασκέδασης και ξενοιασιάς για κάποιους από σας και θα περάσετε όμορφα μέσα από φίλους και γνωστούς.

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα προκύψει μια ευκαιρία για άνθιση των οικονομικών σας, ενώ για κάποιους άλλους έρχεται ένας νέος έρωτας με ένταση και πάθος.

 

Ταύρος

Μια περίοδος όπου θα το παρακάνετε και γίνετε σπάταλοι καθώς νιώθετε έντονα ότι θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα και θα φτάσετε σε καταστάσεις που πριν είχατε στερηθεί. Περάστε όμορφα αλλά προσοχή στις υπερβολές καθώς μετά μπορεί να μετανιώσετε.

Στις 2 με 3 Αυγούστου θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, καθώς θα έχετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με τους γύρω σας και αρκετοί από σας θα βγείτε εκτός ορίων. Προσοχή επίσης θέλουν και οι μετακινήσεις σας.

Επειδή θα είστε αρκετά δημιουργικοί, είστε πηγή έμπνευσης για τους φίλους σας, καθώς και το κατάλληλο άτομο που μπορεί να δώσει συμβουλές.

 

Δίδυμος

Βιώνετε μια περίοδο συσσωρευμένης κούρασης και πρέπει να τελειώσετε εκκρεμότητες καθώς θέλετε να ξεκουραστείτε.

Αρχίζει ένα διάστημα όπου η δουλειά σας και οι κόποι σας είναι η ευκαιρία καθώς θα ανταμειφθείτε για ότι κάνετε την προηγούμενη περίοδο.

Οι σχέσεις με τα αδέρφια αλλά και με κοντινά άτομα, θα είναι λίγο έντονες και απαιτείται λεπτός χειρισμός από μεριάς σας.

Το να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα και να λειτουργήσετε μέσα από απομόνωση, θα φανεί αρκετά αποτελεσματικό για την μετέπειτα πορεία σας.

 

Καρκίνος

Μια εβδομάδα ξεκινά με ξεκαθαρίσματα στο τι θέλετε να κάνετε και γενικά προς τα που πρέπει να βαδίσετε. Κάποια λύση πιθανόν να έρθει από κει που δεν το περιμένετε και να βάλει σε τάξη ένα σας πρόβλημα που ως τώρα είχατε πελαγώσει.

Τα οικονομικά σας εσάς του δευτέρου δεκαημέρου είναι αρκετά καλά ώστε να επιχειρήσετε ένα ταξίδι με άτομα που θέλετε, αλλά και να βρείτε τρόπους και μεθόδους που θα σας ανανεώσουν.

Οι γνωριμίες και οι επαφές σας με καινούρια αλλά και με άτομα από το παρελθόν, ενδέχεται να σου φέρουν κάτι ερωτικό.

 

Λέων

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά θετική για εσάς καθώς στους χώρους που κινείστε και βρίσκεστε μπορείτε να ξεχωρίσετε και να κάνετε τη διαφορά, αφού κερδίζετε την προσοχή των άλλων. Δεν θα λείψουν όμως πισώπλατα χτυπήματα, κυρίως από άτομα που θεωρούσατε δικά σας και για αυτό ίσως απογοητευτείτε, αλλά θα ξέρετε τουλάχιστον με βεβαιότητα με ποιους πρέπει να προχωρήσετε και ποιους να αφήσετε πίσω.

Στον αισθηματικό τομέα, θα υπάρξουν αναπάντεχες εκπλήξεις από γνωριμίες που ούτε και εσείς οι ίδιοι περιμένατε ότι θα κάνετε και προφανώς μια ενδιαφέρουσα γνωριμία να σας κάνει να νιώσετε έτοιμοι για όλα.

 

Παρθένος

Είναι ευκαιρία για σας να ταξιδέψετε να περάσετε καλά με άτομα που θέλατε να έχετε στο πλευρό σας και να ανοίξετε ένα νέο κύκλο γνωριμιών.

Θα έχετε βέβαια κάποιες εντάσεις σε θέματα σπιτιού και οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά θα είναι προτιμότερο να κρατήσετε μια ουδετερότητα για να περάσετε ανώδυνα όλη αυτή την κατάσταση.

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, καθώς προκύπτει μια νέα πηγή εσόδων ή γενικά μια καινούρια γνωριμία που θα βοηθήσει στην αύξηση των οικονομικών σας.

 

Ζυγός

Μια εβδομάδα έντονη για σας, καθώς τρέχετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και καταστάσεις τόσο μέσα στην οικογένειά σας, όσο και στο χώρο εργασίας σας.

Για κάποιους από σας, μια ευκαιρία σε θέμα εργασιακών είτε μετακίνηση αλλά και μια νέα δουλειά, θα σας αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας βγάλει προσωρινά από ένα αδιέξοδο.

Όσο και να προσπαθείτε τελευταία να είστε ανεξάρτητοι και να μη δέχεστε βοήθεια από τους γύρω σας, θα καταλάβετε πώς όλα αυτά ανατρέπονται. Καθώς αρκεί να πλησιάσετε και εξηγήσετε πώς νιώθετε και η στήριξη θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που πιστεύετε.

 

Σκορπιός

Άτομα από το παρελθόν εμφανίζονται αυτήν την περίοδο της  ζωής σας και θα βοηθήσουν να επιτευχθούν μελλοντικά σχέδια σας.

Αναπτύσσεται ένα νέο προφίλ σε θέματα εργασίας και αυτό είναι αρκετά ευνοϊκό καθώς σας κάνει να εκπέμπεται μαγνητισμό από τους γύρω σας.

Ένα πρόβλημα όμως επανεμφανίζεται και θα πρέπει να βρείτε τη λύση του χωρίς να βγείτε εκτός ορίων και χωρίς να ανατρέψετε καταστάσεις, γιατί μπορεί να το μετανιώσετε.

Όσοι είναι δεσμευμένοι είναι καλή περίοδος ώστε να πάρουν αποφάσεις στο πώς θα λύσουν προβλήματα.

 

Τοξότης

Κάτι καινούριο έρχεται στη ζωή σας που αφορά πιο ειδικά μια συνεργασία ή μια νέα πρόταση που θα σας ευνοήσει για το επόμενο διάστημα, αρκεί να τολμήσετε.

Κυρίως θα έχετε ευχάριστα νέα από κάποιο άτομο από μακριά ή από κάποια κατάσταση που έχει να κάνει με εξωτερικό.

Στον εργασιακό τομέα, θα δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε πώς μπορείτε να κάνετε πράγματα που οι άλλοι δεν περίμεναν από σας.

Ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε, ίσως το αναβάλλεται για οικογενειακούς λόγους.

 

Αιγόκερος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια πίεση και ίσως κάποιες φορές και απογοήτευση σε θέματα δουλειάς, αλλά αυτό είναι κάτι που θα κρατήσει λίγο, καθώς τα πράγματα ολοένα και βελτιώνονται και οι ευκαιρίες έρχονται εκεί που δεν τις περιμένατε.

Κάποια θέματα με ίντριγκες μέσα από τη δουλειά σου σε κάνουν να αναμιχθείς σε κάτι, αλλά στην ουσία θα πρέπει να το αποφύγεις.

Ευνοείστε μέσα από μετακινήσεις. Ίσως σε κάποια από αυτές να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα.

 

Υδροχόος

Για μια ακόμη φορά πρέπει να τακτοποιήσετε θέματα με τα προσωπικά σας αλλά και γενικά με σας τον ίδιο καθώς θα πρέπει να επιλέξετε και να αποφασίσετε πια είναι αυτά που σας ενδιαφέρουν πραγματικά.

Στον τομέα του σπιτιού υπάρχει μια αλλαγή που θα πρέπει να την δεχτείς και να αλλάξεις είτε κατοικία είτε να αφήσεις κάποιον ελεύθερο.

Προσοχή επίσης χρειάζεται και η κάθε είδους συνεργασία που πρέπει να κάνετε, καθώς ίσως θα πρέπει να ελέγχεται μια κατάσταση πριν καν αρχίσετε.

 

Ιχθύες

Μια εβδομάδα που δεν θα λείψουν οι εντάσεις με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ωστόσο θα πρέπει να βάλεις  τα όρια και τα θέλω σου σε προτεραιότητα χωρίς πολλούς διαπληκτισμούς.

Νέα σχέδια έρχονται στον ορίζοντα για σας, για αυτό πρέπει να βάλλετε κάτω όλες τις συνιστάμενες και να αποφασίσετε με λογική και σύνεση.

Το να απομονωθείτε θα φανεί αρκετά αποτελεσματικό και ίσως δώσει λύση σε ένα πρόβλημά σας.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com